Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sarisa: “πριν την ελληνική ROM είχα κ εγω προβλήματα με το bluetooth. δεν συνδεόταν με το αμάξι με τίποτα. με την 7.1.3 διορθώθηκε άλλα όντως παρατηρώ να αποσυνδέεται αρκετές φορές. Να ρωτήσω κάτι. για να βάλω την 7.2.10 από 7.1.3 ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος? γίνεται και απο τις ενημερώσεις συστήματος ή recovery mode και θα πρέπει να σβήσω το cache κτλ.... ” Θα την περάσεις απλά από επάνω κάνοντας χρήση της εφαρμογής αναβάθμισης ή ακόμη καλύτερα από το TWR…
πριν την ελληνική ROM είχα κ εγω προβλήματα με το bluetooth. δεν συνδεόταν με το αμάξι με τίποτα. με την 7.1.3 διορθώθηκε άλλα όντως παρατηρώ να αποσυνδέεται αρκετές φορές. Να ρωτήσω κάτι. για να βάλω την 7.2.10 από 7.1.3 ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος? γίνεται και απο τις ενημερώσεις συστήματος ή recovery mode και θα πρέπει να σβήσω το cache κτλ....
να ρωτήσω κάτι.......... πριν την GTV το είχα βρει, πως να τερματίζει η κλίση από το πλαϊνό κουμπί.... μπορεί και να είμαι μέσα στα μάτια μου αλλά να μην το βλέπω.....
όχι??? όχι--> καλά έκανες ή όχι --> δεν έπρεπε εκίνησε κανονικά. με ρωτάει να πατήσω tap to activate SU. να το κάνω η να βάλω το unzip su που αναφέρατε?/
για το επιφωνημα ολα οκ. την κατεβαζω και θα την περασω. και από τετάρτη θα προσπαθήσω να κάνω τα ιδια για της γυναικας Mi4c η αναβαθμιση τωρα δεν θα μπορει να γίνει και μεσα απο το κινητο?
Α) sarisa ειναι το μακρύ το δορυ απο την μακεδονική φαλλαγγα. Δεν είναι γυναικείο όνομα. B) δεν νομιζω να ξαναπάω σε stable, εμπιστευομαι τα εγχωρια προιοντα. που ειναι η gtv stable να την εγκαταστήσω??
ξανακατάφερα την πρωτη διαδικασία. μου έβγαλε ένα ok και μετά επιλογη για reboot to system. τωρα φορτώνει.......... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11106/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11107/
τελικά τα κατάφερα. έβγαλα την μπαταρία. η Rom δεν είχε ελληνικά. είπα να κάνω την ίδια διαδικασία για να βάλω την GTV αλλά πλέον δεν πιάνει. απο το menu του κινητού σε κανονική λειτουργία δεν αναγνωρίζει το αρχείο της ROM που είναι στον αποθηκευτικό χώρο απο το menu recovery λέει ότι το update είναι corrupted μέσα απο το cmd, την αναγνωρίζει την συσκευή αλλά στην εντολή "adb reboot bootloader" μου επιστρέφει "reboot bootloader is disabled" H miui ΠΟυ φοράει είναι η 7.1.3.0