Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.

• το περασα και απο recovery το ιδιο

• εχω ενα θεμα με τα google apps εχω ενα note που φορουσε παλια ρομ(4.2) και ηθελα να το βαλω την καινουργια 6.9.15 το εκανα με fastboot και την ρομ που εχει στο φορουμ 6.6.2.0 μετα απο πανω περασα μεσα απο την αναβαθμιση του κινητου την 6.9.15 αλλα δεν μου δουλευει το goole plαy και μου βγαζει αναφορες οτι υπηρχε αποτυχια σε goole εφαρμογες. τι προτεινετε για να μπορεσω να περασω την πιο νεα χωρις προβλημα?

• Redmi 3 με συνεχόμενα bootloop

twmnmik - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

εχω στα χερια μου ενα redmi 3 μιας φιλης. το προβλημα ειναι οτι δεν μπουταρει. μου παει συνεχεια στην οθονη του download mode. ακολουθω την διαδικασια. μου γραφει succesful αλλα μετα το reboot με ξανα παει στην ιδια οθονη χωρις να φορτωνει λειτουργικο. καμια ιδεα?

• XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool

• xiaomi redmi note 4g

twmnmik - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

το μοντελο υπαρχει κανονικα απλα δεν πολυπερπατησε μιας και υπηρχε το δικαρτο με τα ιδια λεφτα και 2γ ραμ το ψαχνω στο en.miui.com

• xiaomi redmi note 4g

Μήνυμα

μηπως ειναι μοντελο που το εβγαλε καποια στιγμη αλλα δεν πολυπερπατησε?

• xiaomi redmi note 4g

Μήνυμα

ειναι 4g το κινητο. και εχει 1γιγα ραμ και αλλο cpu/gpu απο το 4g που ξερω

• xiaomi redmi note 4g

Μήνυμα

παιδια καλησπερα. ενας φιλος μου εφερε αυτο στο σπιτι XiaoMi Redmi Note 5.5 inch Android 4.4 4G Phablet-159.26 and Free Shipping| GearBest.com ειναι γνησιο? εχουμε τετοια ελληνικη ρομ που το υποστηριζει αμα ειναι γνησιο?

• proximity sensor

twmnmik - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις. τελικα το ξανανοιξα, καθαρισα καλα την πλακετα και τον sensor ,και το τζαμακι του αισθητηρα και επανηλθε. καλωδιοταινια δεν εχει, ο sensor ειναι πανω στην πλακετα. πλεον ολα δουλευουν κανονικοτατα

• proximity sensor

Μήνυμα

το εχω αλαξει θεση 2-3 φορες αλλα δεν. καποιος τροπος να το κανω disable ωστα να μην κλεινει?

• proximity sensor

Μήνυμα

πως μπορω να τον καλιμπραρο?

• proximity sensor

Μήνυμα

παιδια μια βοηθεια πηρα στα χερια μου ενα mi2s και εχει προβλημα ο proximity sensor φορουσε την μανισια ρομ και του περασα την 7.0.4 αλλα παλι δεν δουλευει. το ανοιξα και δεν υπηρχε κανενα σκουπιδακι μπροστα του ειχε σπασει η οθονη και την αλλαξα. μαλλον πειραχτηκε εκει κατι κατα την πτωση. το θεμα ειναι οτι καλω και σβηνει η οθονη και δεν ξαναναβει. πρεπει να του βγαλω μπαταρια. ξερει κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω τον sensor? εψαξα στο ινετ αλλα οτι βρηκα δεν δουλεψε. καμια ιδεα?

• Οκ ευχαριστω

• καλησπερα. φοραω την 5.12.17 στο note3g μου. οι γραμματοσειρα στις επαφες που βρισκεται δεξια δουλευει κανονικα μεχρι το Σ. μετα οτι γραμμα και να πατησω κατω απο αυτο με πηγαινει στο τελος. και με προηγουμενη εκδοση MiUI 7 το ιδιο εκανε. Εχουμε κανενα φιχ η ειναι απλα προβλημα μεταφρασης?

• ξερει κανεις πως μπορουμε να περασουμε wsm tools σε αυτην την ρομ χωρις να το brickaroume? καποιον οδηγο?( οχι για παλιοτερη ρομ)

• ΝΕΚΡΟ ΕΝΤΕΛΟΣ

twmnmik - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

επειδη ενδεχεται να μην μπορεσει να στην περασει αμεσως( εμενα δεν μπορουσε να κανει wipe την cache, βαλε στην sd την stable 5.2.10 me 4.2.2 και φλασαρε το. μπαινει ευκολα και χωρις προβληματα

• Τελευταια multilanguage 4.1

Μήνυμα

Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια εκδοση 4.1 που εχει ελληνικα? ευχαριστω

• Κανεις?