Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-52 από 52.
-
Μερικές φορες θελει να το αφησεις κανένα 5λεπτο. Εαν μπορείς κανε και ενα clear/update agps. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Κρητικε εκανεςς restore backup μετά το fr;” Η αληθεια ειναι οτι εκανα επαναφορα απο αντιγραφο mi cloud Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω στο rn2 παρατήρησα οτι και μετα απο fr και περασμα την προηγούμενης μου rom οτι τα κολλήματα επεμεναν. Ισως εχει να κανει με την εκδοση twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και γω με fr την περασα αλλά μια φορα. Θα ξαναδοκιμασω λοιπόν.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi note 2 παρατηρησα οτι εχει καποια κολληματακια/λαγκαρισματα.Οταν εκανα αναβαθμιση τις εφαρμογές απο playstore,οταν εκανα εναλλαγή καποια βιντεακια στο YouTube. Παρατηρησε κανεις κατι παρόμοιο? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια για redmi note 2 θα έχουμε τπτ? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια θα υπαρξει καποια αναβάθμιση για το redmi note 2? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα γιατί δεν μου ήρθε? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αντε και αναμένουμε για note 2!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια για note 2 εχουμε τπτ νεότερο? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από kritikosg3org3: “Παιδια με τα clean zip τι γίνεται γιατί έχω μπερδευτεί λιγο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν λες για redmi note 2 ...δεν υπαρχει clean zip. βαζεις την rom του @gkalen και τιποτα αλλο...!!!!” Οκ ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια με τα clean zip τι γίνεται γιατί έχω μπερδευτεί λιγο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk