Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 159.
-
Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη, και χρόνια πολλά!! Μια ερώτηση να κάνω και εγώ. Βλέπω ότι το κινητό έχει πολλές διαφορές στον κερνελ στα τελευταία updates. Μπορούμε να πάρουμε τον Kernel από την kitkat και να τον βάλουμε στην MM..?? Απλά αντιγραφωντας το ramdisk? Ρωτάω γιατί παλιότερα στο optimus 4x που είχα, είχαμε στους περισσότερους κερνελ (δοκιμαζαμε συνεχεία μπας και σώσουμε μπαταρία ) την εντολή να διαβαζουν και να αντιγράφουν το ram disk σε οποιαδήποτε ρομ και να εμπαιναν, ασχέτως έκδοση Andro…
-
Καλησπέρα, παιδιά να κάνω μια ερώτηση για 1 προβληματάκι που αντιμετωπίζω..; Κυρίως όσοι έχουν πειραματιστει με Kernels θα το αντιλιφθουν πιο εύκολα. Λοιπόν, έχω παρατηρήσει (με το πρόγραμμα recource monitor mini που χρησιμοποιώ σε όλες τις android συσκευές μου..) ότι στις τελευταίες ρομ, μετά το πρώτο boot ενώ κανονικά χρησιμοποιούνται όλοι οι πυρήνες, μετά από λίγο, μένει ενεργός μόνο ο ένας. Οπότε, ακόμα και όταν χρειάζονται οι επιδόσεις του κινητού να αξοιποιηθουν πλήρως, αυτό αδυνατεί, λόγο…
-
Καλησπερα σε ολους! να Ρωτησω και εγω κατι ρε παιδια; Η miui 7.3(gtv 6.3.3) ειναι android 6.0.1 , σωστα;;; Και κατι ακομα,στην notification screen δεν υπαρχει η αναζητηση , απλα κλασσικα με το swipe up οπως παντα.
-
Καλημερες και απο μενα .... Την εβαλα και εγω αλλα βρε παιδια βλεπετε ολοι στα notifications το search ?εγω δεν το βλεπω....ειναι οπως πριν.....μηπως φταει οτι το εκανα απο τον updater και οχι απο recovery??? ααααα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!!!
-
Οκ,και μια ερωτηση ακομα...το xposed framework λειτουργει? Το εχει δοκιμασει κανενας??
-
Καλημερα παιδια , να ρωτησω κατι , με το pc suite δουλευει το marshmallow?
-
Έτοιμο. Κατεβαίνει!!!! Thank you admin!!!
-
Καλημέρα σε όλους. Με το xposed όλα καλά;; το έβαλα, έβαλα και το αρχείο που χρειάζεται από twrp και έχει κολλήσει 15 λεπτά στο boot....Τώρα κατεβάζω την ρομ να την περάσω από πάνω...
-
άσχετο αλλά πως γίνομαι vip γιατί το PayPal μου ρίχνει άκυρο....
-
Δημήτρη καλησπέρα. Έχει ανέβει κάπου η ελληνική ρομ, γιατί δεν την βλέπω κάπου...
-
OLE OLE OLE!!!!!
-
Δημήτρη καλησπέρα!!! Έφτασε η ώρα του compile???
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε!!!! Ερώτηση.. Για mi3 και mi4 γιατί λέει 6.0 marshmallow και τελικά είναι κιτ κατ...; όπως και να έχει κατεβαίνει τώρα... Ευχαριστούμε πολύ πάντως!!!!
-
Καλημέρα σε όλους!! Να ρωτήσω... Μπορεί σήμερα ή αύριο, να κυκλοφορήσει η marshmallow, αυτό όμως σημαίνει ότι θα την δούμε εδώ, άμεσα, ή να περιμένουμε Παρασκευή, όπως κάθε ρομ;;
-
Καλημέρα..... Περιμένουμε με αγωνία... Η marshmallow, εχει πάρα πολλά πρόσθετα να λιωσουμε, και είναι και αρκετά ελαφρύ λογισμικό...
-
Παράθεση από maddoctor: “Μόλις ανακοινώθηκε στο en.miui ότι στις 5/1/2016 θα δώσουν 7.1(!?) stable forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8760/ MIUI 7.1 Global Stable Build To Roll Out On January 5, 2016! - News - Xiaomi MIUI Official Forum Devices getting MIUI 7.1 global stable build on Jan. 5, 2016 are: Mi 3, Mi 4, Mi Note, Mi 4i, Redmi Note 4G, Redmi 2 / Prime, Redmi 1S, Redmi Note Prime, Redmi Note 2, Redmi Note 3G, Mi Pad Θα δώσουν και developers 7.1!? ” Καλημέρα... Πάντα δεν βγαίνει κα…
-
Καλησπέρα σε όλους, και χρόνια πολλά... Άκυρη ερώτηση της ημέρας.... : Μόλις βγει η beta miui 7 marshmallow, θα ανεβει στο site μας;; έστω και σαν beta μόνο για όσους την θέλουν;
-
Παράθεση από spy123: “Χρόνια πολλά σε όλους. Δέν έχει βγεί ή ROM 5.12.24 για ΜΙ3W? ” Καλημέρα.... Όχι ακόμα περιμένουμε marshmellow ακόμα...
-
Καλημέρα, έχουμε κανένα νέο για το κείμενο για το mi4...μόλις μου έκανε random reboot.... Τα νεύρα μου...
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!! Εδώ και κάνα μισάωρο... Έχουμε αρχίσει όλοι τα refresh...ή μόνο εγώ;;; περιμένω marshmellow με ααγωνία....