Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.

• Παράθεση από geoanto555: “Μπες ξανα σε fastboot και ξανα κάνε εγκατάσταση το twrp.. Αν τρέμουν τα χέρια σου άνοιξε teamviewer και στείλε μου.. ” Επεστρεψα, συγνωμη ανωτερα βία. Εννοεις να κανω εξαρχης τη διαδικασια του οδηγου εγκαταστασης της ελληνικης ρομ? Παρεπιμπτοντος πως στελνω πμ?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bag67: “το προσπαθησα και με ενα κλικ και με λιγο πιο παρατεταμενα ” Ξανα μπες σε twrp Με volume + & power.. ” Καμποσα λεπτακια ειμαι σε σκουροχρωμη οθονη με φωτεινο mi και το mi.com. παθαινω τωρα εγκεφαλικο, αργότερα? ή την σκαπουλαρουμε?

• Παράθεση από geoanto555: “Έσβησε η οθόνη γτ κλείδωσε το twrp .Για πάτα ένα κλικ το power και δες. ” το προσπαθησα και με ενα κλικ και με λιγο πιο παρατεταμενα

• Παράθεση από geoanto555: “Τι σχέση έχει η σύνδεση στο ιντερνετ με το υπόλοιπο; Έκανες εγκατάσταση ρομ και περίμενες τα 2; ” Πανικοβληθηκα και νομιζα οτι εχει σχεση, απλως λιγο πριν βγει η επιλογη για να πατησω το system reboot μαυρη οθονη, μαλλον κλειστο ειναι. Ναι περιμενα να εμφανιστουν αυτα τα δυο

• Παίδες ερώτηση SuperSoS. Εχασα σπιτι την συνδεση στο internet ακριβως την στιγμη που περίμενα να δω στην οθόνη του redmi 3s τις δυο τελευταιες επιλογες ''wipe cashe/dalvik kai reboot system'' της διαδικασιας του περασματος της ελληνικης ρομ. Τωρα το τηλ. ειναι σε κατασταση μαυρης οθονης και δεν γνωριζω σε τι φαση βρισκομαστε... μαλλον αμηχανιας!!! Εχετε κατι να με συμβουλεψετε??? Ευχαριστω πολυ.

• Βρήκα pc με win64bit και πριν προχωρήσω να κανω μια δυο ερωτησουλες ακόμα, μια που ειναι η μέρα μου σήμερα... Στο link για το twrp3.0.2-0_by-mic-land.zip να το ανοίξω με το zip extractor ή με κάποια άλλη εφαρμογή? Επίσης πια απο τις δύο ρομ προτείνετε να βαλω, την V8_Stable-V8.0.2.0.zip ή την V8_Stable-V7.5.1.0.zip ? Ευχαριστώ.

• Τελείωσα με το ξεκλείδωμα. Όλα καλα! Τώρα να παω στο ''How To/Οδηγοι'' στο λήμα του redmi 3s και στον οδηγό ''Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s (land)'' ? Δεν χρειάζομαι windows 64αρια, ετσι δεν ειναι?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bag67: “θα ξεκλειδωσω τωρα με την official rom ” Το προσπαθείς και αν δεν,.. βάζεις την developer. ” στον οδηγό για το ξεκλειδωμα του bootloader το πρωτο βημα το παρακαμπτω? (κατεβασμα developer rom και update κ.α)

• Εχω κανει mi account και εχω παρει αδεια για ξεκλειδωμα, οποτε θα ξεκλειδωσω τωρα με την official rom

• να βαλω την stable ελληνικη ρομ.

• Λοιπόν έκανα έλεγχο για τον bootloader και είναι κλειδωμένος. Θα ήθελα geoanto555 αν μπορεις να με καθοδηγησεις για να ειμαι σιγουρος για το ποια βηματα να ακολουθήσω. Ευχαριστω.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bag67: “Θα επανέλθω σε λίγο για τα περαιτέρω. ” Μια χαρά φαίνεται....official rom. ” Ωραία, οπότε σε λίγο θα ξεκινήσω τα διαδικαστικά (τουλάχιστον οτι μπορώ στα 32άρια windows μου). Αν έχεις την ευχέρεια geoanto555 να μου δώσεις τα φώτα σου για την έναρξη των ενεργειών που χρειάζονται θα σου ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

• Καλησπέρα μόλις παρέλαβα με τα παραπανω στοιχεια. Θα επανέλθω σε λίγο για τα περαιτέρω.

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18643/

• Παράθεση από geoanto555: “@bag67 ο δεύτερος οδηγός που δεν αναφέρει win 64 είναι για ξεκλείδωτα τηλέφωνα. Πάρτο κινητό και ανάρτησε ένα screenshot με το about the phone.. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά... Σε γενικές γραμμές καλά τα λες....(κάποια λαθάκια υπάρχουν βέβαια) ” Πάντως που θα πάει... θα μπω στο νόημα! Ευχαριστώ πολύ.

• Γειά σας παίδες. Λογικά θα παραλάβω το 3s την Τρίτη ή Τετάρτη και μετά από τόσο διάβασμα, ήρθε η ώρα να θέσω κάποιες απορίες για να είμαι σίγουρος για τα διαδικαστικά (πρωτάρης με τέτοιου είδους πειράγματα). Ξεκινώ λοιπόν 1. Είδα οτι χρειάζονται windows 64bit για τον <<Ελληνικό-οδηγό-Flash-Rom-Unbrick-για-το-Redmi-3s-Land>> Στην σελίδα 11 του παρόντος νήματος εχει βάλει εναν οδηγό ο φίλος NasDriver (σε ευχαριστούμε πολύ παρεπιμπτόντος) που στο σημείο 2 έχει έναν οδηγό <<Unbrick ή καθαρή εγκατάστ…

• Παράθεση από guantanamo4: “@bag67 Και λοιποί όταν λέτε το παράγγειλα με off/unoff rom να φανταστώ εννοείται ότι το γράψατε στα σχόλια όπως όλοι από κάτω από την συσκευή Που Θέλετε να παραγγείλετε δεν υπάρχει περίπτωση να σας περάσουν Ρομ Που θέλετε πάρα μόνο αυτές Που έχουν ήδη μέσα ” Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, απλά εκτος του οτι τσέκαρα την επιλογή στο vickmall για την original chinese-english rom, τους το ζητησα και γραπτώς. Τα λέμε

• Μόλις έκανα παραγγελία ενα redmi 3s από vickmall με original rom (Chinese/English). Τώρα έχει αναμονη του πακέτου και ενημέρωση από το φόρουμ. Τα λέμε...

• Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

• Καλησπέρα παίδες. Γνωρίζουμε αν με τη marshmallow θα έχουμε το χαρακτηριστικό, να είναι ενοποιημένος ο εσωτερικός χώρος μνήμης με την sd card? Αν όχι, ξέρουμε αν στο μέλλον θα το αποκτήσουμε με update ή σε κάποια ελληνική ρομ? Ευχαριστώ πολύ για τις τυχόν απαντήσεις σας.