Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.
-
εχω ενα θεμα με τα google apps εχω ενα note που φορουσε παλια ρομ(4.2) και ηθελα να το βαλω την καινουργια 6.9.15 το εκανα με fastboot και την ρομ που εχει στο φορουμ 6.6.2.0 μετα απο πανω περασα μεσα απο την αναβαθμιση του κινητου την 6.9.15 αλλα δεν μου δουλευει το goole plαy και μου βγαζει αναφορες οτι υπηρχε αποτυχια σε goole εφαρμογες. τι προτεινετε για να μπορεσω να περασω την πιο νεα χωρις προβλημα?
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
proximity sensor
twmnmik - - Mi-2S (Aries)
Μήνυμαευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις. τελικα το ξανανοιξα, καθαρισα καλα την πλακετα και τον sensor ,και το τζαμακι του αισθητηρα και επανηλθε. καλωδιοταινια δεν εχει, ο sensor ειναι πανω στην πλακετα. πλεον ολα δουλευουν κανονικοτατα
-
proximity sensor
Μήνυματο εχω αλαξει θεση 2-3 φορες αλλα δεν. καποιος τροπος να το κανω disable ωστα να μην κλεινει?
-
proximity sensor
Μήνυμαπως μπορω να τον καλιμπραρο?
-
proximity sensor
Μήνυμαπαιδια μια βοηθεια πηρα στα χερια μου ενα mi2s και εχει προβλημα ο proximity sensor φορουσε την μανισια ρομ και του περασα την 7.0.4 αλλα παλι δεν δουλευει. το ανοιξα και δεν υπηρχε κανενα σκουπιδακι μπροστα του ειχε σπασει η οθονη και την αλλαξα. μαλλον πειραχτηκε εκει κατι κατα την πτωση. το θεμα ειναι οτι καλω και σβηνει η οθονη και δεν ξαναναβει. πρεπει να του βγαλω μπαταρια. ξερει κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω τον sensor? εψαξα στο ινετ αλλα οτι βρηκα δεν δουλεψε. καμια ιδεα?
-
ΝΕΚΡΟ ΕΝΤΕΛΟΣ
Μήνυμαεπειδη ενδεχεται να μην μπορεσει να στην περασει αμεσως( εμενα δεν μπορουσε να κανει wipe την cache, βαλε στην sd την stable 5.2.10 me 4.2.2 και φλασαρε το. μπαινει ευκολα και χωρις προβληματα
-
Τελευταια multilanguage 4.1
ΜήνυμαΜπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια εκδοση 4.1 που εχει ελληνικα? ευχαριστω