Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 89.

• Παιδιά είμαι με global stable (ξέρω ξέρω, θέλω να περιμένω λίγο μέχρι να το πειράξω!) και μου εμφάνισε update σε 9.2.2. Να τι κάνω απο πάνω ή να επαναφέρω back up;

• Παράθεση από Tseligas2000: “Ακόμα για το φατσοκλειδωμα πια είναι η τελευταια Ρομ που το ειχε Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από Tseligas2000: “Ακόμα για το φατσοκλειδωμα πια είναι η τελευταια Ρομ που το ειχε Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από kostatos: “@Tseligas2000 η developer xtrv και aroma 7.12.7 ” όσοι το είχαν δοκιμάσει, δούλευε ικανοποιητικά;

• Όλα τα full face απ' ότι κατάλαβα είναι έτσι!

• Παράθεση από Antonis Thom: “Πήρα μερικά να υπάρχουν καλού κακου. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48982/ ” έβαλα και εγώ ένα από αυτά αλλά εμφάνιζε στο φως κάποιες κουκίδες. Δε ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω!

• AmazFit bt Xiaomi

stapd_21 - - Amazfit

Μήνυμα

Λογικά ελαττωματικό μοιάζει. Εγγύηση έχεις;

• AmazFit bt Xiaomi

stapd_21 - - Amazfit

Μήνυμα

Το δικό μου είναι κομπλέ. Δοκίμασες επαναφορά εργοστασιακών;

• Ενώ έχω ενεργοποιήσει για τις εφαρμογές που θέλω (viber, messenger) το led των ειδοποιήσεων, δεν ανάβει για καμία από τις δύο εφαρμογές. Κάνω κάτι λάθος;

• Παιδιά για να αλλάζει το φως ανάλογα το είδος της ειδοποίησης; Κάποια εφαρμογή που να δουλεύει σωστά; Πριν χρόνια είχα το light flow. Δουλεύει ακόμα καλά;

• Καλό μεσημέρι παιδια. Μια ερώτηση: Κάνει λίγο επιθετική διαχείριση της ram η miui ή είναι η ιδέα μου; Δικαιολογείται με 6 GB RAM να κλείνει την έκτη ή έβδομη π.χ. εφαρμογή; Υπάρχει η επιλογή να επιλέγω τον αριθμό των εφαρμογών που κρατάει στη μνήμη;

• Ευχαριστώ πολύ. Για να φανταστείς έκανα αναζήτηση και δεν έβρισκα πουθενά λύση! Υ.Γ. Δεν το βρίσκω στο playstore. Θα ψάξω το apk

• Παιδιά έχω ένα θεματάκι: Όταν δέχομαι μήνυμα από κάποια επαφή μου, δεν εμφανίζει όνομα αλλά μόνο το νούμερο με μορφή 0030 κλπ. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό; Να αλλάξω τα τηλέφωνα όλων των επαφών μου σε +0030; Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος;

• Μέχρι να έρθει από το bangood αυτό που μου πρότεινε ο φίλος geozn8, πήρα ένα flos tempered glass full face από το amazon.co.uk. Είναι λίγο πιο χοντρό απ'ότι είχα συνηθίσει και όντως και αυτό δεν είναι για σκληρές θήκες. Αφήνει και πολλές δαχτυλιές αλλά τουλάχιστον έχει καλή αίσθηση. Απλά με μαλακή θήκη το φοβάμαι το κινητό μας! Υ.Γ. Με τη "γνήσια" δερμάτινη (;)θήκη της xiaomi πάντως είναι συμβατό το γυαλάκι και δεν υπάρχει θέμα. όσοι δεν την έχετε αξίζει να τη δοκιμάσετε. Καλύτερη προστασία από …

• AmazFit bt Xiaomi

stapd_21 - - Amazfit

Μήνυμα

Παρέλαβα και εγώ προχτες. Οι πρώτες εντυπώσεις ανάμεικτες. Περίμενα πιο φωτεινή οθόνη (και το έχω στο μάξιμουμ φωτεινότητας). Ωστόσο είναι καλοφτιαγμένο και όμορφο, ούτε ιδιαίτερα βαρύ. Με παίδεψε όμως το extra λουράκι που πήρα (stainless steel).

• Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε το xiaomi-miui.gr/community/index…%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite/ ” Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω!

• Παράθεση από miltoskartalas: “Τι είδους back up ? Σε ενδιαφέρει ιστορικό κλήσεων μηνύματα κτλ; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι σωστά. όπως είναι η λογική του iphone. Υπάρχει κάτι ανάλογο επίσημα και χωρίς rout;

• Παράθεση από NasDriver: “Ακριβώς, το mi pc suite δεν έχει αναβαθμιστεί, αν το έβαλες, είναι μόνο για drivers ” Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Άρα απεγκατάσταση. Υπάρχει κάτι ανάλογο για backup και restore;

• Μια ερώτηση: Κατέβασα το mi pc suite αλλά μου εμφανίζει μήνυμα " Κάντε update το κινητό" Update φυσικά δεν υπάρχει καθόσον έχω την τελευταία global. Τι κάνω λάθος; Μήπως πρέπει να κατεβάσω την κινεζική έκδοση του suite;

• Παράθεση από geoanto555: “Θα κερδίσεις ΄το ότι θα είσαι "αφεντικό" του τηλεφώνου σου.. Θα χάσεις ίσως τις αυτόματες αναβαθμίσεις(και αυτες έρχονται σγα σγα). Θα βάλεις και την hdr+ και θα μας ανεβάζεις 5 φωτο την ημέρα να χαζεύουμε... Παράθεση από stapd_21: “Έχω να κερδίσω κάτι ουσιαστικό αν περάσω την ελληνική; ” ” Αυτό με την hdr+ το έχω ακούσει! Έχει όντως τόση διαφορά; Ρουτάρω εδώ και χρόνια αλλά φοβάμαι μήπως χάσω τις τραπεζικές εφαρμογές και το OTE GO

• Παράθεση από geozn8: “Λίγο από το Bangggod μπορώ να βάλω? Αλλιώς εδώ είσαι. ” Ευχαριστώ! Αφού είσαι ικανοποιημένος θα το χτυπήσω!

• Παράθεση από geozn8: “Καλορίζικο. Ποια ρομ έχεις τώρα global κλπ...? ” Απείραχτο με global είναι. Έχω να κερδίσω κάτι ουσιαστικό αν περάσω την ελληνική; Το μόνο που σκέφτομαι είναι οι τραπεζικές εφαρμογές και το OTE GO αν θα λειτουργούν. Άσχετο αλλά πιάνει καλές ταχύτητες στο wifi; Δίπλα -δίπλα με ένα αρχαίο g2 με custom rom έπιανε ταχύτητες γύρω στα 2 Mbps κάτω. Ίσως ήταν τυχαίο