Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από amavroudis: “Αν λειτουργούσε το volte θα λειτουργεί και τώρα. Απλά πάτησε στο dialer *#*#volte#*#* για να σου γράψει disabled. Για το vowifi το ίδιο: πάτησε *#*#vowifi#*#* να εμφανίσει disabled και αν είναι οκ το miui σου θα παίξει... ” Το έχω κάνει ήδη δυστυχώς τίποτα...
-
Καλησπέρα Επειδή το τελευταίο διάστημα ήμουν σε official στο umi και σήμερα έβαλα XTRV Stable υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει το volte και vowifi σε Vodafone ? Με την official λειτουργούσαν κανονικά Έχω κάνει τα πάντα τώρα αλλά δεν λειτουργούν
-
Καλησπέρα Επειδή το τελευταίο διάστημα ήμουν σε official στο umi και σήμερα έβαλα XTRV Stable υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει το volte και vowifi σε Vodafone ? Με την official λειτουργούσαν κανονικά Έχω κάνει τα πάντα τώρα αλλά δεν λειτουργούν
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Snaildoom7 - - Recoveries
ΜήνυμαΔηλώνω εθελοντής Παράθεση από geoanto555: “αν υπάρχουν δοκιμαστές ίσως μπω στην διαδικασία να το ψαξω. Προς το παρών δεν έχω κάτι ” Δηλωνω εθελοντής
-
ΜήνυμαΝα περιμένουμε κάτι και για umi σύντομα?
-
Αν κάνω downgrade σε android 10 βάλω συμβατό twrp κάνω εγκατάσταση την παρουσα stable μετά θα μπορώ να κάνω update από τον updater κανονικά η θέλω otg ? Συσκευή umi
-
Αν κάνω downgrade σε android 10 βάλω συμβατό twrp κάνω εγκατάσταση την παρουσα stable μετά θα μπορώ να κάνω update από τον updater κανονικά η θέλω otg ? Συσκευή umi
-
ΜήνυμαΘα γυρίσω σε official ROM μέχρι νεωτέρας δεν ρισκάρω στην παρούσα φάση αφού δεν δουλεύει κανένα twrp σε 11
-
ΜήνυμαΓια umi ακόμα τίποτα είμαστε στο έλεος του Θεού
-
ΜήνυμαΔυστυχώς τίποτα ακόμα για android 11
-
ΜήνυμαΚανένα recovery για mi10 umi να μπορώ να περάσω αρχεία από υπολογιστή σε android 11 ? Δυστυχώς δεν έχω otg
-
Υπάρχει τρόπος να δουλέψει το magisk και να εχω root? Γιατί η έκδοση μέσα στην τελευταία stable δεν λειτουργεί
-
Mi10 Recovery
ΜήνυμαΣε ευχαριστω πολυ
-
Mi10 Recovery
ΜήνυμαΠαιδιά καλήμερα μόλις έκανα αγορά το Mi10 (Umi) και λέω να κάνω unlock και εγκατάσταση xtrv υπάρχει συμβατό recovery? Ευχαριστώ
-
e: unhandled flag 'wrapped key'
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά Είμαι με την τελευταία έκδοση twrp και οπότε πάω να κάνω flash κάτι μου εμφανίζει με κόκκινα γράμματα το παρακάτω μύνημα e: unhandled flag 'wrapped key' Το flash γίνεται κανονικά αλλά το μύνημα εξακολουθεί να εμφανίζεται