Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 119.

• @NasDriver δοκίμασα κάτι άλλο. Κατάργησα από τις ρυθμίσεις τις ενημερώσεις στο google play και τώρα κατεβάζει τα πάντα και κάνει και updates. Βέβαια έχω ένα αρχαίο google play. Καμιά ιδέα?

• Ευχαριστώ @NasDriver .Δηλαδή περιμένουμε, δε θα έχουμε ενημερώσεις σε εφαρμογές? Αν απεγκαταστήσουμε κάποια, η νέα έκδοση κατεβαίνει? ή απλά... θέλουμε τηλέφωνο. Και μιας και τα λέμε (συγνώμη για το offtopic) τα xiaomi 5Α και 6Α είναι Οκ? Να τονίσω ότι δεν παίζω παιχνίδια. Απλό τηλέφωνο και λίγο internet. Ευχαριστώ και πάλι!

• Καλησπέρα παιδιά. Κι εγώ που νόμιζα θα στρώσει... τελικά τίποτα. Το play store δείχνει ενημερώσεις αλλά δεν κατεβάζει καμία! πάω για format??? Δεν έχω miui λογαριασμό αλλά μόνο συγχρονισμό στη google (για επαφές βασικά). Αρχεία κρίσιμα (φωτό κλπ) τα έχω κατεβάσει στον υπολογιστή. Να το κάνω? φοράω 9.6.3 official Να βάλω την ίδια ή την 9.5.4 που είχα για αρκετό καιρό και (νομίζω ότι ήταν λίγο καλύτερη σε μπαταρία)? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• κι εγώ το έπαθα. με επανεκκίνηση έστρωσε. 100% google problem και ίσως και η έκδοση... Μάλλον τρέχουμε σε windows 98 και έχουν βγει τα 10. Όμως είναι τόοοοσο καλό τηλέφωνο! 3 χρόνια και βάλε, δώρο από φίλη με μαμά μπαταρία ακόμη και χωρίς κανένα κόλλημα!!! (πλην των όσων συζητάμε)

• Παράθεση από chrdes: “@Nikko με το youtube υπάρχει πρόβλημα στο update σε πολλούς. Μην ασχολείσαι προς το παρόν αν δεν έχεις άλλα θέματα. Το playstore κάποια στιγμή θα ανανεωθεί μόνο του. ” Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα περιμένω εννοείται, απλά πειραματίστηκα κι εγώ λίγο, μήπως κατά τύχη βρω τίποτα και βοηθήσω και τους υπόλοιπους.

• Χθες πειραματίστηκα ξανά κι εγώ στο δικό μου rn2. Κατεβάζει τα πάντα εκτός από youtube. Δοκίμασα να κάνω και εκκαθάριση δεδομένων σε youtube και playstore και ξαφνικά ενώ έβλεπα εικονίδιο playstore στο πάτημα έπαιρνα μήνυμα: δεν έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή Ευτυχώς η επανεκκίνηση διόρθωσε το θέμα (εκτός του youtube). Να σημειώσω πως δεν κάνω κάθε μέρα αναβαθμίσεις εφαρμογών. Μπορεί να το κάνω και ανά εβδομάδα ή και περισσότερο. Αυτή τη στιγμή έχω Play store: 12.3.19 και youtube: 13.41.53. Αυτό π…

• Καλησπέρα! Να πω κ τη δική μου εμπειρία. Είμαι με 9.6.3 κ σήμερα έκανα μαζική ενημέρωση σε πολλές εφαρμογές. Μου έκανε νούμερα το youtube, και το ημερολόγιο. Το δεύτερο τελικά εγκαταστάθηκε, αλλά το youtube αρνείται. Τελικά μαλλον θέμα google. Αναμένουμε...

• Οθόνη για Redmi Note 2 (Hermes)

Nikko - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Χίλια ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον. Θα δω κ αυτή την εναλλακτική.

Μήνυμα

μέχρι τώρα είχα απλά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσα μόνο ως τηλέφωνο με μπαταρία 3-4 μέρες. Γκρίνιαζα με τα νέα smartphones (παντόφλες τα έλεγα), είχα κ tablet, αλλά με το που μου έδωσαν αυτό το περασμένο Πάσχα τα είδα όλα. Ακολούθησα τις συμβουλές σας το έκανα format πέρασα τελευταία έκδοση miui και έπαθα πλάκα με το πόσο καλό και τίμιο τηλέφωνο είναι. Με μπαταρία από το 2015 που αγοράστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, γρήγορο και το σημαντικότερο δεν "κόλλησε" ποτέ μετά από ζόρισμα. Το έχω αγαπήσε…

