Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
το εκανα οπως μου ειπες αλλα δεν βρισκω την ρομ μεσα στουσ φακελους ενω ειχα αποθηκευμενες 2 ρομ μια που ειχα και μια που ηθελα να βαλω. =============== Νοε 26th 2016, 2:43pm =============== δηλαδη την sdcard ειναι κενη χωρισ αρχεια
-
εκανε format data succesull αλλα κολλαει παλι στο λογοτυπο mi
-
failed to mount , unable to mount ολα κοκκινα =============== Νοε 26th 2016, 12:37pm =============== και πανω πανω wipe complete failed , και no md5 file found με ασπρα =============== Νοε 26th 2016, 12:55pm =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24413/
-
οχι μπενει στο twrp αλλα δεν κανει τιποτα..
-
λοιπον εκανα screenshot και οταν πηγα να κανω επανακινηση μου μενει στο λογοτυπο mi και δεν κανει τιποτα τι πρεπει να κανω? =============== Νοε 26th 2016, 11:11am =============== έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο καμιά βοήθεια κάνεις?
-
Το έκανα αντιγραφή από τον υπολογιστή στο κινητό αλλά πάλι δεν το βρίσκω καμία άλλη λύση ;
-
Την κατέβασα κατευθείαν από το κινητό μου . . . Να την κατεβάσω στον υπολογιστή και μετά αντιγραφή στο κινητό;
-
Όταν πατάω install δεν βρίσκω τον φάκελο download που έχω αποθηκευμενη την ρομ μου βγάζει φακέλους του συστήματος. .
-
Και η ρομ που έχω και η ρομ που θέλω να περάσω είναι στις φωτογραφίες =============== Νοε 25th 2016, 12:11am =============== Και εδώ
-
Λοιπόν και με το updater κάνει αποσυμπίεση την νέα ρομ μόλις φτάσει 100% βγάζει για εγκατάσταση πατάω ναι και δεν κάνει τίποτα. . . Μετά με twrp πατάω wipe και βγάζει σφάλμα και δοκιμάζω να κάνω install αλλά δεν βγάζει τα αρχεία μου δεν μπορώ να δω τα download
-
χαιρεται εγω που προσπαθω και δεν γινεται με κανεναν απο τους 2 τι να κανω εχω ειδη την ελληνικη gtv 6.9.29.
-
Γειά σας έχω την έκδοση gtv 6.9.29 developer ελληνική και θέλω να βάλω την gtv 6.10.20 τελευταία ενημέρωση δηλαδή την έχω κατεβάσει στο κινητό πατάω μέσα miui πατάω πακέτο αναβάθμισης το κάνει αποσυμπίεση μου λέει επανεκκίνηση συσκευής για αναβάθμιση θα διαρκέσει από 5 μέχρι 20 λεπτά πατάω οκ και δεν κάνει τίποτα. Τι πρέπει να κάνω;