Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 138.
-
Παράθεση από Souits: “@nickstath συμβαίνει συχνά ή έγινε μια φορά;;; Στην πρώτη εκκίνηση το κινητό χρησιμοποιεί data μέχρι να βάλεις wifi οπότε λογικό να είχες κάποια χρέωση σε kb ή ευρώ... Εάν είναι ποιο συχνό δεν ξέρω τι παίζει εγώ δεν έχω θέμα..... ” Έχει συμβεί τις τελευταίες τρεις ήμερες και συνέπεσε με την αλλαγή της ρομ. Το wifi το έχω μόνιμα ανοιχτό στο σπίτι-γραφείο και τα δεδομένα κλειστά. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ Χρέωση από Data
-
Χρέωση από Data
ΜήνυμαΟμοίως.
-
Χρέωση από Data
Μήνυμα@dnomikos Το κάνουν δηλαδή μόνο οι μπλε; Οι κόκκινοι και οι πράσινοι είναι εντάξει;
-
Χρέωση από Data
ΜήνυμαΤα data είναι κλειστά, επίσης ποτέ δεν έχω ανοιχτά data με wifi αν δεν έχω πακέτο δεδομένων...
-
Χρέωση από Data
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25030/ To xiaomi λέει πως δεν έκανε χρήση. Τι να πω... =============== Δεκ 6th 2016, 12:40pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Ασφάλεια > Χρήση δεδομένων > Περιορισμός χρήσης δεδομένων > πάνω - πάνω έχω το "κινητή" και είναι πράσινο...ταπ εκεί και θα γίνουν όλες οι εφαρμογές κόκκινες, χωρίς πρόσβαση σε data ” Αν το κάνεις αυτό δεν έχουν πρόσβαση μόνες τους ή ακόμα και όταν τις ανοίγεις εσύ; Πάντως εγώ σκέφτηκα και κάτι άλλο. Δημιούργησα ένα καινο…
-
Παράθεση από Souits: “Αυτήν βάλε εννοείτε....Πολύ καλύτερη.... ” Λοιπόν την έβαλα. Είναι καλή με διαφορές στην εμφάνιση και στην απόδοση προς το καλύτερο. Το μόνο πρόβλημα που εμφανίστηκε είναι πως ενώ έχω κλειστά αυτές τις ημέρες τα data (μόνο wifi συνδέομαι) η wind ισχυρίζεται πως κάνω χρήση data. To xiaomi λέει άλλα.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25025/ Να σημειώσω πως με την xiaomi-miui-hellas-5.1_land_V8_Stable-V8.0.5.0 δεν είχε συμβεί ποτέ αυτό.
-
Χρέωση από Data
ΜήνυμαTo θέμα είναι ότι τελευταία φορά που ήταν ανοιχτά τα δεδομένα στη συσκευή ήταν στις 28/11/16 (είχα πακέτο 1500' +1500mb έως τις 28/11/2016). Γιατί δεν έγινε "χρήση" στο διάστημα 29/11 - 3/12 και έγινε στις 4/12; Δεν έχει λογική. Κάνω χρήση του internet από το κινητό μόνο όταν έχω το ανάλογο πακέτο. Δεν κάνω χρήση της υπηρεσίας daily mobile internet συνειδητά. Είμαι πολύ προσεκτικός όμως η κατάσταση αρχίζει και γίνεται κουραστική. Δεν μπορεί στο βωμό της κερδοφορίας να χρεώνουν συλλήβδην.
-
Χρέωση από Data
ΜήνυμαΥπάρχει περίπτωση να κάνει το τηλέφωνο χρήση δεδομένων χωρίς αυτά να είναι ενεργοποιημένα; Σας ρωτώ γιατί η wind ισχυρίζεται πως στις 4/12/2016 έγινε χρήση δεδομένων στις 08:48' με διάρκεια 14'8'' (!) ενώ εγώ ήμουν σπίτι μου συνδεδεμένος στο wi-fi. Να σημειώσω πως τo συνηθίζει να τσιμπάει ευρουλάκια η wind cursing.png angry.png .
-
Ξεκινάω... και ενημερώνω ανάλογα. =============== Δεκ 2nd 2016, 11:12am =============== Την πέρασα και την δοκιμάζω.
-
Παράθεση από Souits: “Σωστά φαντάζεσαι, αλλά και εάν δεν σου αρέσει μπορείς να γυρίσεις με ένα restore από backup που θα πάρεις τώρα και μετά κάνε ότι θέλεις.... ” Να ήξερα να έκανα restore ή να πάρω backup... . Σ'ευχαριστώ πάντως!
-
Φαντάζομαι πως την έχεις δουλέψει γι'αυτό την προτείνεις.
-
Παράθεση από Souits: “Αυτήν βάλε εννοείτε....Πολύ καλύτερη.... ” Που είναι beta να μην δώσω σημασία; Πολύ καλύτερη σε τι; Σε διάρκεια μπαταρίας, σε ram, σε άλλα;
-
Παράθεση από Souits: “Σε ποιο κινητο;;;; Στο Land;;; ” Nαι στο land.
-
Θέλω να πάω από την 8.0.5.0 stable στην 8.0.10.0 stable, μπαίνω σε twrp κάνω μόνο dalvik & cache και μετά install το zip. Αν δεν λέω κάτι καλά διορθώστε με, μην νομίζει και κανείς ότι... ξέρω .
-
Πως είναι η stable 8.0.10.0; Εμένα φοράει την 8.0.5.0. Να το αναβαθμίσω, αξίζει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με τα ακουστικά. Έχω δοκιμάσει τρία διαφορετικά ακουστικά και όλα, όταν πατάω το κουμπί τους αντί για να κλείνει η γραμμή ενεργοποιεί την φίμωση. Σε άλλο κινητό (LG) λειτουργούν κανονικά και τα τρία (πατάς κουμπί κλείνει γραμμή). Τι μπορεί να είναι; Υπάρχει θεραπεία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Μπαταρία
ΜήνυμαΣυγνώμη για την καθυστέρηση. Είμαι με την 8.0.5.0 stable. Τα ρεκόρ πάντως είναι για να σπάνε... 2v0lx8l.jpg