Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
με τον οδηγο απο την σελιδα δηλαδη μπορω να βαλω την official χωρις καποιο κινδυνο ? πρεπει να κανω πρωτα κατι αλλο στο κιν μου
-
επισης ο bootloader ειναι κλειδωμενος και ο λογαριασμος με την xiaomi ειναι ενεργοποιημενος 100% , αυτα ισχυουν για το mi4c
-
επισης το bootloader ειναι κλειδωμενος και ο λογαριασμος με την xiaomi ειναι ενεργοποιημενος 100% , αυτα ισχυουν για το mi4c
-
κολλαω στο οτι το κινητο εχει προφανως custom rom με ελληνικα μεσα , ενω το bootloader ειναι κλειδωμενο , δηλαδη ο μονος τροπος για να παρω την miui 8 ειναι να το κανω stable κινεζικη αλλα δεν αξιζει , με την ελληνικη μεσα θα μπορει να κανει updates ?
-
γενικα διαβασα τις αναλυτικες οδηγιες , απλα το ενδεχομενο να brickarei το κινητο με προβληματιζει παρα πολυ , κυριως λογω απειριας με τον χωρο ,θα ηθελα την βοηθεια σας κατα την προσπαθεια να περασω την τελευταια συμβατη rom , βρισκομαι θεσσαλονικη οποιοσδηποτε μπορει να βοηθησει ειτε και τηλεφωνικα θα το εκτιμουσα πολυ , Και τα δυο κινητα ηρθαν απο το ιδιο site ειχαν σκοπιμως μεσα τα ελληνικα σαν γλωσσα στο mi4c ολα ηρθαν τελεια απλα δεν παιρνει αναβαθμισεις εχει μεινει στην miui 7 , οπως ακρι…
-
Εχω διαβασει σχετικο αρθρο για εγκατασοταση του official rom στο RED MI 3 PRO ομως τιποτα αντιστοιχο για το MI4C , ισχυει ο ιδιος οδηγος και για το κιν μου η να μην μπω στην διαδικασια και το κλαιω. Γενικα το κιν μου ηρθε με ελληνικα μεσα και δεν αναβαθμιζεται σε miui 8 οποτε ψαχνω οποσδηποτε τροπο να βαλω την global εκδοση , ασε που ψιλοκολλαει ενω κανονικα θα επρεπε να πεταει , ευχαριστω πολυ
-
σε ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες , τελευταια ερωτηση , αφου ειναι unofficiall πως γινεται να εκανα verification και να ηρθε και μηνυμα στο κιν και τλπ ολα κομπλε .... αρα προτεινεις να κανω flash απλα θα εχω μονο αγγλικα μεσα και ενημερωσεις αυτοματα
-
φιλε το θεμα ειναι αν με αυτο το unofficial μπορω να το αναβαθμισω σε miui 8 ? ή αν κανω flash οπως λες με οδηγο θα μπορω να κανω την ενημερωση ?
-
Οριστε και ευχαριστω για το ενδιαφερον
-
Απο κατι λιγα που διαβασα στο forum , εμαθα αν δεν κανω λαθος πως τα official xiaomi εχουν μεσα αγγλικα / κινεζικα . Δεν ξερω και πολλα πανω στον χωρο βεβαια , αλλα το κινητο μου ηρθε με τα ελληνικα και το play store μεσα , οποτε δεν ξερω αν εξαρχης ειχε φορτωθει πανω του κατι μη-official . περαν τουτου εχω δημιουργησει και λογαριασμο mi τον εχω συνδεσει και με το pc και μεχρι στιγμης καποιο προβλημα δεν ειχα . Το ερωτημα που εχω να θεσω ειναι : μπορω να αναβαθμισω το κινητο μου σε σε MIUI 8 ? Α…