Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από Vasilis Karvountzis: “Παράθεση από spideman3: “@Vasilis Karvountzis Μπορείς να το κάνεις. Θα πας Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές - βρες ποια θέλεις και κάτω θα δεις Αναγκαστική διακοπή. ” Αυτό το ξέρω, θέλω να κάνω απενεργοποιηση όμως. Σαν απεγκατάσταση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δυστυχώς από όσο ξέρω δεν μπορείς. Αλλά με root αν προχωρήσεις υπάρχει μεγάλος κίνδυνος δυσλειτουργίας του κινητού. Μόνο αν βρεις κάποια costum…
-
Παράθεση από loran: “Παλιά υπήρχε επιλογή "απενεργοποίηση" αλλά πλέον όχι. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Και νομίζω μόνο στα xiaomi έχει πάψει να υφίσταται... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@Vasilis Karvountzis Μπορείς να το κάνεις. Θα πας Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές - βρες ποια θέλεις και κάτω θα δεις Αναγκαστική διακοπή.” Αυτό το ξέρω, θέλω να κάνω απενεργοποιηση όμως. Σαν απεγκατάσταση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αυτό που παρατήρησα είναι πως αναφέρεις ότι έχεις την 7.9.29 που αυτές είναι Nighty BETA Tester ROM και ίσως έχει Bug Η συγκεκριμένη Version. Οπότε ή περιμένεις την επόμενη ενημέρωση ή κάνεις Flash μία Fastboot ROM προηγούμενης Version. Όπως και να έχει, θα χρειαστεί να κάνεις Setup την συσκευή σου από την αρχή. :D” Μάλλον θα περάσω fastboot γιατί και τη stable που πέρασα, κάνει πάλι τα ίδια... Κάτι βλακεία είχε κάνει ο φίλος μου με το twrp που δε διορθώνεται με απλό φλασ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Factory reset από twrp έκανες?” Τα πάντα έκανα. Έσβησα ακόμα και την εσωτερική μνήμη και πέρασα τη ρομ από την SD αλλά τζίφος Στάλθηκε από το ZTE A2017 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Δες πίσω από την συσκευή στο αυτοκόλλητο ή στο κουτί από πίσω στα χαρακτηριστικά αν γράφει κάπου 2015112 ή 2015161, ποιον αριθμό έχεις?” Κατέβασα την εφαρμογή Droid hardware info και μου έβγαλε ότι είναι το Kenzo, οπότε η ρομ είναι σωστή... Να περάσω τη stable λέτε; Στάλθηκε από το ZTE A2017 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Καλό είναι να κάνεις και factory reset πριν για να γίνει καθαρή εγκατάσταση (Φαντάζομαι να έχεις κρατήσει backup γιατί θα τα χάσεις όλα).” Έκανα τα πάντα και ξέχασα να σας πω ότι όταν πάω να κάνω uminstall μια εφαρμογή, κάνει επανεκκίνηση η συσκευή... Υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει βλακεια (επειδή δεν το θυμάμαι) και να είναι το Kate και όχι το Kenzo... Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαληθευσω μόνος μου; Έβαλα την 7.9.29 και ακόμα οι ρυθμίσεις κρασαρουν οπότε θα πρέπει να είν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Δείξε μια φώτο από Ρυθμισεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι rom φοράς ;)” Την 7.9.7 έβαλα αλλά απ' ότι είπα και πριν, όταν πατάω στο ρυθμίσεις κρασαρουν και δε μπορώ να μπω να δείξω
-
Δεν τη βρήκα στο site και δεν έχω βάλει στο προφίλ μου τη συσκευή, είναι φίλοι μου το κινητό...
-
Παιδιά, σε redmi note 3 pro, κρασαρουν οι ρυθμίσεις. Έχω κάνει εγώ κάτι λάθος ή είναι κάτι που αγνοώ;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kbougiouklis: “Παράθεση από Vasilis Karvountzis: “Καλησπέρα στην ομάδα! Πέρασα την τελευταία arΩma σε mi max (hydrogen) και σήμερα μου ήρθε ΟΤΑ ειδοποίηση για την 7.8.24. Τι παίζει μ'αυτο; Να την περάσω ή είναι από την xiaomi? Δε μου έχει τύχει τόσο καιρό έχοντας ελληνική ρομ να μου έρχεται ΟΤΑ και δεν ξέρω τι παίζει Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μου ηρθε κ εμενα. Κατεβαζω. Η ρομ ειναι απο εδω! Πολυ ευχαριστη εκπληξη οι ota ενημερωσεις απο το forum!” Ααα, τέλ…
-
Καλησπέρα στην ομάδα! Πέρασα την τελευταία arΩma σε mi max (hydrogen) και σήμερα μου ήρθε ΟΤΑ ειδοποίηση για την 7.8.24. Τι παίζει μ'αυτο; Να την περάσω ή είναι από την xiaomi? Δε μου έχει τύχει τόσο καιρό έχοντας ελληνική ρομ να μου έρχεται ΟΤΑ και δεν ξέρω τι παίζει Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, σε mi max με καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας αρωμα ρομ, κάποια στιγμή σταματάνε να δουλεύουν οι ήχοι και χρειάζεται επανεκκίνηση η συσκευή σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τι να κάνω για να φτιάξει αυτό, έχει συμβεί και σε άλλες συσκευές; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, έχω περάσει στο mi max 2/16gb της κοπέλας μου, την ελληνική stable rom. Καθημερινά και πολλές φορές, της κλείνουν οι εφαρμογές στα καλά καθούμενα, Facebook, Facebook messenger, Chrome... Μονο το viber που το έχω "κλειδώσει" με το λουκέτο στις πρόσφατες εφαρμογές δεν το κάνει. Επιτρέπεται να το κάνει αυτό; Ακόμα και παιχνίδια που παίζει της κλείνουν ξαφνικά Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Vasilis Karvountzis: “αλλά δεν ανοίγει το λινκ. ” Ποιο λινκ?” Της ρομ για το mi5s. Της stable Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαίρετε, θέλω να στείλω σ'εναν φίλο μου το λινκ για Mi5s αλλά δεν ανοίγει το λινκ. Θέλει διόρθωση ή έχει πρόβλημα η συσκευή μου; Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή επιτυχία