Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 159.
-
Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι άκυρο; κάπου ειδα το mi-remote, στο lockscreen. Ξέρει κανείς πως μπαίνει;;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει... Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery) Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Admin, άρχισαν τα όργανα!!!! forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3/development/kernel-franco-t3093477/post60368590 Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από karamela: “Επιβεβαιωνω σε mi4. Corrupted or untrasted rom. Ubdate aborted. To κατέβασα και μέσω ΟΤΑ και χειροκίνητα. Μέσω ΟΤΑ σταμάτησε να κατεβάζει. Χειροκίνητα , εγκατέλειψε την εγκατάσταση” Εμένα με mi4 μπήκε κανονικά. Μάλλον πρέπει να την κατέβασε λάθος... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi4... Antutu + quadrant Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα μου δουλεύει κανονικά... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ!! Είμαι στο 15%! Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.24 ROM για το Redmi Note 3G/WCDMA...- Redmi Note 3G/WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.4.24.zip (V6 Developer - Root - TWRP Recovery) ----Changelog της τρέχουσας έκδοσης.---- „<span style="font-size: 12pt"><b>RedMi Note 3G/WCDMA</b></span>“- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση - Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.24 MIUI ROM - Aναβάθμιση των apks στο data/app - Κατάργηση του OTA_Updater - Ενεργ…
-
14 ποστ πιο πάνω είναι η απάντηση... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Emplokeas: “Χαχαχα... Σορρυ λάθος λέξη. Θέμα - - - - > topic. Είναι απλό αλλά βολεύει. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ααααααα είπα και εγώ.....” Doctor εχεις pm Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαχαχα... Σορρυ λάθος λέξη. Θέμα - - - - > topic. Είναι απλό αλλά βολεύει. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όποιος θέλει δημιούργησα ένα θέμα με όνομα double tap to sleep, για να το ενεργοποίησει στο κινητό του, χωρίς πρόβλημα και χωρίς κατανάλωση μπαταρίας. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Εαν κάποιος θέλει υπάρχει << κόλπο >> έχει στο κινητό του double tap to sleep. Χρειάζεται μόνο root, και δουλεύει άψογα. Εγκαθιστούμε το xposed installer, και το gravity box που είναι και δωρεάν. Σε έναν laucher που μας επιτρέπει την χρήση δικών μας gestures πχ. Apex launcher που χρησιμοποιώ εγώ, αφού ενεργοποίησουμε το gravity box από το xposed πάμε στα gestures και στο double tap, επιλέγουμε τις συντομεύσεις ενεργειών του gravity box, και στο τέλος βλέπουμε put to sleep (zzzzz) Το ε…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.24 ROM για το Redmi Note 3G/WCDMA...- Redmi Note 3G/WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.4.24.zip (V6 Developer - Root - TWRP Recovery) ----Changelog της τρέχουσας έκδοσης.---- „<span style="font-size: 12pt"><b>RedMi Note 3G/WCDMA</b></span>“- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση - Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.24 MIUI ROM - Aναβάθμιση των apks στο data/app - Κατάργηση του OTA_Updater - Ενεργ…
-
Χιχι.. Nope... Έφαγα πόρτα... Τώρα πάλι μόνο fc οι ρυθμίσεις.... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι αλλά τώρα μπήκε...;;; κουλό;;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά μπήκα στις ρυθμίσεις, και βρήκα αυτό!!! Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα.. Εγώ που την έβαλα χθες στο mi4 δούλευε κανονικά. Σήμερα δεν με αφήνει να μπω στις ρυθμίσεις. Έκανα μετά και τα 2 wipes... Τίποτα. Α... Και όλα είναι ελληνικά κανονικά. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το νεο μου Redmi2 2gb
Μήνυμα[GTV-5.4.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποια ρομ; η 5.4.17,δεν είναι η τελευταία;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk