Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.

• Προβλημα με redmi 3pro

Spifx - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ok ευχαριστώ για την υποστήριξη =============== Ιαν 24th 2017, 11:25pm =============== Καλησπέρα έχω κάνει ξεκλείδωμα του boot loader και θέλω βοήθεια για πια rom να βάλω και πως Ευχαριστώ

• Προβλημα με redmi 3pro

Spifx - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αν τα δω σκούρα υπάρχει κάποιος σε κάποιο μαγαζί που μπορώ να το κάνω για να μην το καταστρέψω ;

• Προβλημα με redmi 3pro

Spifx - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Όντος όταν το πήρα δεν είναι ούτε play store ούτε τίποτα ήταν πολύ κινεζικό , Ουσιαστικά αυτό θέλω να κάνω αλλά δεν ξέρω πως πρέπει να το ψάξω λίγο, υπάρχει κάποιος που μπορώ να του το στείλω και να το κάνει η θα τα καταφέρω και μόνος μου με κάποιον οδηγό , ευχάριστο παντός για την άμεση απάντηση και ενδιαφέρον ,

• Προβλημα με redmi 3pro

Spifx - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

καλησπέρα αυτές ελπίζω να βοηθάνε

• Προβλημα με redmi 3pro

Spifx - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα τον περασμένο Ιούλιο αγόρασα από vicmall το xiaomi redmi 3pro και έχω τα εξίς θέματα. Όταν με πέρνει κάποιος και δεν πιάνει όταν έρχεται μηνημα δεν γράφει το όνομα, είναι στις επαφές ο αριθμός , όταν θέλω να κάνω αναβάθμιση σε μια εφαρμογή δεν μπορώ γιατί βγάζει μόνο κινεζικά, τα μηνύματα δεν βγενουν με την σειρά ημερολογιακά είναι και αλλά τέτοια περίεργα αλλά αυτά είναι τα βασικά μπορεί κάποιος ναμε βοήθησει τιμά κάνω ; η rom που έχει είναι η miui 8.0 /Stable 8.0.3.0 (LAICNDG) Ευχαρι…