Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 159.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!! Καλά Χριστούγεννα!! Η αλήθεια είναι ότι το πιο βολικό για μένα τουλάχιστον, είναι όταν ενεργοποιηθουν τα δεδομένα, να είναι στο H+ και όταν είναι κλειστά να γυρνάει αυτόματα σε 2g.....
-
Emplokeas +1 και απο μένα... Αντε και καλή μας τύχη!!!
-
marshmellow?? Φήμες ή στανταρακι....;;; πηδαμε την λολι??
-
Καλησπέρα!! Στο mi4 γιατί αναβολή και όχι αναμονή;
-
Πάλι kitkat..... Αναμένουμε, αλλά ένα γλειφιτζούρι δεν μας χάλαγε.... Ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη και όλα τα παιδιά για τον χρόνο σας!!!
-
Καλημέρα παιδιά! Να ρωτήσω κάτι; Σε εμένα, στο κέντρο ασφαλείας, δεν μου δουλεύει ο καθαρισμός.... Ξέρουμε τίποτα;
-
Όχι ρε συ.... Και v6 και v7 είναι kitkat. Μόνο το mi4c και το Note έχουν... Όλοι οι άλλοι στο έλεος της aosp... Εαν διαβάσεις στο όνομα της rom γράφει 4.4.4....οχι 5... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους! Να κανω μια παλιά ερώτηση που έχει ξεχαστεί;;; lollipop Θα πάρουμε φέτος;;;
-
Μόλις του έκανα format σε 1 s4,και δουλεύει κομπλέ... Πάλι μετά το έβαλα στο δικό μου mi4 και πάλι τα ίδια... Δεν το βλέπει... Του έκανα format και με το Aparted (πρόγραμμα για φορματ και partitions με ροοτ δικαιώματα) αλλά τίποτα... Τα νεύρα μου... Ειχα μέσα 10 επεισόδια από σειρές για να δω όλη νύχτα στην δουλειά.... Το σύμπαν με τρολαρει.... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα... Δουλεύει κανονικά το USB OTG σε όλους, ή μόνο σε μένα κάνει νερά.. Έβαλα το otg troubleshooter και μου βγάζει σφάλμα στο λογισμικό...το φλασακι το φορμαρα σήμερα το πρωί με την παλιά ρομ, αλλά τώρα δεν το διαβάζει... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πρόβλημα με mi band
Μήνυμαf49a2ec69967e9847cc9cafd74c94e35.jpg Νομίζω ότι κάτι τρέχει με την μπαταρία σας.... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi4 τεστ αντοχής μπαταρίας
Μήνυμα8295dd8a4055eb29ab91565cf04a29f6.jpgd7abc2aa0fc8585536bf9ea2c8273811.jpg1d8a12525352874b08b85ba43a56ffca.jpg8746b1c07fcd4c6ea09f018655011d00.jpge062a898b463b140bebddabf80740498.jpg7fa9609c32d832fa81bdd33388356d8d.jpg Χωρίς φόρτιση 2,5 ώρες vainglory.. Νομίζω ότι είναι αρκετά καλό.... :D:D:D:D Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΕεε για pc είμαι και εγώ εδώ!!! Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πρόβλημα με mi band
ΜήνυμαΕγώ νομίζω ότι πάει πολύ καλύτερα.... 4cd69139b047aa193dffdf3e8f806c6a.jpg Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πρόβλημα με mi band
ΜήνυμαΔεν μου το έχει κάνει ποτέ.... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φωτογραφίες Χρονολογίου Καλή τύχη!! Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά, καλημέρα, να ρωτήσω κάτι;;; Lolipop θα δούμε φέτος ή οχι... Έχει καταντήσει τραγικό το θέμα... Ακόμη και το hawei της γυναίκας μου πήρε....
-
Παιδιά καλησπέρα,μια ερώτηση ,τα θέματα πλέον δεν έχουν την επιλογή να διαλέγουμε lockscreen από 1 θέμα ,γραμματοσειρά από άλλο,κτλ...δεν βλέπω δηλαδή την παλιά <<μίξη>>....ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω? έκανα εκκαθάριση δεδομένων και πάλι....
-
Γιατί την θες την ταινία;; Εγώ άλλαξα την οθόνη στο mi4 σε 2 ώρες στην δουλειά μόνο με ένα σετ κατσαβιδακια, και ένα σουγια που έχω στα κλειδιά μου (ναι είμαι μουρλοκομειο... ✌)... Απλά δεν είχα το πιστολάκι που είναι must και παιδευτικα να βγάλω την παλιά κόλλα... Εύκολο είναι!!! Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk