Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-119 από 119.

• Συγνώμη... 56309 το σκορ! Σήμερα στις 6 το πρωί μπήκα στο 3ο 24ωρο με χρήση ως κινητό και σκάλισμα καμια ώρα με wifi google play κατέβασμα ημερολόγιο και προσπάθειες συγχρονισμού.(τώρα είμαι 28%). Με τη μαιμού 6 που είχα πριν κάθε μέρα φόρτιζα

• Επισης να πω ότι το antuntu έβγαλε με 9.5.4 52600!!!

• Μήπως... πρέπει να κατέβουν οι επαφές που βρίσκονται στο λογαριασμό google στο τηλέφωνο τοπικά (δεν ξέρω αν είναι ήδη...) για να βλέπει τοπικά και τα συμβάντα; Αν και αν βάλω συμβάν το εμφανίζει κανονικά, τα γενέθλια από τις επαφές δε βλέπει. Είμαι άσχετος με το θέμα συγχρονισμού, θα το ψάξω κι άλλο. Ελπίζω μόνο μην τα χάσω όλα....

• ...και συνεχίζω... αφού εγκατέστησα το ημερολόγιο google, τώρα προστεθήκαν όλα και στο προεγκατεστημένο!!!! στους λογαριασμούς ημερολογίου μπήκαν επιπλέον άλλοι 2: ο contacts και ο Διακοπές στην Ελλάδα. Υποψιάζομαι λοιπόν ότι αν και οι υπενθυμίσεις γενεθλίων ήταν από πριν τσεκαρισμένες, δε δουλεύαν γιατί κάτι προφανώς δε συγχρονίστηκε στο τηλέφωνο. Για παράδειγμα στις επαφές έχω 336 (που έχουν και τα γενέθλια) οι οποίες λέει ότι έιναι όλες στο λογαριασμό gmail! Κάπου εδώ λοιπόν θα χρειαστώ τη βο…

• Ευχαριστώ NasDriver. Χωρίς άγχος... απλά ψάχνομαι... επίσης όταν μπαίνω στο ημερολόγιο και επιλέγω τη δεξιά καρτέλα: συμβάντα, μου βγάzει από κάτω: Φόρτωση συμβάντων από το 2020 και όταν πατάω πάνω του ανεβαίνει 2021, 2022 κλπ... και δε μπορών γυρίσω πίσω... δεν το πολυκαταλαβαίνω... το σημαντικό είναι τα γενέθλια πάντως. Αν βοηθάει κάπου ή παίζει ρόλο να πω ότι τις επαφές τις τράβηξα από gmail. Ευχαριστώ και πάλι! Υ.Γ. Εγκατέστησα το ημερολόγιο της Google και όλα φαίνονται άψογα (Ευχαριστώ alni…

• Επανέρχομαι στο θέμα γενέθλια... Ψάχνω όλη μέρα πως θα γίνει ειδοποίηση για γενέθλια. Ορίζω σε μια επαφή και δε χτυπά ειδοποίηση με τίποτα όυτε φαίνεται στο ημερολόγιο. Καμιά ιδέα παιδιά;

• Δεν ξέρω... ίσως έφταιγε η μαιμού rom που είχα και είχα τόση κακή εμπειρία στην μπαταρία. Μου φαίνεται ότι η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα μετά την 9.5.4.... θα το σκαλίσω κι άλλο και θα επανέλθω!

• Εγώ είχα μία μαιμού και με τα βήματα-οδηγούς των παιδιών τα κατάφερα και έβαλα την τελευταία 9.5.4. Θεωρώ ότι είναι φοβερή σε σχέση με αυτή που είχα. Αυτό που βέπω είναι καλύτερη διαχείριση ram και σε δοκιμή με κλειστά δεδομένα και χρήση ως τηλέφωνο... ...φόρτισα στο 100% χθες το πρωί και από τις 6 που το έβγαλα από μπρίζα, 28 ώρες μετά είμαι στο 80% με χρήση ως τηλέφωνο και ψιλοσκάλισμα!

• Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Ημερολόγιο του κινητού δε γίνεται να φαίνονται;

• καλημέρα σας!!! Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τη χρήση ημερολογίου, ειδοποιήσεων και επαφών. Έχω βάλει τις επαφές σε google και μετά το flash της συσκευής και συγχρονισμό, όλα ήρθαν μια χαρά. Στις επαφές υπάρχουν και γενέθλια τα οποία έχουν παλαιότερη ημερομηνία από το παλιό κινητό. (πχ 1/1/2013) Όταν πηγαίνω στο ημερολόγιο όμως δε μου τα δείχνει... Στους λογαριαμούς ημερολογίου βλέπω: τοπικό ημερολόγιο (έγινε αποθήκευση στη συσκευή) υπενθυμίσεις γενεθλίων (έγινε αποθήκευση στη συσκευή)…

• Χρήσιμα Apps για το Note 2

Nikko - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ!!!

• Χρήσιμα Apps για το Note 2

Μήνυμα

Αγαπητοί συμφορουμίτες.... μετά από το πρώτο ξεπέρασμα τρόμου για την καθαρή εγκατάσταση Official rom και το ψιλοσετάρισμα στα βασικά της συσκευής χάρη στους τέλειους οδηγούς σας!!!!... (ήδη ψήνομαι για την ελληνική του forum αλλά είπα να μην το παρακάνω με τη μία... αρκετό άγχος πέρασα μέχρι εδώ) θα ήθελα να ρωτήσω ως αρχάριος στο android τα παρακάτω: Η τελευταία global official έρχεται με προεγκατεστημένα κάποια πραγματάκια όπως google music, τον browser miui κλπ... Να υποθέσω ότι αυτά δε γίνε…

• Νέος Κάτοχος Xiaomi Redmi Note 2

Μήνυμα

Ζητώ συγνώμη για τον πανικό.... Ξεκόλλησε και όλα φαίνονται εντάξει.... Χίλια Ευχαριστώ για την υποστήριξη και τον οδηγό!!!

Μήνυμα

Λοιπόν το πήρα πάνω μου και ξεκίνησα τη διαδικασία. όμως το miflash δεν προχωρά.... το περιμένω; έχει ξεπεράσει τα 400 sec και το progress στο 0 ακούνητο!

Μήνυμα

επίσης χρειάζεται κάτι να κάνω πριν τη διαδικασία; πχ επαναφορά εργοστασιακών αφού θα πάει από την 6 στην 9; το κινητό πρέπει να είναι κλειστό όταν μπει σε fastboot;

Μήνυμα

πειράζει αν δεν έχω mi account; για την ελληνική έκδοση τι κάνω; τις επαφες τις πήρα ως vcard. φαντάζομαι δεν πειράζει...

Μήνυμα

θα κάνω εξαγωγή τις επαφές και ότι άλλο χρειάζομαι στον υπολογιστή. αφού κάνω τα βήματα χρειάζομαι αυτή τη rom; ή αυτή ή μπορώ να βάλω απευθείας ελληνική; αν ναι, ποιά;

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα διαβάσω προσεκτικά τους οδηγούς, και αφού συγχρονίσω επαφές και κάνω λογαριασμό mi account θα δοκιμάσω

Μήνυμα

καλημέρα σε όλους στο Φόρουμ. Έγινα πρόσφατα κάτοχος ενός redmi Note 2, που μου χάρισαν λόγω αντικατάστασης. Πρώτη φορά επαφή με τόσο μεγάλο τηλέφωνο (ακόμη προσπαθώ να το συνηθίσω). Έχω 2 sim και μια κάρτα sd, μου πέρασαν από ένα παλιό που είχα τις επαφές και έχω κολλήσει με το πόσο γρήγορο τηλέφωνο είναι και τι δυνατότητες παρέχει. το τηλέφωνο έχει έκδοση miui 66.77.33.00 (LHMCNCH) Stable. Δεν έχω λογαριασμό MIUI (χρειάζεται;;;) θα ήθελα να σας ρωτήσω για το αν πρέπει να κάνω κάποιες ενέργειες…