Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
guideman - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα και...SOS..ειμαι στο τελος της εγκαταστασης, ολα πηγαν καλα μεχρι στιγμης, ομως στο τελος, που βγαζει δυο παραθυρακια συμφωνα με τον οδηγο Wipe cace/dalvik και Reboot System πατωντας το reboot system δεν κανει reboot, αλλα μου βγαζει τα εξης: Τιτλος: Reboot Install TWRP App? Would you like to install the official TWRP App? The app can check for new TWRP versions (Εδω στη συνεχεια μου δινει δυο παραθυρακια να τσεκαρω η οχι) 1. Prompt to instal TWRP app if not installed 2. Install…
-
Κι εγω αυτο σκεφτηκα, με τις ελαχιστες γνωσεις μου, αλλα ειπα να ρωτησω για να ειμαι σιγουρος. Σας ευχαριστω.
-
Παιδια καλησπερα. Σκοπευω αυτες τις μερες να περασω σε ενα Redmi 4A Global version την τελευταια XTRV stable. Ελπιζω το κινητο δεν θα εχει καποιο πρβλημα με την Β20, ε?? Ευχαριστω
-
Χμμ..αν δεν κανω λαθος και οσο θυμαμαι (γιατι προσφατα το πηρα το κινητο και δεν το ξερω ακομη) νομιζω προσπαθησα απο την εφαρμογη του φορουμ να το κανω. Τελικα περασα την εικονα στο PC και την ανεβασα απο εκει. Δεν το ψαχνω αλλο, γιατι οπως ειπα πιο πανω, μολις βρω ευκαιρια θα περασω Ελληνικη XTRV και μετα θα ψαξω να δω αν το κανει παλι. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
-
Παιδια καλησπερα κι απο εδω. Προσφατα ζητωντας βοηθεια εδω στο forum χρειαστηκε απο το κινητο μπαινοντας, να ανεβασω συνδεδεμενος με WiFi screenshot με τα στοιχεια του κινητου, ομως εκανα αρκετες προσπαθειες αλλα δεν ανεβαινε. Τι ειναι αυτο? κανενα bug? (Σαν να πηρε το ματι μου αυτη την πληροφορια καπου). Το κινητο ειναι official Global Version. Προκειται να περασω XTRV συντομα αλλα απλα ρωταω να ξερω..
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Ναι τα ίδια γράφει σε γενικές γραμμές απλά είναι γενικός οπότε θέλει προσοχή στα αρχεία που θα κατεβάσεις για να είναι για την συσκευή σου! Ο Γιώργος σου παρέθεσε τον οδηγό του συγκεκριμένου κινητού που σου δίνει έτοιμα και τα αρχεία που πρέπει να κατεβάσεις! ” Ναι, ειναι πιο "στρωμενος", το ειδα κι εγω..Αλλα εκει που ειναι, δεν υπηρχε περιπτωση να πεσω επανω του, τουλαχιστον τωρα που "ζεσταινομαι".. Ευχαριστω παιδια. Συντομα θα εχετε νεα μου, ευχαριστα ελπιζω.. Υ.Γ. Επει…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΕε, ναι , καπως ετσι το εννουσα και εγω..τες παν, δεν τιθεται θεμα lazyflasher εφ οσον εχω προγραμματισει να βαλω την ελληνικη.. Thanks @George Kaggelaris ο οδηγος που προτεινεις δεν γραφει τα ιδια με τον οδηγο που ανεφερα πιο πανω? Απο μια ματια που εριξα νομιζω τα ιδια γραφει..
-
ΜήνυμαΧμμμ..μαλλον καταλαβα.. Μετα το TWRP πρεπει καπακι να περαστει η XTRV. Ειδαλλως αν μεινω με την Official πρεπει να περασω και το lazyflasher για να μπορεσει το μηχανακι να μπουταρει.. Αρα πρεπει να ακολουθησω επακριβως τα βηματα του οδηγου " Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi" εφ οσον εχω αποφασισει να βαλω XTRV.. Υ.Γ. Καλα, η αμεσοτητα των απαντησεων σας δεν εχει προγουμενο..Ευχαριστω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Για να βάλεις άλλη ρομ πλην της official θέλεις TWRP ” Πιο πανω μου εγραψες "Αν βάλεις TWRP σε official rom θα πρέπει να περάσεις και το lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip ώστε να μπορεί να κάνει μετά boot " Αυτο σημαινει να αποφυγω να περασω TWRP εφ οσον εχω official. Τωρα καταλαβαινω οτι πανω σε official πρεπει να περασω TWRP αν θελω να βαλω XTRV.. Καπου ο εγκεφαλος μου κανει.. boot loop..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν βάλεις TWRP σε official rom θα πρέπει να περάσεις και το lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip ώστε να μπορεί να κάνει μετά boot ” Καλα, με πεισατε, θα βαλω XTRV..Δεν θελω μπερδεμστα.. =============== Αυγ 31st 2017, 9:49am =============== Βρε παιδια καπου με εχετε μπερδεψει (γεγονος πως δεν ειμαι γνωστης).. Εχω Official Global ROM (Global Version το μηχανακι), για να βαλω XTRV Stable δεν χρειαζεται να εχω TWRV εγκατεστημενο? @spideman3 αυτο εννοεις? Γινεται με τη stoc…
-
ΜήνυμαΩχ, τωρα πεταξες το "χαρτΙ" που απευχομουν να ριξει καποιος..Δηλαδη μου προτεινεις να περασω την XTRV για να αποφυγω πιθανες κακοτοπιες? Η XTRV ειναι πολυγλωσσικη οπως η Official?
