Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.
-
Καλησπέρα παίδες. Μπορώ να περάσω τη νέα ρομ μέσα από τη εφαρμογή "αναβάθμιση" επιλέγοντας "πακέτο αναβάθμισης" ? ή μέσω TWRP με wipe dalvik και cashe? εδώ θέλει και με data ή χωρίς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και επίσης για όλη την προσπάθεια σας, να έχουμε ρομ που κάνουν τα τηλέφωνα μας να πετούν! Αφήστε το, διάβασα στους οδηγούς, δεν χρειάζεται να απαντηθεί. Καλο ξημέρωμα.
-
Παράθεση από Bodai: “@bag67 @XaR0uLiS απο ποιό link δοκιμάσατε να κατεβάσετε την rom. Απο το link που σας ήρθε στο ενημερωτικό email?? ” Ναι, ακριβώς. Το πρωτο μέηλ ήρθε το μεσημέρι χθες περίπου στις 15:00, στον τίτλο αναφερόταν στο 3s (land) και μέσα στο redmi note 4 και κατόπιν ερώτησης μου, μου ήρθε νεο αργότερα στις 17:30. Με παρέπεμπε στο android file host. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από bag67: “Γεια σας παίδες. Το 3s international edition ερχεται με global stable kai global dev? Γνωρίζουμε αν έχει τη ρωσική γλώσσα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. ” Αν είναι απείραχτο, έρχεται με global stable. Κατεβάζεις την global developer και την περνάς πανεύκολα από την εφαρμογή Updater του κινητού. Η global developer έχει Ρώσικα. ” Σε ευχαριστώ πολυ
-
Ακριβως και σε εμενα έγινε το ίδιο. Την πρώτη φορα νόμισα ότι εγώ μπέρδεψα τη ρομ, και επανέλαβα τη διαδικασία από την αρχή. Πάλι όμως το ίδιο συνέβη, και επεστρεψα στη GTV-8.0 Stable 8.0.10.0
-
Χίλια ευχαριστω για την επισήμανση Bodai
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24050/ Καλησπέρα παίδες. Μέχρι χθες ειχα την xiaomi-miui-hellass-6.0-land-v8-stable-v8.0.10 μετα έβαλα την xiaomi-miui-hellass-6.0-land-v8-xtrvbeta1-6.11.17 χωρίς κανένα πρόβλημα (απόρησα θετικά για εμένα) και πριν λίγο έβαλα την xiaomi-miui-hellass--6.0-land-v8-xtrvbeta1-1.1.0 και μου εβγαλε αυτό το σφάλμα να ανησυχήσω ή όχι ? Ευχαριστω εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας GogoF και pechr.
-
Καλησπέρα παίδες. Δύο απορίες μόνο, στην πρώτη σελίδα αναφέρεται να μην χρησιμοποιήσουμε το superSu που εχει η rom που εγκαταστήσαμε, και να χρησιμοποιήσουμε το αντίστοιχο απο το link που προτεινει ο Miui Art, με εγκατάσταση απο το twrp recovery. Αυτή η εγκατάσταση γίνεται όπως κάνουμε με τις αναβαθμίσεις της rom? Και δεύτερον δεν έχω την XiaomiHellas APK στη νεα XTRVbeta 1, και στο link της πρώτης σελίδας δεν μου δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσω κάποιο αρχείο, μπορεί κάποιος να μου βάλει ένα li…
-
Ευχαριστώ πολύ. Συνήθως δεν μεσολαβεί κάτι οπότε θα το παραγγείλω.
-
Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Θέλω τα φώτα σας για το εξής: Λόγω δουλειάς το redmi μου το έχω στα 5 με 10 μέτρα το πολύ μακριά μου, θα ήθελα να έχω το miband2 για ειδοποιήσεις κλήσεων κυρίως, και μηνυμάτων (ή μεηλ) δευτερευόντως εκτός των υπολοιπων δυνατοτήτων του. Θα με εξυπηρετούσε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
-
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Το όνομα μου είναι Βαγγέλης ετών 49, παντρεμένος και έχουμε ένα γιο 14 ετών. Ζω στο Ν.Κόσμο και είμαι κηπουρός αλλά εχω μια αδυναμια στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, στη φωτογραφία στο ποδήλατο και στο ποδόσφαιρο, υποστηρικτής του Πανιωνίου . Πρώτο μου smartphone ήταν ένα Lumia 820, και τώρα ειμαι ενθουσιασμένος κάτοχος ενός Redmi 3s, που με την βοήθεια των φίλων στο αντίστοιχο νήμα έκανα οτι χρειαζόταν για να το έχω με την ελληνική ρομ. Θα ήθελα να τους ευχαριστ…