Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 159.
-
Καινουργιο ΜΙ4
ΜήνυμαΔημήτρη το κιν. πάνω γράφει samsung.. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
High accuracy... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα!!! Βελτιώθηκε η απόδοση του GPS... Αλλά και παλι τραγικό : MI4 vs Sony xperia E... Δίπλα δίπλα... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα.. Η άκυρη ερώτηση της ημέρας... Πώς μπορώ να ρυθμίσω το κέντρο ασφάλειας να μην μου σβήνει 3 εφαρμογές που ενώ τις θέλω αυτό τις βλέπει σαν επικίνδυνες και τις σβήνει?? (adaway, glu patcher, aptoide) Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Emplokeas: “Άσχετο αλλά μπορεί να ρίξει κάποιος μια ματιά σε αυτο... forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3/general/custom-kernels-t3070094 Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι θέλεις να μάθεις?” Καλημέρα..., δηλαδή να αρχίζουμε να ελπίζουμε σε custom Kernels κτλπ, σε 100% λειτουργικές roms, κτλπ, ή είναι νωρίς;;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άσχετο αλλά μπορεί να ρίξει κάποιος μια ματιά σε αυτο... forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3/general/custom-kernels-t3070094 Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά έχω ένα προβληματάκι... Νομίζω οτι είναι το ίδιο σε όλες τις ρομ, αλλά εχθές που χρησιμοποιουσα το sygic κάποια στιγμή άρχισε ενω ήμουν σταματημενος στο φανάρι, να με πηγαίνει δεξια και αριστερά, και να χάνει το σήμα, και τον προσανατολισμο του. Ανοίγω το GPS test, και βλέπω αυτο...!! Και ήμουν σε σημείο που το s3 του κολλητου μου ειχε 2 meters accuracy και κλειδωμενους 13 δορυφόρους με φουλ σήμα. Μπορεί καποιος με MI4 να κανει ένα gps test, σε εξωτερικό χώρο, γιατί εαν ειναι και άλλο έτσ…
-
Παράθεση από aris.tsb: “Καλημέρα, είχα κάνει flash την. 20 και ξαναγυρισα στην. 13 όμως τώρα μου βγάζει com.miui.securitycenter errorξερει κανείς τι πρεπει να κάνω για να το διορθωσω;” Καλημέρα, πήγαινε ρυθμίσεις - > εφαρμογές - > κέντρο ασφαλείας και κάνε εκκαθάριση δεδομένων, και μετά επανεκκίνηση. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά... Εγώ περιμένω πώς και πώς την πρώτη miui με λολιποπ... Έχουμε κανένα νεότερο;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από geo221: “Παράθεση από prekasg: “εκανα flash τη συσκευη (mi4) miflash απο την αρχη ολα και παλι δεν με ακουνε αρα εχει 100% προβλημα η συσκευη. να το ξαναστειλω κινα τωρα αυτο ;” ======================================================================== Φίλε prekasg, δεν έδωσες σημασία γι αυτό που σου είπα πιο πάνω, ότι δηλαδή μπορεί να έφυγε το βύσμα από το εσωτερικό μικρόφωνο.!!! Και εγώ ήμουν σ΄αυτό το δίλημμα για το αν έπρεπε να το στείλω στο κινέζικο μαγαζί …
-
Η εφαρμογή που χρησιμοποιεί το gps, δεν παίζει ρόλο φαντάζομαι...; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση;;; το gps σε όσους έχουν mi4, πώς τα πάει;; Γιατί εμένα και αργεί πάρα πολύ να με βρει, και μετά με χάνει, με ξαναβρισκει... Έλεος... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα. Ίσως να βρήκα ένα bug, ή μπορεί να είναι και τυχαίο... Απλά, όταν πατάω να κάνει επανεκκίνηση το κινητό, μέχρι τώρα 5 φορές στο 7 reboot το τηλέφωνο κόλλαγε σε μια μαύρη οθόνη, πριν το MI logo... Εννοείται οτι με κρατημένο το power button , bootαρε κανονικά. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, μια ερωτησουλα παιδιά. Η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης, σας δουλεύει σωστά;; Γιατί ουσιαστικά δεν βλέπω να αλλάζει... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα, μια ερώτηση... Δεν ξέρω εαν έχει τύχει σε κάποιον απο εσάς, αλλά συνδέω την θύρα τιυ αυτοκινήτου, obd με Bluetooth και κανονικά δούλευε με όλα τα κινητά που είχα, αλλά τώρα βλέπω, ότι κάνει συζευξη, αλλά δεν προσπαθεί να συνδεθεί... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει να κάνε…
-
Στην τελευταία ρομ, το τηλεκοντρόλ επιδιορθώθηκε ή έχει ακόμα κινέζικα...;;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από renosxatzi: “οχι μενει στο boot animation” Fastboot δεν έχεις δοκιμάσει φαντάζομαι...;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από renosxatzi: “Για το mi4 αυτο εχω” Μετά τα wipes δεν bootarei? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από renosxatzi: “καλησπερα, θα ηθελα παρακαλω τη βοηθεια σας. Κατεβασα την 5.1.30 και πηγα να κανω την κλασικη διαδικασια μεσω του αναβαθμιση μολις επελεγα το πακετο μου ελεγε οτι δεν μπορει να ολοκληρωθει η διαδικασια, ετσι πηγα να το κανω μεσω recovery. Mου εβγαλε κι εκει ενα error και εχει κολησει το κινητο στο bootanimation.Εκανα wipe και πηγα να την ξανα περασω αλλα τα ιδια. Μπορει καποιος να βοηθησει; sos” Αρχικά κάνε ολα τα wipe και δοκιμασε να bootaρεις κανονικά. Μετά ξανακατεβα…