Μήνυμα

Είχα εξέλιξη στο θέμα.... μου το έριξαν πάλι κάτω και τώρα έχω επίσημο ράγισμα. Ελάχιστα ορατό αλλά πρέπει να αλλάξω οθόνη. Η όλη δουλειά θα γίνει τις γιορτές των Χριστουγέννων που θα ξαναπάω Λάρισα και θα έχω χρόνο. Μου είπαν για κανά δυο μαγαζιά αλλά θα το ψάξω καλύτερα τότε. Ελπίζω να με βγάλει μέχρι τότε. Μόλις το φτιάξω θα πω εντυπώσεις... Χίλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

• Κι εγώ με το 16άρι δεν υπάρχει η γραμμή έκδοση υλισμικού V1. 9.6.3. και παίζουν όλα άψογα. Εϊχα 9.5.4 και πήγα με ΟΤΑ σε 9.6.2. και στη συνέχεια σε 9.6.3.

Μήνυμα

Αγαπητοί συντοπίτες καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να αλλάξω την οθόνη του Hermes μου (Λάρισα); Δεν έχει σπάσει αλλά μου το έριξε κάτω η κόρη μου, και έχει στο περίγραμμα ακανόνιστες γραμμές μικρές και μεγάλες σαν να ξεκόλλησε. Το touch είναι τέλειο. Δεν έχει κανένα πρόβλημα παρά μόνο το αισθητικό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Μόνο καλά νέα... στο νέο τηλέφωνο!

• Αναβάθμιση σε 9.6.2.

Nikko - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Μόνο κάτι διάσπαρτα σημάδια (σαν ξεκολλήματα στα όρια της οθόνης γύρω γύρω, με ακανόνιστα σχήματα σαν γραμμές. Μου το έριξε η μικρή μου στο πάτωμα και ξεκίνησε από μια μικρή γωνία και όλο και εξαπλώνεται.) Θα ρωτήσω και τους συντοπίτες. Ευχαριστώ φίλε μου! Καλό βράδυ

• Αναβάθμιση σε 9.6.2.

Μήνυμα

Τώρα με πέθανες... Δεν είμαι τόσο προχωρημένος. Όπως και να'χει ελπίζω να πάνε όλα καλά.... που θα πάνε! Λίγο off topic αλλά μήπως καμιά ιδέα για μαγαζί Λάρισα για να δουν την οθόνη μου. Δεν έχει απάσει αλλά έχει γύρω γύρω στις γωνίες ακανόνιστα σημάδια σαν να ξεκόλλησε. Κανένα πρόβλημα όμως. Και το touch τέλειο!

• Αναβάθμιση σε 9.6.2.

Μήνυμα

Μετά την 9.6.2. καπάκι έδωσε 9.6.3

• Αναβάθμιση σε 9.6.2.

Μήνυμα

Κι όμως αγαπητέ μου. Μου ήρθε τον Αύγουστο και την έκανα τώρα. Μου έκανε και μένα εντύπωση που κανείς άλλος δεν ανέφερε κάτι. Βάζω και screenshot

• Αναβάθμιση σε 9.6.2.

Μήνυμα

Τελικές εντυπώσεις μετά από 2 ημέρες.Όλα καλά! Γρήγορο τηλέφωνο, χωρίς παρατράγουδα, μπαταρία μια χαρά. Αυτό δείχνει ότι γίνεται καλή δουλειά στα update, αφού με 2 απανωτές από 9.5.4. σε 9.6.2. και καπάκι 9.6.3. χωρίς επαναφορά εργοστασιακών όλα άψογα! Έτσι όποιος θέλει να την κάνει... δε θα βρει αναπάντεχα προβλήματα! xiaomi rules!!!

• Αναβάθμιση σε 9.6.2.

Μήνυμα

Λοιπόν.... πρώτες παρατηρήσεις. η 9.6.2. μου άφηνε ανοικτή την εφαρμογή ρολόι όσο και να την καθάριζα. Είχα 900MB ram ελεύθερη μετά από πλήρη εκκαθάριση και 6.7gb ελεύθερο χώρο στο δίσκο. η 9.6.3. διόρθωσε το ρολόι και έχω 1.1GB ram και 7.2 gb στο δίσκο! (είναι δυνατόν?) Γενικά δεν κολλάει (δεν έκανα επαναφορά). Το κινητό το είχα σετάρει με τον οδηγό fastboot της ομάδας με official 9.5.2 το Πάσχα, πήγαινε μια χαρά και ελπίζω να συνεχίσει να πάει. Μου το έδωσαν για δοκιμή και δεν το αλλάζω με τίπ…

• Αναβάθμιση σε 9.6.2.

Μήνυμα

επανέρχομαι... διότι μου έβγαλε 9.6.3. Θα την κάνω κι αυτή...