Τώρα που μου είπες για την 9.2.3 δοκίμασα και μου εμφάνισε αναβάθμιση. Μάλλον για αυτό δεν εμφανίζονται πια οι gloabal rom. Γράφει Oreo update ή κάνω λάθος; Την πέρασε κανείς;
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξέρει κανείς γιατί δεν εμφανίζονται πια οι global rom για το mi6 αλλά μόνο οι κινέζικες; Εδώ MIUI ROM for Xiaomi Mi 6 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Παράθεση από amavroudis: “Δες τη διαδικασία εδώ Xiaomi MIUI Official Forum ” Ευχαριστώ και πάλι! Μπορώ να γυρίσω μετά σε global stable με την ίδια διαδικασία; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις
Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση μια και είμαι νεος στη Xiaomi. Έχω global stable ROM (την τελευταία). Χωρίς να ξεκλειδώσω bootloader, μόνο Dev ROM μπορώ να περάσω; Με το Xiaomi tool ή και μέσα από το updater του κινητού αν την έχω ρίξει χύμα στο κινητό; Ευχαριστώ προκαταβολικά
ευχαριστώ παιδιά κοτσανα είπα! Πάντως δύο μέρες τώρα με 9.2.2. έχω σημαντική μείωση στο sot. Από τις έξι σε τέσσερις ώρες με τις ίδιες εφαρμογές και παρόμοια χρήση
Παράθεση από NasDriver: “Όχι, δεν σε αφήνει να κάνεις downgrade, ακόμα και με ξεκλείδωτο bootloader, θα πρέπει να περάσεις fastboot rom ” Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ξέχασα να πω όμως ότι έχω κρατήσει backup της 9.01.1. Γίνεται;
Καλό μεσημέρι παιδιά. Είμαι με global stable 9.2.2. Υπάρχει δυνατότητα χωρίς να ξεκλειδώσω bootloader να περάσω κάποια παλαιότερη επίσημη ρομ,π.χ. την προηγούμενη 9;
Καλημέρα παιδιά. Έχει κανείς παρατηρήσει battery drain σε gloabal stable 9.2.2.0 ή είναι η ιδέα μου; Επίσης υπάρχει περίπτωση τα themes που κατεβάζω και χρησιμοποιώ από το επίσημο store να συντελούν σε αυτό;