Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 83.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
bag67 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Χρόνια πολλά ,όπως το περάσεις στον φάκελο adb έτσι και με αυτήν την εντολή θα το δώσεις στο cmd Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ πάρα πολύ. =============== Δεκ 26th 2016, 11:18am =============== Επανέρχομαι, έκανα ολη τη διαδικασία και ενώ πάτησα REBOOT και μετά BOOTLOADER η συσκευή δεν επανεκκίνησε σε fastboot mode για να κάνω έλεγχο αν είναι κλειδωμένος ο bootloader, αλλά έχει ανοίξει και βλέπω την αρχική εικόνα με τα κυκλάκια και το…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαspoulk και takisfrag ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και χρόνια πολλά. Στο cmd μετά όταν είναι να δώσω την εντολή "fastboot flash recovery recovery.img" αλλάζω κάτι ή όπως λέει στον οδηγό?
-
ΜήνυμαΚαλημέρα και χρόνια πολλά. Είναι λιγο προχωρημένη η ώρα αλλά μόλις ξεκλείδωσα και δεν κρατιόμουν. Η απορία μου τώρα, μεσα στην Xtrv dev rom που κατέβασα για το Redmi 4 prime, βρηκα το φάκελο recovery αλλα το αρχείο img μεσα δεν ονομάζεται recovery αλλά twrp. Τι κάνω τώρα το μετονομάζω το twrp σε recovery και το βαζω στο adb ? (ή στην εντολή fastboot flash recovery recovery.img αντικαθιστώ το recovery.img με το twrp.img) Παρακαλώ τα φώτα σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Μπορεί και να σου έχει δοθεί και απλά να μην έχεις πάρει μύνημα ,μπες στο unlock να δεις εάν έχεις δικαίωμα δεν χάνεις κάτι ! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση και χρόνια πολλά. Εκανα προσπάθεια στο mi unlock αλλά πήρα ένα your device isn"t supported by Mi Unlock. Θα περιμένω για μήνυμα ή θα κάνω προσπάθειες συχνά.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΧρόνια πολλά παίδες. Πόσο περίπου παίρνει να μας δωθεί η άδεια για το ξεκλείδωμα? Την έκανα την Πέμπτη 22\12, είναι νορμάλ?
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλά Χριστούγεννα! Μια ερώτηση μήπως κάτι μου διέφυγε ή δεν κατάλαβα. Περιμένω άδεια ξεκλειδώματος για το redmi 4 prime (Markw) για να του περάσω την ελληνική xtrv dev. Διαβάζοντας τον οδηγό του Αλέξη (σε ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια) αναφέρει πρώτα να περάσουμε TWRP για την συσκευή μας και μετά συνεχίζει με την υπόλοιπη διαδικασία. Στο λινκ που δίνει όμως για τα TWRP δεν υπάρχει το redmi 4 prime. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ==============…
-
ΜήνυμαΜια ερωτησούλα, εκανα αίτηση για ξεκλείδωμα πριν 3 μέρες και δεν έχει έρθει ουτε sms ούτε email, να περιμένω λίγο ακόμα ή να προχωρήσω σε διαδικασια ξεκλειδώματος?
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26212/ Καλησπέρα φίλοι μου. Πριν λιγες ώρες παρέλαβα ενα redmi 4 prime και λεω να του περάσω την ελληνική dev ρομ. Μπορεί κάποιος να μου δωσει λίνκ για την official china developer για να προχωρησω στη διαδικασια ξεκλειδώματος αφου βέβαια ελεγξω αν ειναι κλειδωμενο. Φυσικά οποιαδήποτ συμβουλή ή παρατήρηρση λόγω ελειπούς εμπειρίας ειναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα παίδες. Γνωρίζουμε πότε περίπου θα έχουμε Stable XTRV για το redmi 4 prime ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mechanicaf: “Συμπερασματικα ,επειδη και εγω δεν το ηξερα Vickmall με Europe Express χωρις τελωνειο....... ” Όταν παραλάβεις με το καλό ενημερωσε μας πως τα πήγε η καινούργια υπηρεσία που προσφέρει το Vickmall ” Ετσι με διαβεβαίωσε κι εμένα η Σελινα για ένα redmi 4 prime. Τώρα το track checker λέει: in transit, Roissy Cedex (FR) Πληροφοριακά ή εταιρία που ανέλαβε να το φέρει είναι ή DPD Επίσης φίλος μερικές σελίδες πιο πίσω είχε ενημερωσει ότι παρέλαβε στη Θεσ/νι…
-
Παράθεση από Christos122: “Εγώ από vickmall που παρήγγειλα μου ήρθε σε 8 μέρες στα χέρια μου (EU Express) και φυσικά χωρίς τελωνείο!! ” Φιλε Christos122 τυχαία δεν πέρασε τελωνείο ή είναι καινούργιος τρόπος αποστολής του Vickmall μέσω Ευρωπαϊκής τοποθεσίας? Ρωτώ γιατί ειδα το EU Express σαν επιλογή στην αποστολή των παραγγελιών του, και ενδιαφέρομαι για αγορά ενός redmi 4 prime. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απάντηση σου-σας.
-
Καλησπέρα παίδες. Συνήθως χρησιμοποιώ το vickmall για τις αγορές μου, έχετε να μου προτείνεται κάποιο αλλο κατ/μα με ευρωπαϊκή αποθήκη γιατί ακούω συχνά πυκνά για τελωνεία και βαριέμαι τη διαδικασία και τα πηγαινε έλα? Ήρθε η στιγμή για την απόκτηση ενός redmi 4 pro (Markw) για το γιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.