Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-138 από 138.
-
Μου ζητάει Enter current lock screen password to decrypt device after reeboot και τώρα προσπαθώ να κάνω αυτό Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land) αλλά δεν βλέπω την συσκευή σαν QDLoader 9008. Τα έχω κάνει όλα τα στάδια ένα-ένα ευλαβικά fastboot κτλ και στην οθόνη μου βγάζει πάλι Enter current lock screen password to decrypt device after reeboot.
-
H Διαδικασία τελείωσε και μου ζητάει Enter current lock screen password to decrypt device after reeboot Τι κάνω;
-
Βέβαια και θα σε ακούσω...
-
Είσαι φοβερός και άμεσος . Θα σε ενοχλήσω και αργότερα όταν θα προσπαθήσω να περάσω την global ή την Ελληνική ROM. Σε ευχαριστώ!
-
Παράθεση από geoanto555: “Φυσικά και να την κάνεις.... Έχει Αγγλικά ναι... Να φύγει η σαβούραα.. ” Την ξεκίνησα και ο θεός βοηθός...
-
Σε ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα της απάντησης. Μετά θα μπορώ να βάλω global ή Ελληνική rom και πόσο εύκολα;
-
Μετά από πολύ κόπο έφτασα εδώ: 2vdfuo4.jpg Αυτή η ROM όμως είναι κινέζικη. Να την κάνω; Να διώξω την μαϊμού MIUI 7.8 Stable 7.8.21.8 (MALCNDE) Έχει τουλάχιστον αγγλικά;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΣυγνώμη αν δεν έγινα κατανοητός. Θα ήθελα να καταλάβω τι εννοείς Μόνο για το ξεκλείδωμα είναι. Ευχαριστώ.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμα@nickstath δεν έχει σχέση αυτό με το πέρασμα άλλη ρομ...Μόνο για το ξεκλείδωμα είναι. Τι εννοείς ακριβώς;
-
Μου δείχνει μία συσκευή με ένα κλώδιο usb μη συνδεδεμένο και όταν το συνδέσω συνδεδεμένο. Αν κάποιος είναι από Αθήνα τον κερνάω καφέ,γλυκό, φαγητό, ποτό και του δίνω το τηλέφωνο για case study γιατί εγώ τα έχω παίξει...
-
Παράθεση από NasDriver: “Το Mi PC Suite δεν δουλεύει ακόμα με συσκευές MM, περιμένουμε να κάνουν update κάποια στιγμή. ” Τι είναι οι συσκευές ΜΜ; Παράθεση από geoanto555: “Ο οδηγός σου λέει να βάλεις το κινητό σε recovery mode.. όχι ανοιχτό όπως το χεις. ” Σε recovery mode δεν βλέπει ούτε το: φορητές συσκευές>Redmi 3S Ευχαριστώ.
-
Ο οδηγός αυτός μοιάζει να είναι ο ιδανικός για αυτούς που δεν έχουν πολλές γνώσεις (όπως εγώ) πάνω στο αντικείμενο. Μου αρέσει πάρα πολύ.Αξίζουν συγχαρητήρια! Πάντως δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Ούτε το MiPCSuite δεν βλέπει το τηλέφωνο... Κάτι κάνω λάθος; Μάλλον, αλλά τι δεν βρίσκω... 2a63zh3.jpg dcxafd.jpg
-
ΜήνυμαΗ επιλογή Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Επιλογή για προγραμματιστές>OEM unlocking Επιτρέπει το ξεκλείδωμα του bootloader δεν κάνει; Στο δικό μου είναι απενεργοποιημένη. Αν την ενεργοποιήσω δεν μπορώ να περάσω μία stable rom;
-
ΜήνυμαΟ οδηγός είναι άψογος και μπάβο για την δημιουργία του. Θα ήθελα ναρωτήσω το εξής: όταν πήρα το τηλέφωνο έκανα λογαριασμό μέσα από αυτό. Μου έδωσε ένα νούμερο λογαριασμός Mi αλλά δεν μου έστειλε μήνυμα. Διαβάζοντας τον οδηγό αποφάσισα να κάνω λογαριασμό από τον υπολογιστή. Μου έδωσε άλλο αριθμό λογαριασμό Mi του έβαλα Recovery email, έφτιαξα τα Security questions, στο Recovery phone όμως μου λέει This phone number is already associated with another account . Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;
-
Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αναλώνεις για να μου απαντήσεις. Θα ήθελα να αποσαφηνίσω τα εξής: Γιατί δεν περνάμε κατευθείαν την τελευταία stable MIUI; Πως βλέπουμε αν έχουν ξεκλειδώσει τον bootloader; Μετά από όλα αυτά θα μπορεί να κάνει update OTA; Συγνώμη αν οι ερωτήσεις μου σας φαίνονται αδιάφορες και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
-
Δεν κατάφερα τίποτα. Ούτε rom (MIUI V8.0.3.0.MALMIDG Global Stable), το δικό μου φοράει την MIUI 7.8 Stable 7.8.21.8 (MALCNDE), ούτε το mod. Τα έχω στο τηλέφωνο τα αρχεία, ανοίγω τον updater με βγάζει στο MIUI7, πατάω τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά πατάω "choose update package", μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: "Instal File Explorer first" και γυρνάει πίσω στο MIUI7. Συγχωρήστε με τον αδαή όμως "μου φαίνονται όλα κινέζικα!" Μήπως μπορείτε να το εξηγήσετε όπως θα το λέγατε σε ένα σκύλο ή σε ένα 6χρον…
-
Το κατέβασα το mod για τους 160 χαρακτήρες. Πως το περνάω στο Redmi 3S Prime μου; Υπάρχει κάποιος οδηγός; είναι εύκολο και προπάντων ακίνδυνο; Το δικό μου φοράει την MIUI 7.8 Stable 7.8.21.8 (MALCNDE).
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην nickstath, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Σεπ 28th 2016, 10:39pm <br /> Προφίλ: @nickstath <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης. ” Σας ευχαριστώ! Μετά από πολύ καιρό και οικονομίες πήρα και εγώ το πρώτο μου xiaomi. Redmi 3s. Θα ταλέμε λοιπόν από αυτό το μετερίζι...