Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
ZTE Nubia Z5s mini
ΜήνυμαΛοιπόν φίλοι μου! Το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό! Αν και είχα κάποιες ανησυχίες σχετικά με το μεγάλο μέγεθος, αποδείχθηκαν άδικες! Το μέγεθος είναι ικανοποιητικό (του τηλ. λέμε!!!!!!) και θα ικανοποιήσει ακόμη κ' αυτούς που δεν ήθελαν μεγαλύτερες συσκευές από ένα iphone(όπως εγώ). Αυτό συμβαίνει γιατί είναι αναλογικά στενότερο από άλλες συσκευές. Κομψό, στιβαρό, με πολύ καλή αίσθηση όταν το κρατάς.Ικανοποιητική οθόνη και ηχεία. Σε δύο μέρες φούλ τεστάρισμα (παιχνίδια,downloading,μουσική,σερφάρισ…
-
Λοιπόν φίλοι μου! Το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό! Αν και είχα κάποιες ανησυχίες σχετικά με το μεγάλο μέγεθος, αποδείχθηκαν άδικες! Το μέγεθος είναι ικανοποιητικό (του τηλ. λέμε!!!!!!) και θα ικανοποιήσει ακόμη κ' αυτούς που δεν ήθελαν μεγαλύτερες συσκευές από ένα iphone(όπως εγώ). Αυτό συμβαίνει γιατί είναι αναλογικά στενότερο από άλλες συσκευές. Κομψό, στιβαρό, με πολύ καλή αίσθηση όταν το κρατάς. Ικανοποιητική οθόνη και ηχεία. Σε δύο μέρες φούλ τεστάρισμα (παιχνίδια,downloading,μουσική,σερφάρι…
-
Επωνυμία της επιχείρησης : ChinaPadMall Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) :www.chinapadmall.com Tι ακριβώς αγοράσατε : ZTE Nubia Z5s mini Ημερομηνία αγοράς : 09/01/2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 7 ημέρες (express delivery) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : - Στο συγκεκριμένο site βρήκα την καλύτερη τιμή για το τηλέφωνο που πήρα. Να αποφύγετε την DHL αν θέλετε express delivery. Σχεδόν όλα τα προϊόντα…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δυστυχώς η μετάβαση στο νέο Φόρουμ είχε και τις επιπτώσεις της. Τα παλιά links βασίζονται σε μία εντελώς διαφορετική διαδρομή (Path - Permalinks & SEO Redirections) που είναι ασύμβατη με το νέο Forum. H διόρθωσή τους είναι αδύνατη να γίνει με αυτοματοποιημένη διαδικασία και πρέπει να γίνει μία προς μία διόρθωση με το "χέρι". Γι'αυτό θα σας παρακαλούσα όλους σας, μόλις διαπιστώσετε ένα τέτοιο λάθος να μας δίνετε και το ακριβές link της σελίδας που το βρήκατε. Έτσι σταδιακά…
-
Γεια σας φίλοι! Διαπίστωσα ότι ορισμένα links που θα έπρεπε να μας στέλνουν σε άλλες σελίδες του φόρουμ δεν λειτουργούν. Εάν κλικάρεις επάνω τους απλά ανανεώνουν την σελίδα! Δείτε λίγο τα links που υπάρχουν στα θέματα της ενότητας : Διάφοροι οδηγοί (που αφορούν τους οδηγούς για να κάνεις root σε συσκευές).
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tassoss: “Ευχαριστώ τον Admin ! Αν και έψαξα στο forum δεν τα είχα δει. Άσχετο, αλλά πως κάνουμε παράθεση;” Επιλέγεις το κουμπί όπως παρακάτω.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/251/ Μπορείς να κάνεις πολλαπλές παραθέσεις, και κάτω δεξιά σου εμφανίζει μία ειδοποίηση για τις παραθέσεις που έχεις κάνει.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/252/ Από εδώ και πέρα έχεις δύο επιλογές, 1. απαντάς κατευθείαν και ενσωματώνονται όλες οι παραθέσεις που…
-
Φίλε lampisd, σε 2 μέρες έρχεται και η δική μου συσκευή. Αν σου είναι εύκολο άνοιξε έναν οδηγό, για την συγκεκριμένη συσκευή, με τις ενέργειες σου για rootάρισμα και εγκατάσταση αυτής της ROM. Θα με βοηθήσεις πάρα πολύ, καθώς και όλους όσους δεν τα πάμε και πολύ καλά με όλα αυτά! Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!