Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 52.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Μηπως μετα το factory reset εγκαταστησες εφαρμογές ειτε από το miui backup ειτε από twrp η ακόμη και από το mi cloud ;; Μου μυρίζει ότι κάτι τέτοιο έχεις κάνει.....” Οχι backup δεν ειχα αλλα θα την ξαναπερασω απτην αρχή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οχι φιλε μου δεν εχω. Λες να μην εκατσε καλα η ρομ? Παντως με fr την περασα και full wipes.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ειναι το εψαξα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα παιδια. Εχω περασει την 9.2.3.0 και δεν μπορω να βρω το εικονίδιο Google settings. Ειναι bug? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δες μερικές ρυθμίσεις εδώ ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8” Διορθώθηκε το messenger αλλα το facebook ακομα αρνείται.. Δεν μού έρχεται τπτ.. Πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή για να δω τις ειδοποιήσεις μου.. Και γενικα αργει να ανοίξει σε σχεση με την προηγούμενη (9.2.2.3) ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια εγω εχω εντοπίσει θεμα με το συγχρονισμό. Οταν είναι κλειδωμένο τα μηνύματα στο messenger και viber δεν ερχονται εκτος αν ανοιξω την εφαρμογή. Redmi note 2 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Καλησπερα παιδια. Ενω εχω καιρο τη ρομ σημερα αντιληφθηκα οτι λειπουν οι ρυθμίσεις του google account. Ξερει κανεις πως το επαναφερω? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΥΓ. Και μολις το βρήκα ειναι μεσα στις ρηθμισεις συγχρονισμού
-
Το λινκ για rn2 δεν λειτουργεί νομιζω.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιβεβαιώνω και εγω κολλήματα σε rn2. Ειδικα το Facebook. Αναμένουμε κατι καλυτερο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lizardous: “Εγκατασταθηκε χωρίς πρόβλημα στο redmi note 2 από Παρασκευή. Σχετικά καλά πάει από θέμα μπαταρίας απλά το θέμα παιδιά είναι με τις εφαρμογές.. κολλάει παρα πολύ κατά την εναλλαγή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω πάνω από δύο εφαρμογές ανοιχτές. Πολλά fc επίσης.” Το ιδιο πρόβλημα εχω και εγω. Με facebook, messenger, youtube ανοιχτα μαζι κολλαει πολυ.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με την τωρινη και την προηγούμενη ρομ παρατηρησα οτι με 3 εφαρμογες ανοιχτες το κινητο μου (rn2) σέρνεται!!!!! Μήπως να παω σε παλιοτερη η καλυτερα σε stable? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια μια παρατήρηση. Εαν κανω εγκατάσταση μια ζωντανή ταπετσαρια και δεν εχει συντόμευση δεν μπορώ να την επιλεξω απο τις ρυθμίσεις. Φοραω την 7.9.7. Μηπως στις επομενες λύθηκε αυτο? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά ποια είναι η καλύτερη επιλογή? Xrtv η aroma? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasarasch: “Παράθεση από Antonios Gagas: “τι εβαλες κιάλαξε το modem 8.5.2? ” ναι..ειχα το p37 και τωρα βλεπω p58..” Υπαρχουν αρκετα modem. Ανάλογα με τη ρομ μπορει να αλλάξει μπορεί και οχι. Παρόλα αυτά μπορεις και εσυ να φλασαρεις απο recovery οποιο modem θελεις εαν δεν εισαι ικανοποιημένος με το παρον. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οχι απλα μετα θα πρεπει να εγκαταστήσεις απο την αρχη ολες τις εφαρμογές σου. Καλο ειναι να μην κάνεις restore απο backup Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ChiLongQua: “Η 8.5.2 με διαφορά η χειρότερη ρομ που έχω δει. Τρομερά κολλήματα σε όλες της εφαρμογές σε κινητό που πήγαινε σφαίρα στην V7. Τερματίζει μόνο του εφαρμογές, κολλήματα σε youtube, chrome, facebook... παντού. Γενικά το κινητό εκεί που δεν κολλούσε πουθενά ξαφνικά τώρα έγινε άχρηστο και κουραστικό στην χρήση... Μακρυά.” Σε ποιο κινητο φιλε ολα αυτα? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δυστυχώς και εγω βλεπω λαγκαρισματα στο hermes μου. Μαλλον με βλεπω για βημα πισω.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@kritikosg3org3 Μάλλον εννοείς την 8.5.2.0 ?? Κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πηγαίνει πολύ καλά στις συσκευές σας κι όπως λες καλύτερα από ποτέ ..” Ναι αυτην εννοώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα την περασα και γω(8.0.5) στο redmi note 2 μου και παει σφαιρα. Νομιζω η πιο γρηγορη που εχω περασει χωρις κολλήματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκίμασε την εφαρμογή gps test. Εγω απο εκεί το ρυθμιζω.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk