Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.

• προβλημα σε Note

twmnmik - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

τους εστειλα email να δω αμα απαντησουν. εβαλα την αγγλοκινεζικη και μια μερα παιζει κανονικα. αντε να δουμε . μηπως τελικα το κινητο εφαγε φρικη

• προβλημα σε Note

Μήνυμα

αυτο λεω και εγω και διαφωνουσαμε με την εκπροσωπο του to2c μου ειπε και το εξης κουφο. οτι ειναι δικο μου λαθος γιατι εβγαλα την ρομ τους και εβαλα την γνησια Multi . και οτι αυτοι το στελνουν με κλειστο το update και δεν εχω κανενα λογο εγω να το αναβαθμιζω. και οτι θελει 15$ μεταφορικα που μου το στειλανε πισω και καλα διορθωμενο. υπαρχει κανενας τροπος να μιλησω κατευθειαν με την xiaomi ωστε να το στειλω εκει για επιδιορθωση? καις ας πληρωσω τα πηγαινε ελα αμα μιλησω chat στο site τους παιζε…

• προβλημα σε Note

Μήνυμα

καλησπερα παιδια μια ερωτηση γιατι δεν βγαζω ακρη ειχα παρει 1 note για την θεια μου πριν 6 μηνες και δουλευε με ελληνικη ρομ απο το φορουμ καποια στιγμη πριν 1,5 μηνα αρχισε η οθονη να τρεμοπαιζει αλαξα ρομ μηπως φταιει αυτη αλλα τιποτα τελικα η οθονη εγινε μαυρη τελειως. το εστειλα πισω στο to2c οπου το ειχα παρει και μου ειπαν οτι το στειλανε στην εταιρια μετα απο 2 βδομαδες το παραλαβανε και μου το στειλανε πισω φτιαγμενο πραγματικα το κινητο δουλευε κανονικα.με την αγγλοκινεζικη γνησια ρομ …

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από twmnmik: “2 ερωτησεις παιδια 1) οταν ανοιγω την εφαρμογη gmail μου λεει οτι ειναι μπλοκαρισμενο το wlan για αυτην την εφαρμογη και μπορω να δω τα email μου μονο απο τα δεδομενα της κινητης. το εψαξα στην ασφαλεια αλλα δεν μπορω να βρω την επιλογη να την αφηνει μεσο wifi. μπορειτε να μου πειτε ακριβως πως το ενεργοποιω? 2) σκεφτομαι να δοκιμασω την kit kat 4.4. απλα κανω την αναβαθμιση κλασικα μεσα απο το κινητο η πρεπει να ακολουθησω αλλη διαδικασια? χανονται ο…

• 2 ερωτησεις παιδια 1) οταν ανοιγω την εφαρμογη gmail μου λεει οτι ειναι μπλοκαρισμενο το wlan για αυτην την εφαρμογη και μπορω να δω τα email μου μονο απο τα δεδομενα της κινητης. το εψαξα στην ασφαλεια αλλα δεν μπορω να βρω την επιλογη να την αφηνει μεσο wifi. μπορειτε να μου πειτε ακριβως πως το ενεργοποιω? 2) σκεφτομαι να δοκιμασω την kit kat 4.4. απλα κανω την αναβαθμιση κλασικα μεσα απο το κινητο η πρεπει να ακολουθησω αλλη διαδικασια? χανονται οι εφαρμογες μου η την περναει απλα απο επανω?…

• redmi note

Μήνυμα

ηδη περναω την δικια σας. για το mi2s πως θα ανεβασω την ενταση των pistons? εχω μπριζωσει πολυ κοσμο με την xiaomi. εχω ηδη παρει 6-7 red rice, 3 mi2s και αυριο 8α παρω 2 redmi1s και 1 note

• redmi note

Μήνυμα

πετυχε. σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. υποχρεως το ξερω οτι δεν ειχε παθει τιποτα. ασχολουμε πολυ καιρο στο να περναω ρομ(απο το htc p3000-zte blade) απλα επειδη ειναι καινουριο τηλεφωνο και στο google δεν μου εβγαζε την λυση συγχιστηκα. ευτυχως που βρηκες το λινκ γιατι εγω πσαχνω 2-3 ωρες και δεν το ειχα βρει.(δεν ειχα παει καθολου στο eu) παντως σε ευχαριστω ξερεις να μου απαντησεις σε αυτο mobileuncle

• redmi note

Μήνυμα

o driver ειναι ο ιδιοσ που εχω βαλει. το πακετο αλαζει λιγο. μακαρι να παιξει. περιμενω να κατεβει και ενημερωνω

• redmi note

Μήνυμα

και ομως δεν του περασα αλλο image. απλα πηγα να βαλω Mitools και εκανε αμεσα επανακινηση και απο τοτε τιποτα. με αυτο το μενου στα κινεζικα μπορω να φλασαρω ρομ? ξερεις να μου πεις πως? υπαρχει τροποσ να βαλω recovery image ωστε να φλασαρω κανονικα?

• redmi note

Μήνυμα

πλεον το recovery ειναι κινεζικα πως θα το κανω αγγλικα?

• redmi note

Μήνυμα

μετα το 8 βημα αντι να αρχισει το φλασαρισμα μου γραφει αυτο και σταματαει pmt changed for the rom it must be downloaded τι μπορω να κανω για να το φτιαξω αυτο και να φλασαριστει κανονικα? υπαρχει τροποσ φιλε μου να τα λεμε ποιο αμεσα? skype? ειναι το πρωτο κινητο που εχω brikarei και δεν ξερω πως να το κανω και εχω χαζεψει

• redmi note

Μήνυμα

φιλε μου εγινε μακακια. πηγα να περασω mi tools και brickare. με νει στο αρχικο logo. δοκιμασα αυτο Rom Flashing Guide for REDMI NOTE WCDMA to Factory installation - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community αλλα μου γραφει pmt changed for the rom it must be downloaded οταν παει να ξεκινησει μετα την κοκκινη μπαρα. αμα μπορεις να βοηθησε γιατι θα τρελαθω

• redmi note

Μήνυμα

ναι το note εχω. μολις την παρελαβα την συσκευη. εμενα δεν μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση γιατι και στα red rice που εχω παρει απο το ενλογω μαγαζι ειναι χωρις το εικονιδιο αναβαθμισης και τα περνουσα νεα ρομ με το twrp το θεμα ειναι οτι εκει εχω την λυση εδω ειναι το θεμα. για την σειρα που βγαζε στο abort ξερουμε κατι?

• mobileuncle

twmnmik - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

ξερετε πως μπορω να ενεργοποιησω την επιλογη engineer Mode mtk στο mobileuncle ωστε να ρυθμισω την ενταση των pistons? στο mi2s του φιλου μου του ενεργοποιει μονο την engineer mode android κανενας τροπος για να βγει η επιλογη?

• redmi note

Μήνυμα

ια βοηθεια παιδια αμα ξερει κανεις μολις το παρελαβα απο το to2c ειδα με το imei-s/n αμα ειναι γνησιο και ολα καλα στο antutu βγαζει 28000 περιπου ηρθε με εκδοση 4.2.2. jdq39 mui version miui-jhdcnba97.0 θελω να το αναβαθμισω με την ελληνικη που εχεται φτιαξει επειδη δεν εχει εικονιδιο αναβαθμησης παω στις ρυθμισεις αλλα οταν παταω ενημερωση εγκταστασεις με πεταει στο μενου. ουτε μπορω να πατησω επιλογη πακετου( αυτο το εχει το συγκεκριμενο μαγαζι με τις ρομ που τα στελνει και τα red rice etsi κ…