Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 138.

• Μπαταρία

nickstath - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Καλά είναι; 25t9ldv.jpg

• Έχω καταλάβει καλά; Από την στιγμή που έχεις ξεκλειδώσει, έχεις κάνει όλα όσα λέει ο πληρέστατος οδηγός, έχεις περάσει την rom την πρώτη φορά, την επόμενη φορά το μόνο που χρειάζεσαι τον υπολογιστή είναι για να κατεβάσεις το zip με την rom και να την ρίξεις χύμα στο κινητό. Μετά μπαίνεις σε recovery mode κάνεις install το zip. 292toaw.jpg Σωστά;

• Mi Cloud

nickstath - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “@nickstath όταν πας να κάνεις αποσύνδεση σε εμένα γράφει αποσύνδεση λογαριασμού και όχι διαγραφή. Και το έχω κάνει πολλές φορές. Μάλλον είναι λάθος μετάφραση ή λάθος ετικέτα. Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0 ” Συγνώμη για την καθυστέρηση. Όντως κάνει αποσύνδεση και όχι διαγραφή. Το μήνυμα συνεχίζει να εμφανίζεται ως εξής: "Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών και βίντεο" Στην δική μου περίπτωση όμως παρ'όλο που επέλεξα "διατήρηση των φωτογραφιών στη συσκευή" τις διέ…

• Mi Cloud

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “Μόλις το έκανα. Όντως γράφει διαγραφή αλλά ο λογαριασμός δεν παθαίνει τίποτα. Τον ξανά συνδέεις όποτε θέλεις. Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0 ” Τι είστε εσείς βρε δεν σας προλαβαίνω...

• Mi Cloud

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν κάνει τίποτα στην συσκευή, είναι σαν να αποσυνδέεις το google account όταν τον ξαναβάλεις επανέρχονται όλα πίσω ” Αποσύνδεση (logout) να κάνω. Διαγραφή (erase) δεν θέλω να κάνω. Και μιας που το αναφέραμε, αν τον διαγράψεις φτιάχνεις καινούργιο;

• Mi Cloud

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “@nickstath όταν πας να κάνεις αποσύνδεση σε εμένα γράφει αποσύνδεση λογαριασμού και όχι διαγραφή. Και το έχω κάνει πολλές φορές. Μάλλον είναι λάθος μετάφραση ή λάθος ετικέτα. Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0 ” Ενδιαφέρον, πραγματικά, αλλά είμαι αρκετά... κότα για το ρισκάρω.

• Mi Cloud

Μήνυμα

Δεν το έγραψα καλά;

• Mi Cloud

Μήνυμα

Κατά την ταπεινή μου άποψη θεωρώ πως είναι bug και εξηγούμε. Αφού σου έχω ορίσει εγώ ο ίδιος πως δεν θέλω να συγχρονίζεις γιατί με ενημερώνεις από την στιγμή μάλιστα που σου έχω κόψει και τις ειδοποιήσεις; Γιατί δεν κάνει το ίδιο και με τα sms, της επαφές ή το ιστορικό κλήσεων; Εκεί είναι εντάξει. Με την μέθοδο λοιπόν τις ατόπου απαγωγής βγάζω αυτό το συμπέρασμα.

• Mi Cloud

Μήνυμα

Παράλειψη μου, δεν ανέφερα ότι δεν μου δίνει επιλογή για το "Καθαρισμός δεδομένων" παρά μόνο για το "Διαγραφή μνήμης"

• Mi Cloud

Μήνυμα

Δεν κάνει τίποτα 2ic8t48.png Βρήκα μία καλή εφαρμογή όμως δεν μου δίνει την επιλογή να την κάνω προεπιλογή . Έχω κάνει τα πάντα δεν γίνεται τίποτα... Λες να είναι bug της Rom; (καλά μην βαράτε) Συγνώμη για το μέγεθος των φωτογραφιών.

• Mi Cloud

Μήνυμα

Έτσι; Screenshot_20161005140248159_com.and.png

• Mi Cloud

Μήνυμα

Επίσης δεν μπορώ να αλλάξω την προεπιλογή Άλμπουμ για να βάλω σαν προεπιλογή αυτήν που κατέβασα.

• Mi Cloud

Μήνυμα

Τα έχω όλα κλειστά και στο Άλμπουμ > 'Άλμπουμ > ταπ πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες > Άλμπουμ έχω αυτό Screenshot_20161005134923835_com.miu.png

• Mi Cloud

Μήνυμα

Στο δικό μου βγαίνει αυτό Screenshot_20161005134923835_com.miu.png

• Mi Cloud

Μήνυμα

Το έκανα, έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα δυστυχώς. Screenshot_20161005130840610_com.and.pngScreenshot_20161005130903867_com.and.pngScreenshot_20161005131055088_com.miu.png Με χαλάει που πρέπει να βρω άλλη εφαρμογή άλμπουμ επειδή κάνει κόλπα η δικιά του. Πάντως δείτε, το μάλλον είναι bug.

• Το διέγραψα το αρχείο, σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα παλεύω με αυτό Mi Cloud

• Με τον ίδιο τρόπο flashάρουμε και την global official rom ή υπάρχει άλλη διαδικασία. Να σημειώσω πως το δικό μου φοράει την Stable Ελληνική.

• Μπορείς να απενεργοποιήσεις μόνο το cloud χωρίς να διαγράψεις όλον τον λογαριασμό σου; Mi Cloud

• Όσο και να το ψάχνω δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση φανερή ή κρυφή για να αποφύγω το μήνυμα στην κορυφή του αλμπουμ. Κανονικά αφού έχω απενεργοποιήσει τον συγχρονισμό δεν πρέπει να μου το βγάζει. Αυτά τα δύο θα έπρεπε να μιλάνε. Screenshot_20161005111820033_com.miu.png Screenshot_20161005112749262_com.miu.png Ας το δει κάποιος με περισσότερες γνώσεις στο αντικείμενο. Μάλλον είναι bug της ROM.

• Mi Cloud

Μήνυμα

Όσο και να το ψάχνω δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση φανερή ή κρυφή για να αποφύγω αυτό το μήνυμα. Κανονικά αφού έχω απενεργοποιήσει τον συγχρονισμό δεν πρέπει να μου το βγάζει. Αυτά τα δύο θα έπρεπε να μιλάνε. Ας το δει κάποιος με περισσότερες γνώσεις στο αντικείμενο. Μάλλον είναι bug της ROM. Screenshot_20161005112749262_com.miu.pngScreenshot_20161005111820033_com.miu.png