Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 159.
-
Καλησπέρα παιδιά, έχουμε τίποτα νεότερο για lolipop???
-
Καλημέρα παιδιά, αλλά για την miui 7 ξέρουμε τίποτα;; Για σήμερα δεν είναι η ενημέρωση;;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από bourcos: “Παιδιά Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο - Κατάσταση Δεν απεικονίζει πληροφορίες. .” Επιβεβαιώνω και για το Redmi 1S και Mi Note Pro...” Παιδιά στο mi4 WCDMA όλα κομπλέ στην κατάσταση.... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manwlis77: “το μι4 θα παρει lollipop?” Έτσι όπως το βλέπω, έπρεπε να έχει κιόλας 5.1,αλλά στην Xiaomi το βλέπουν αλλιώς μάλλον... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά και για μένα στο mi4... ☺ Ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ για την 5.6.17....για developer, για να φτιαξω το swiftkey?? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλημέρα. Καλή ψήφο καταρχήν, και μια ερώτηση... Εμένα ακόμα δεν μου δουλεύει το swiftkey... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi4 αλλαγή οθόνης
ΜήνυμαΜόνος μου και μάλιστα στην δουλειά στις 1 το βράδυ... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi4 αλλαγή οθόνης
ΜήνυμαΚαλησπέρες σε όλους... Μόλις κατάφερα να αλλάξω με επιτυχία οθόνη και digitizer στο πολυαγαπημενο μου mi4!!? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, είναι κάποιος admin ή κάποιος με εμπειρία από harware mods εδώ για μια ερώτηση;;; σορυ για το off topic Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ έβγαλα το xposed framework, αλλά δεν μπορώ να μπω ακόμη....
-
Παιδιά, αντιμετωπίζει κανένας το ίδιο πρόβλημα;;;
-
Gmail + playstore =no Internet connection. Όλα τα άλλα, ακόμα και το Google maps δουλεύουν κανονικά.... Κουλό;;;
-
Παιδιά Καλησπέρα, έχω πρόβλημα... Ενώ πέρασα την 5.5.29 στο κινητό, και όλα καλά, μόλις τώρα βλέπω ότι με δεδομένα κινητού δεν έχω πρόσβαση στο playstore. Με WiFi δεν έχω δοκιμάσει...
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΒρε παιδιά... Πρώτον καλημέρα, και δεύτερον, μια διευκρίνηση. Ξέρετε τι κάνει και πώς δουλεύει το antutu και το κάθε benchmark;; ;;Αρχικά, θεωρητικά pushαρει το κινητό στα τέρματα, για να μετρήσει επιδόσεις και να βγάλει αποτελέσματα. Όταν ενεργοποιουμε, το performance mode, δίνουμε εντολή στον κερνελ, να είναι standby όλοι οι πυρήνες στον μέγιστο χρονισμο. ΌΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ, όταν τρέχουν οποιαδήποτε εφαρμογή που ζορίζει τον επεξεργαστή, ανεβάζοντας θερμοκρασία, ελλατωνουν την μέγιστη συχνότητα του …
-
αισθητηρας θερμοκρασιας
ΜήνυμαΚαι εγω το ψάχνω... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, και απο μένα. Σε mi4, κανένα bug προς το παρόν... Μια ερώτηση μόνο. Τώρα στο lockscreen, μου εμφανίζει κανονικά τη συντόμευση για την κάμερα δεξιά, αλλά έβγαλε και αριστερά μια συντόμευση για το τηλέφωνο. Κάπου είδα σε screenshot ότι κάποιος είχε αριστερά συντόμευση για το τηλεκοντρόλ. (mi Remote). Ξέρει κανείς εάν αλλάζει, και πως;;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από alfagamma: “αν κανω την αναβαθμιση, να υποθεσω οτι θελει επαναφορα στις εργ. ρυθμισεις, δεν μπορω να την βαλω απλα απο πανω....” Δεν θέλει απλά εργοστασιακές, πρέπει να περάσεις την καινούργια rom απο το recovery κάνοντας Factory Reset απο το recovery.” Factory reset =εργοστασιακές ρυθμίσεις Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk