Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.
-
Lollipop
ΜήνυμαΑυτό είναι μια προσπάθεια από κάποιον Ivan και όχι μια επίσημη ανακοίνωση από την xiaomi. Τέτοιες custom προσπάθειες υπάρχουν πολλές στο διαδίκτυο.
-
Lollipop
ΜήνυμαΔεν βλέπω πουθενά να αναφέρεται lollipop για MI3W
-
Lollipop
ΜήνυμαΚαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους,θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχουν σχέδια να δούμε το lollipop στα xiaomi και εάν ναι σε ποιά μοντέλα?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από nautos: “Καλησπέρα σε όλους , στο Mi-3W με 4-10-31 παρατήρησα ότι στο ράδιο όταν επιλέγεις σταθμούς που έχεις βάλει στη μνήμη τότε οι περιγραφές είναι στα κινέζικα. Επίσης όταν στις επαφές όταν θέλω να εισάγω QR code δεν θα έπρεπε η επιλογή Σάρωση QR code είναι ενεργή?” Σε ποιό ακριβώς σημείο? Αν μπορείς στείλε μου screenshot σε ΠΜ” Καλημέρα , το screenshot για το ράδιο. 1983-Screenshot-2014-11-08-07-56-24-png
-
Καλησπέρα σε όλους , στο Mi-3W με 4-10-31 παρατήρησα ότι στο ράδιο όταν επιλέγεις σταθμούς που έχεις βάλει στη μνήμη τότε οι περιγραφές είναι στα κινέζικα. Επίσης όταν στις επαφές όταν θέλω να εισάγω QR code δεν θα έπρεπε η επιλογή Σάρωση QR code είναι ενεργή?
-
Το πρόβλημα με τη βελτίωση του ήχου στα ακουστικά καθώς και με τον ισοσταθμιστή εξακολουθεί να υπάρχει στο Mi3W , ελπίζω να λυθεί. Η κατάσταση με τη διαθέσιμη μνήμη κατά την εκκίνηση αλλά και κατά τη διάρκεια λειτουργίας έχει βελτιωθεί κατά 10% αλλά όχι στα επίπεδα της V5.
-
Με τη νέα rom 4.9.26 παρατήρησα ότι στο Mi-3W στις Ρυθμίσεις για τα ακουστικά η Βελτίωση ήχου ΜΙ δεν ανταποκρίνεται , ON - OFF καμία διαφορά με αποτέλεσμα να λειτουργεί ο ισοσταθμιστής και η επιλογή του τύπου των ακουστικών. Επίσης πρέπει να υπάρχει κάποιο ζήτημα και με τη διαχείριση της RAM , ενώ με τη V5 κατά την εκκίνηση η ελέυθερη μνήμη ήταν περίπου 1.1GB και μετά ο μέσος όρος ήταν 850-950 MB τώρα με τη V6 στην εκκίνηση ή μνήμη είναι 570 - 610 ΜΒ και μετά να φτάνει το πολύ 870 ΜΒ. Επίσης κάτ…
-
Τα notifications παλιά εμφανιζόντουσαν και με σύμβολα πάνω στη μπάρα που δείχνει τη μπαταρία - το όνομα του παρόχου κινητής - το σήμα τηλεφώνου και Wifi , τώρα ΟΧΙ!
-
Δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις edit τα widget που υπάρχουν στις οθόνες και έχω την εντύπωση ότι η εφαρμογή του καιρού δεν δουλεύει σωστά και δεν υπάρχει η δυνατότητα που υπήρχε για manual update.
-
Στη νέα έκδοση παρατηρώ επίσης ότι οι χαρακτήρες στη μπάρα ειδοποιήσεων έχουν μικρύνει και δεν εμφανίζονται πλέον διάφορα εικονίδια ειδοποιήσεων όπως για emails - gps - music - αναπάντητες κλήσεις - sms κ.λ.π.
-
Καλημέρα σας , συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά την οποία κάνεται. Θα ήθελα να πώ πως στη νέα έκδοση 4.9.5 παρατήρησα ότι μετά από restart η μνήμη είναι αρκετά μικρότερη σε σχέση με πρίν δηλαδή με τις προηγούμενες εκδόσεις η μνήμη ήταν πάνω από 1000 τώρα κάτω από 900 και γενικά ο μέσος όρος την μνήμης ακόμα και μετά από καθαρισμό κατά τη διάρκεια λειτουργίας είναι κάτω από 700. Επίσης τώρα δεν μπορώ να κάνω ανακατάταξη των εικονιδίων στη ταπετσαρία ενώ πρίν με παρατεταμένο πάτημα στην οθό…
-
Καλημέρα σας , συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά την οποία κάνεται. Θα ήθελα να πώ πως στη νέα έκδοση παρατήρησα ότι μετά από restart η μνήμη είναι αρκετά μικρότερη σε σχέση με πρίν δηλαδή με τις προηγούμενες εκδόσεις η μνήμη ήταν πάνω από 1000 τώρα κάτω από 900 και γενικά ο μέσος όρος την μνήμης ακόμα και μετά από καθαρισμό κατά τη διάρκεια λειτουργίας είναι κάτω από 700. Επίσης τώρα δεν μπορώ να κάνω ανακατάταξη των εικονιδίων στη ταπετσαρία ενώ πρίν με παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη μου…
-
MI3W Compass
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΑκολούθησα τη συμβουλή calibration με GPS ON και τελικά τώρα είναι ΟΚ άσχετα εάν το GPS είναι ΟΝ ή OFF. Thank's!
-
MI3W Compass
nautos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους και ιδιαίτερα σε όσους ασχολούνται με την Ελληνική έκδοση , έχω το ΜΙ3W με MIUI 4.5.23-GTV-3.8a και έχω ένα ζήτημα με τη πυξίδα. Όταν την ανοίγω με ενημερώνει ότι θέλει ρύθμιση κάνοντας τη κίνηση με τα 8ρια αλλά δεν γίνεται τίποτα , έχουμε τίποτα γι αυτό? Η πυξίδα π.χ στα google maps δουλεύει σωστά.
-
Μπράβο σας για την αξιόλογη προσπάθεια σας.