Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 138.
-
Νύχτα, βράδυ, αργά... Το παίρνεις και με την γνωστή μέθοδο "περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε" το πρωί ξυπνάει με XTRVbeta1_Stable_V8.1.5.0 ...
-
@Nikos G. Την πέρασες την rom;
-
Βρε παιδιά απλό είναι. Μέχρι κι εγώ το κατάλαβα ... Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!
-
Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!
-
Αξίζει και με το παραπάνω! Μπαίνεις σε twrp κάνεις μόνο dalvik & cache και μετά install το zip. Είναι απλό. Τόσο απλό που μέχρι και εγώ το κάνω...
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από nickstath: “Δεν δουλεύει την συγκεκριμένη στιγμή, γιατί δεν χρειάζεται. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν δουλεύουν συνέχεια όλοι οι πυρήνες, ούτε είναι συνέχεια "fullthrottle" (τέρμα γκάζι). Στο δικό μου από τους οχτώ πυρήνες δύο δεν δουλεύουν και έξι είναι "ρελαντί" (idle). Όταν όμως το ζορίσω (πχ να το βάλω να αναβαθμίσει όλες τις εφαρμογές και από κάτω δουλεύει mail, youtube, chrome, χάρτες) ξυπνάνε όλοι και δουλεύουν fullthrottle. Μόλις οι απαιτήσεις …
-
Παράθεση από tzemelini: “Μήπως είναι φυσιολογικό αυτό....για κατανάλωση ενέργειας?? ” Ακριβώς. Συν για διαχείριση της θερμοκρασίας, μπαταρίας και επεξεργαστή.
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παιδια sos σε mi5s 7e489f2db42b2ade9ac5c326cb14ae60.jpg δεν δουλεύει ο 4ος πυρηςνας????? Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Δεν δουλεύει την συγκεκριμένη στιγμή, γιατί δεν χρειάζεται. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν δουλεύουν συνέχεια όλοι οι πυρήνες, ούτε είναι συνέχεια "fullthrottle" (τέρμα γκάζι). Στο δικό μου από τους οχτώ πυρήνες δύο δεν δουλεύουν και έξι είναι "ρελαντί" (idle). Όταν όμως το ζορίσω (πχ να το βάλω να αναβαθμίσει όλες τις εφαρμογές και από κάτω δ…
-
Δεν το πιστεύω απλά. Είμαι σίγουρος! Περιμένω 8.2.1 και μετά nougat. Εύχομαι και ελπίζω μόνο να είναι το ίδιο εύκολο να περαστεί με τη γνωστή "περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε" μέθοδο, που την ξέρω και με ξέρει... Συνεχίστε με το ίδιο πάθος και θα είμαι αρωγός στην προσπάθεια σας. Στην διάθεσή σας.
-
Έχω και εγώ την ίδια απορία. Πως είναι η stable 8.0.10.0; Εμένα φοράει την 8.0.5.0. Να το αναβαθμίσω, αξίζει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. =============== Νοε 28th 2016, 12:14pm =============== Μάλλον κανείς δεν την έχει βάλει να μας πει εντυπώσεις... sad.png =============== Δεκ 2nd 2016, 12:15pm =============== Σήμερα το πρωί έβαλα Αυτήν . Αυτό το λίγο χρονικό διάστημα που την δούλεψα μου φαίνεται εντάξει. =============== Φεβ 9th 2017, 10:13am =============== Μετά από δύο μήνες με την XTRVbet…
-
Εγώ πάντως περιμένω πως και πως nougat και ελπίζω να είναι το ίδιο εύκολο να περαστεί με τη γνωστή "περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε" μέθοδο, που την ξέρω και με ξέρει.
-
8.1.5.0 χωρίς 100% φόρτιση. Το φόρτισα μόνο όση ώρα πέρναγε την νέα ROM. eitkhw.png
-
Την Κυριακή το βράδυ πέρασα την xiaomi-miui-hellas-6.0_land_XTRVbeta1_Stable_V8.1.5.0.zip . Πέντε ημέρες μετά μπορώ να πω πως είναι πολύ καλή. Να φανταστείτε δεν έχω φορτίσει ακόμα! Μοναδική εξαίρεση δεν λειτουργεί η αναζήτηση (δεν με πειράζει προσωπικά, απλά το αναφέρω). Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν για αυτήν εξαίσια ROM! Να ρωτήσω και κάτι. Όταν έρθει η ώρα να πάμε σε nougat (ο καθένας τον χαβά του) θα είναι τόσο εύκολο όσο είναι και τώρα; Κατεβάζεις, φλασάρεις, τελείωσες; Όχι τίποτε άλλο…
-
Κυριακή σήμερα και είπα να περάσω την xiaomi-miui-hellas-6.0_land_XTRVbeta1_Stable_V8.1.5.0.zip . Όλα πήγαν κατ' έυχήν . Θα επανέλθω με εντυπώσεις...
-
Μετά από δύο μήνες με την XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0 είμαι πολύ ικανοποιημένος και τώρα λέω να περάσω την XTRVbeta1_Stable_V8.1.5.0 . Θα σας ενημερώσω ανάλογα. (ένα cahngelog θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο για την αλλαγή της rom) Νougat XTRV περιμένω πως και πως...
-
Χρέωση από Data
ΜήνυμαΗ wind παραδεχόμενη την αναίτια χρέωση μου, χθες το απόγευμα μου έστειλε το εξής μήνυμα: "Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας σας έχει εγκριθεί πίστωση 2,02€" .
-
Παράθεση από nickstath: “=============== Δεκ 2nd 2016, 11:12am =============== Την πέρασα και την δοκιμάζω. ” Μετά από πέντε ημέρες μπορώ να πω πως μου αρέσει η rom. Μου αρέσει η διαχείριση της μπαταρίας. Χθες ήταν η ονομαστική μου εορτή και όπως καταλαβαίνεται μίλησα πάρα πολύ στο τηλέφωνο,συν τα μηνύματα, το πρωί ήταν στο 98% και το βράδυ έφτασε στο 82% με το wifi συνεχώς ανοιχτό. Τώρα είναι στο 79% με wifi και λίγα τηλέφωνα. Η δοκιμή συνεχίζεται...
-
Χρέωση από Data
ΜήνυμαΝα απαιτήσουμε όλοι όσοι έχουμε wind με γραπτό μήνυμα στο chat Free to Go ή στη φόρμα επικοινωνίας Φόρμα Επικοινωνίας 1ον Kάθε φορά που καταναλώνεται το 100% των ΜΒ να διακόπτεται το σερφάρισμα. 2ον Αν θέλουμε να συνεχίσουμε το σερφάρισμα, να επιλέξουμε ένα από τα διαθέσιμα οικονομικά πακέτα mobile Internet 3ον Να μπορούμε κάθε στιγμή να ελέγχουμε πόσα δωρεάν ΜΒ μας έχουν απομείνει, με υπηρεσία διαθέσιμη μόνο μέσω του δικτύου wind, κάτι αντίστοιχο με την cosmote. Αν συμφωνείτε ενημερώστε με. Όσο…
-
Χρέωση από Data
ΜήνυμαΧθες και σήμερα αυτό έκανα.