Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-159 από 159.
-
Οκ.2 τελευταιες ερωτησεις.Σε ρικοβερι πως μπαινουμε? Μςτα με το μι κλαουντ θα μου τα επαναφερει ολα???
-
Ευχαριστω πολυ...θα το δοκιμασω μολις γυρισω...ξερετε εαν παιρνει ωρα???
-
Παιδια καλησπερα.Εχω φαει φρικη....Οπως εγραψα νωριτερα το mi4 αντιμετοπιζει καποιο προβλημα στην τελευταια ρομ.Ενω επαιαζα fifa 15 κλειδωσα την οθονη και στο ξεκλειδωμα παγωσε το tochscreen παλι,οποτε,το μονο που μπορουσα να κανω ηταν ενα reboot.τελικα 2ωρες μετα, μετα απο αμετρητα reboot,,και ενω συνεχιζει να μην δουλευει το touch bootαρε στην αρχικη οθονη λες και εκανα factory reset.δεν ξερω εαν σβηστηκαν δεδομενα,αλλα θελω να ρωτησω πως μπορω να περασω μεσω fastboot την 4.9.15????μπορει καπο…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μήπως κατά την διάρκεια του Flash σου έβγαλε κανένα μήνυμα λάθους ? Δοκίμασε τα παρακάτω....- Κάνε τα Wipes από το [lexicon]Recovery[/lexicon] (Factory Defaults), και θα χρειαστεί όμως να ξανασετάρεις το τηλέφωνο. - Κάνε Flash και πάλι την [lexicon]ROM[/lexicon] .... ” Οχι δεν έβγαλε τίποτα, αλλά εάν κάτι ήταν λάθος, γιατί να δουλεύει όποτε θέλει??? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αααα!!! Σε fastboot mode έμπαινε... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω κάτι περίεργο στο mi4 μου. Εχθές έβαλα την τελευταία ρομ, για το mi4 και μετά το reboot ενώ τεχνικά το τηλέφωνό μου δούλευε κανονικά, (έπαιρνα από το σταθερό στο κινητό και χτυπούσε κανονικά) το touch screen ήταν νεκρό. Δεν μπορούσα να ξεκλειδώσω την lockscreen, ούτε να απαντήσω στην κλήση μου. Επειδή είχα αργήσει κιόλας για την δουλειά μου, έφυγα από το σπίτι σε απόγνωση.... :-(. Τελικά μετά από καμία 35 απελπιστικά reboot δούλεψε μόνο του. Το παράξενο είναι οτι π…
-
1 ερώτηση... Στις πληροφορίες τηλεφώνου εχουμε:mabema2y.jpg Ενώ στο ota updater :vuzaveqe.jpg Είναι σωστό αυτό?? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαιδιά, γιατί το mi 4 ενώ τεχνικά με 1 γιγα έξτρα ραμ και λίγο πιο γρήγορο cpu έπρεπε να βγάζει περισσότερο από το mi 3, τελικά είναι στα ίδια επίπεδα? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Του Μi-4 η ROM νέα ROM GTV-4.9.15 με πολλά Fixes, θα έχει ανέβει σε 1 ώρα.. Δοκίμασε να κάνεις Full Wipes(Factory Defaults) από το Recovery” Πάρα πολύ ωραία... Εγω κατεβάζω την ρομ από εδω, στο κινητό, μετά μπαίνω στον updater του κινητού και επιλέγω χειροκίνητα την ρομ για update. Πρέπει να το κάνω αλλιώς...?? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αγορα κινητου
ΜήνυμαΠάρε mi4 και θα με θυμηθείς.... Αξίζει μέχρι το τελευταίο λεπτό... 5+ ώρες screen time και 0 lag.... Τι άλλο θες?? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
3aju5ese.jpg Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
rery9uru.jpg8amagu4e.jpgby6aqe5u.jpg Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν,καλημέρα. Μόλις έβαλα ελληνικά στο mi4 και προς το παρόν υπάρχει μόνο ένα θεματακι με την φωνή,που στην 4.9.14 oficial δεν υπήρχε...το animation γύρω από το ηχείο όταν αλλάζουμε ένταση θέλει κεντράρισμα....
-
Πολύ όμορφα... Περιμένουμε!!!! Sent from my MI 4W using Tapatalk
-
Επειδή είμαι νέος στο miui έχω μια ερώτηση... Υπάρχει dev rom για το mi4 βασισμένη σε ν5 miui? Εδώ οι dev roms, που βασίζονται?? en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=240&mobile=no Σε stable rom κάνουμε Root κανονικά?? Sent from my MI 4W using Tapatalk
-
Παιδιά μια ερώτηση. Στο mi 4 μετά το update δεν υπάρχει εφαρμογή για τις υπέρυθες. XMRemoteControl λέγεται η <<μαμά >> εφαρμογή στην v5...λέτε να την βρούμε κάπως?? Send from my LG-P880 multimedia center, gaming console, mobile, super smart phone....
-
Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι? Έχω το mi4. Δεν έχω καθόλου ελληνικά. Μόνο αγγλικά. Υπάρχει rom για το mi4???