-
ΜήνυμαΕνδιαφερουσες πληροφοριες. Σ ευχαριστω για την απαντηση. Αρα, μετα το TWRP πρεπει να περαστει η ROM (οποια θα ειναι) και μετα να γινει root αν θελω. Θα περασω πρωτα το custom rexcovery και θα το σκεφτω αν αλλαξω ROM. Δεν το εχω δουλεψει με την official ακομη και δεν ξερω τι λεει και αν θα κανει "νουμερα".. Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις μου, αλλα, "φυλαω τα ρουχα μου" πριν κανω καθε επομενο βημα.. Υ.Γ. Απο γλωσσες, η XTRV ειναι πολυγλωσσικη, οπως η official Global?
-
ΜήνυμαΑρα η απαντηση σου εμμεσα μου λεει οτι υπερεχει της official με πολλες ατελειες διορθωμενες. Και μια ακομη ερωτηση (που ελπιζω δεν ειναι "χαζη"). Η Ελληνικη ROM ειναι root? Αν οχι, πρεπει να την περασω πρωτα και μετα να κανω τη συσκευη root η γινεται να την περασω μετα το root χωρις να το χασω?
-
ΜήνυμαΜε το λιγο που χρησιμοποιησα το forum, ειδα οτι υπαρχει υποστηριξη γισ ολα τα θεματα που αφορουν εναν ιδιοκτητη Xiaomi, ανεξαρτητα τι ROM φοραει το εργαλειο. Εγω ρωτησα τι πλεονεκτηματα εχει η Ελληνικη ROM σε σχεση με την official (αν εχει). Αν ξερεις πες μου.
-
ΜήνυμαΠαιδια καλημερα. Προσφατα ηρθε στα χερια μου το πρωτο μου Xiaomi, ενα Redmi 4Α 2/32 με Official rom, την MIUI Global 8.2 Stable 8.2.6.0 (MCCMIDL) με κλειδωμενο bootloader. Περαστηκαν οι drivers στον υπολογιστη και ξεκλειδωθηκε o Bootloader. Η επομενη κινηση μου ειναι να περαστει custom recovery (TWRP) και μετα να γινει root. Ο οδηγος μας προτρεπει να περασουμε την Eλληνικη ROM. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τα πλεονεκτηματα της εκτος απο την Ελληνικη γλωσσα που την εχω ηδη στην Official ROM?
-
Το μονο που εκανα ηταν κατα την συνδεση του κινητου με το PC να επιλεξω transfer photos (PTP) αντι files (MTP) που επελεγα μεχρι τωρα.. τελος καλο, ολα καλα. Παμε τωρα για ξεκλειδωμα.. Ευχαριστω ολα τα παιδια για το ενδιαφερον. =============== Αυγ 28th 2017, 11:56pm =============== Εγινε και το unlocking, προχωραμε στα περαιτερω, αυριο ομως με καθαρο μυαλο..
-
Να το ψαξω αυτο αλλα αυτη την στιγμη δεν βρισκομαι στο σπιτι, θα το δω οταν παω το απογευμα. Ξερω οτι εχω "Win 7 64 bit Home premium" αλλα να κοιταξω κι αυτο που λες.. Thanks =============== Αυγ 28th 2017, 10:19pm =============== Με το κινητο δεν καταφερα να στειλω screenshot απο το about phone, γι αυτο, το pc ναν'καλα.. Μου ανοιγουν και παραθυρα που λεει οτι η συσκευη μου ειναι ετοιμη προς χρηση, μπας και ειμαι ενταξει? Δεν βλεπω τωρα στη διαχειριση κιτρινακια.. μαλλον ειμαι ΟΚ ??