Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.
-
Προβλημα ξεκλειδωμα Mi6
twmnmik - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαοκ θα το δοκιμασω το βραδυ τωρα =============== Νοε 6th 2017, 1:38am =============== οκ πετυχε αλλα προβλημα οτι δεν βλεπω την ρομ στο storage
-
Παράθεση από sifnos1: “Παιδιά βοήθεια... Πάω να πέρα πρώτη φορά την άρωμα είμαι με beta global ακολουθώ τον οδηγό βήμα βήμα έχω περάσει twrp έχω πετάξει χιμα την άρωμα στον εσωτερικό χώρο αλλά δεν την βρίσκει πουθενά από το install THN zip για να την περάσω.. =============== Αυγ 24th 2017, 6:49pm =============== Και τα αρχεία που βλέπω από την SD card είναι ονόματα άσχετα ακαταλαβιστικα όχι πχ ringtone klp που βλέπω στον οδηγό. =============== Αυγ 24th 2017, 7:00pm =============== παιδια καμια β…
-
Προβλημα ξεκλειδωμα Mi6
twmnmik - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαεχω ακριβως το ιδιο προβλημα. τελικα μονο με dev ξεκλειδωνει? μετα απο 72 ωρες δουλεψε?
-
factory reset δεν κανω αφου απο καθαρη εγκατασταση fastboot ειμαι. δεν ξερω αμα το αντιμετωπιζει και κανεις αλλος με το ιδιο κινητο παντως οταν μπαινουν καμια 15αρια προγραμματακια αρχιζει να γονατιζει. βλεπω τις γυναικας μου (redmi 4 prime με χtrv) και πεταει. το κινητακι το εχω πανω απο 4 χρονια τα εχει βγαλει τα λεφτα του. αλλα πιστευω ηρθε η ωρα της αλλαγης του. ελεγα να παρω το mi5s αλλα με αυτα που διαβασα για το 660 soc λεω να περιμενω να δω επιδοσεις και τιμες ευχαριστω για τις απαντησει…
-
καλησπερα ξερει κανεις που μπορω να κατεβασω ρομ miui 7 gtv. ολα τα λινκ που εχει στη σελιδα δεν δουλευουν το τηλεφωνο σερνεται γενικος και δεν μπορω να το δουλεψω με miui 8 με τιποτα, μετα απο λιγο φορτωμα κολαει συνεχεια ειπα να περασω σε miui 7 βαζω μια global 7.2.3 που βρηκα σε fastboot αλλα δεν εχει ελληνικα και μετα πρεπει να παω σε miui 8 αναγκαστηκα μηπως εχουμε καμια fastboot σε miui 8 μηπως κατσει καλυτερα?
-
σε redmi note 3g εχω δει μεγαλη πτωση του σηματος της vodafone σε σημεια που επιανε τωρα χανει τελειως το σημα δεν ξερω αμα φταιει η εκδοση η τροπος που το αναβαθμησα μετα απο fastboot( περασα πρωτα την 8.2.cn που βρηκα στο ινετ γιατι με αυτες που εχει εδω ειναι παλιες και αμα παω να περασω ρομ μετα μου βγαζει ολο προβληματα στα google apps) και μετα την ελληνικη απο πανω
-
καλη τυχη
-
wifi problem
Μήνυμαγια το δικο μου προκειται και εχω κανει και wipe συνεχως απο το recovery
-
ψηφισα ως twmnmik
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυματο εκανα ευχαριστω
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυματο εχω κανει με 2-3 διαφορετικουςς υπολογιστες και εκανα και διαγραφη των cooκies αλλα τιποτα. κανεις καμια ιδεα? εχω ξεκληδωσει ενα redmi4 και ενα redminote4 χωρις προβλημα σε αυτο κολησα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “θα περιμένεις την έγκριση. ” ποια εγκριση? αφου δεν μου αφηνει να κανω αιτημα. μου λεει οτι δεν υποστηριζεται ενω ειναι το redmi 3 pro.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από alsthomGR: “Δεν καταλαβαίνω που κάνω το λάθος. Τρέχω το miunlock, κάνω login με τον mi λογαριασμό και τρώω πόρτα! Πατάω το go , όπου με βάζει σε μια σελίδα να κατεβάσω το miunlock και φτου κι απ'την αρχή. Τι δεν κάνω καλά? >>EDIT: Μάλλον επειδή δεν έχω την dev rom της Κίνας? Αυτή τη στιγμή έχω βάλει την MIUI by xiaomi.eu.7.1.3.0. από έναν οδηγό που βρήκα εδώ στο φόρουμ (για το redmi3 χωρίς να χρειαστεί ξεκλέιδωμα) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14973/ εχω το ιδιο προβλημ…
-
unlock bootloader [SOLVED]
Μήνυμαμια βοηθεια παιδια εχω κανει αιτηση και εχω παρει εγκριση για το ξεκλειδωμα εδω και 15 μερες οταν ομως παταω για ξεκλειδωμα μου γραφει couldnt verify device και κολαει στο 50% εψαξα στο ινετ αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη(δοκιμασα οτι βρηκα,λογκαριζα με τον αριθμο κινητου, εμπαινα στο cloud κτλ) καμια ιδεα? το φλασαρισα στην τελευταια DEVELOPER αλλα το ιδιο οχι τιποτα αλλα ειναι και δωρο . τελικα σημερα το πρωι επιασε. ωρα για ελληνικη version