Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 89.
-
Παράθεση από Tseligas2000: “Ακόμα για το φατσοκλειδωμα πια είναι η τελευταια Ρομ που το ειχε Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από Tseligas2000: “Ακόμα για το φατσοκλειδωμα πια είναι η τελευταια Ρομ που το ειχε Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από kostatos: “@Tseligas2000 η developer xtrv και aroma 7.12.7 ” όσοι το είχαν δοκιμάσει, δούλευε ικανοποιητικά;
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΛογικά ελαττωματικό μοιάζει. Εγγύηση έχεις;
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΤο δικό μου είναι κομπλέ. Δοκίμασες επαναφορά εργοστασιακών;
-
Μέχρι να έρθει από το bangood αυτό που μου πρότεινε ο φίλος geozn8, πήρα ένα flos tempered glass full face από το amazon.co.uk. Είναι λίγο πιο χοντρό απ'ότι είχα συνηθίσει και όντως και αυτό δεν είναι για σκληρές θήκες. Αφήνει και πολλές δαχτυλιές αλλά τουλάχιστον έχει καλή αίσθηση. Απλά με μαλακή θήκη το φοβάμαι το κινητό μας! Υ.Γ. Με τη "γνήσια" δερμάτινη (;)θήκη της xiaomi πάντως είναι συμβατό το γυαλάκι και δεν υπάρχει θέμα. όσοι δεν την έχετε αξίζει να τη δοκιμάσετε. Καλύτερη προστασία από …
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαρέλαβα και εγώ προχτες. Οι πρώτες εντυπώσεις ανάμεικτες. Περίμενα πιο φωτεινή οθόνη (και το έχω στο μάξιμουμ φωτεινότητας). Ωστόσο είναι καλοφτιαγμένο και όμορφο, ούτε ιδιαίτερα βαρύ. Με παίδεψε όμως το extra λουράκι που πήρα (stainless steel).
-
Παράθεση από geoanto555: “Θα κερδίσεις ΄το ότι θα είσαι "αφεντικό" του τηλεφώνου σου.. Θα χάσεις ίσως τις αυτόματες αναβαθμίσεις(και αυτες έρχονται σγα σγα). Θα βάλεις και την hdr+ και θα μας ανεβάζεις 5 φωτο την ημέρα να χαζεύουμε... Παράθεση από stapd_21: “Έχω να κερδίσω κάτι ουσιαστικό αν περάσω την ελληνική; ” ” Αυτό με την hdr+ το έχω ακούσει! Έχει όντως τόση διαφορά; Ρουτάρω εδώ και χρόνια αλλά φοβάμαι μήπως χάσω τις τραπεζικές εφαρμογές και το OTE GO
-
Παράθεση από geozn8: “Καλορίζικο. Ποια ρομ έχεις τώρα global κλπ...? ” Απείραχτο με global είναι. Έχω να κερδίσω κάτι ουσιαστικό αν περάσω την ελληνική; Το μόνο που σκέφτομαι είναι οι τραπεζικές εφαρμογές και το OTE GO αν θα λειτουργούν. Άσχετο αλλά πιάνει καλές ταχύτητες στο wifi; Δίπλα -δίπλα με ένα αρχαίο g2 με custom rom έπιανε ταχύτητες γύρω στα 2 Mbps κάτω. Ίσως ήταν τυχαίο