Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 159.
-
Τελικά για την εφαρμογή του τηλεκοντρόλ έχουμε κανένα νέο;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Emplokeas: “Όταν παλιά είχα το optimus 2x,με cyanogen 7,πολύ παλιά... Χιχι υπήρχε σαν επιλογή.. Ελπίζω να βρούμε κάτι τέτοιο γιατί χωρίς data το 3g πάει χαμένο, μαζί με την μπαταρία που ρουφάει...” Αυτή την υπηρεσία την έχετε ήδη!! Πάνε Ρυθμίσεις=>Δίκτυα Κινητής, πάτα πάνω στο εικονίδιο της Sim Card => Ρυθμίσεις (Mobile network settings) και βάλτο στο Use only 2G..” και όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα γυρνάει μόνο τουβσε 3g;;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντ…
-
Ααα κάτι ακόμα... Άλλαξαν το τηλεχειρισμό στο mi4 και έχει παλι κινέζικα.. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από Emplokeas: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Emplokeas: “Καλησπέρα... Μια τελείως άσχετη ερωτησουλα, απλά τώρα που διάβαζα έφαγα φλασια... Ξέρει κάποιος εαν γίνετε να αλλάζει το κινητό αυτόματα απο 2g σε 3g οταν ανοιγοθμε τα δεδομενα, και τουμπαλιν;;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτή είναι η αυτόματη ("κανονική") διαδικασία. Εκτός αν το ορίσεις διαφορετικά, η συσκευή ψάχνει για 3G και αν αυτό δεν είναι δυνατό "πέφτει" σε 2G.” μι Ναι…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Emplokeas: “Καλησπέρα... Μια τελείως άσχετη ερωτησουλα, απλά τώρα που διάβαζα έφαγα φλασια... Ξέρει κάποιος εαν γίνετε να αλλάζει το κινητό αυτόματα απο 2g σε 3g οταν ανοιγοθμε τα δεδομενα, και τουμπαλιν;;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτή είναι η αυτόματη ("κανονική") διαδικασία. Εκτός αν το ορίσεις διαφορετικά, η συσκευή ψάχνει για 3G και αν αυτό δεν είναι δυνατό "πέφτει" σε 2G.” μι Ναι αλλά εάν έχω κλειστά τα δεδομένα, και υπαρχει 3g κ…
-
Καλησπέρα... Μια τελείως άσχετη ερωτησουλα, απλά τώρα που διάβαζα έφαγα φλασια... Ξέρει κάποιος εαν γίνετε να αλλάζει το κινητό αυτόματα απο 2g σε 3g οταν ανοιγοθμε τα δεδομενα, και τουμπαλιν;;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θερμοκρασία σε MI4
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους!! Ήθελα να ρωτήσω, ραν ξέρει κάποιος, γιατί το τερατακι μου ζεσταίνεται πολυ εύκολα και γρήγορα... Με μιση ωρα στο forum ψήνετε... Δεν ειναι too much... Και χωρίς full φωτεινότητα... Στο 80%...το καλοκαίρι τι θα κάνουμε που θα το βαράει και ο ήλιος.... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “13 Ιανουαρίου ξεκίνησε η BETA και μαγειρεύεται... Λίγο υπομονή και θα γίνει διαθέσιμη δημοσίως...” Καλημερες σε ολους!! Off topic ερωτηση αλλα θα εσκαγα εαν δεν ρωταγα... Μιας και mi3 και mi4 εχουν ίδιο kernel, θα παρουν ταυτόχρονα lollipop...;;; λέτε να αργήσει;;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απ: Θέματα στο mi4
ΜήνυμαΠαράθεση από trickle: “beer” Εμένα γιατί μου είναι κινέζικα....;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 4... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από NikosChandolias: “Εντόπισα μετά από μνμ εδώ το θέμα με την επιλογή ringtone από την εφαρμογή Themes και απ' ότι είδα δεν λειτουργεί ούτε από το sounds στο system settings. Θα υπάρξει κάποιο fix και για το Redmi Note 4g ή μπορώ να φλασάρω το fix που βγήκε για τα άλλα κινητά; Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι γενικό για την V6 και την miui. Εκτός από αλλαγή lockscreen υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να έχω καιρό στην οθόνη κλειδώματος; Έχω βρει κάποιες lockscreen στο store αλλά έχουν και κινέζι…
-
Mi4
ΜήνυμαΤο δικό μου mi4.... Και είναι γεμάτο.... 1,5 gb free.... ☺
-
Καλημερα....Ουτε που ξερω φιλοι μου πως καταφερα να κοιμηθω...Λεω να δοκιμασω να το ανοιξω και να κουμπωσω τον πιθανα ξεκουμπομενο digitizer.Οταν το κουναω ακουω κατι να μην κανει καλα επαφη,αρα εχω καποια ιδεα τι και που μπορει να ειναι....σκεφτομαι οτι και να το κανονισουν απο merimobiles θα παρει 2 μηνες τουλαχιστον η διαδικασια και δεν μπορω να μεινω 2 μηνες χωρις τηλεφωνο...