Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 181.

• Α εντάξει τελικά την βρήκα πάλι! Ευχαριστώ για όλη την βοήθεια σας!

• Μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση. Θυμάμαι μια εφαρμογή με έναν λαγό για icon να χαμογελάει. Βρήκα μια άλλη miui Hellas αλλά δεν είναι ίδια αυτή έχει λίγα bugs αν έχεις λίγο χρόνο να μου την στελεις και μπορείς ευχαριστώ!

• Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη απλά ξέχασα να βάλω ελληνικά το πληκτρολόγιο από τις ρυθμίσεις . Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως θα ξανακατρβασω τα πάντα από την αρχή τότε. Μια βοήθεια ακόμα αν είναι δυνατόν . Είχα μια εφαρμογή του φόρουμ μας. Υπάρχει κάπου να την κατεβάσω; Δεν θυμάμαι γιατί την έχω από πέρυσι

• Mou leei oti den yparxei tipota

• Edo einai ta screenshots

• Στο cloud

• Καλημερα μόλις έκανα φορμάτ από beta σε stable. Δοκίμασα να κάνω recover από backup αλλά για κάποιον λόγο μου λέει ότι δεν έχω κάνει ποτέ! Όταν μπαίνω από το mi cliue στο browser μου δείχνει πως έχω κάνει το backup αλλα στο κινητό δεν το εμφανίζει καν για κάποιον λόγο.

• Τελικα συνεχίζει να μην δουλεύει. Θέλει root η δεν είναι απαραιτητο;

• Οκ ευχαριστώ θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Κάτι άλλο. Πειράζει που έχω beta;

• Ευχαριστώ πολύ. Αν και τα έκανα όλα αυτά και έχουν περαστεί κομπλέ στο test για τα camera compatibilities μου βγάζει Χ και η κάμερα Google κρασαρει ενώ η κανονική δουλεύει. (Την πρώτη φορά κρασαραν και μερικές άκυρες εφαρμογές αλλά μετά έφτιαξε με ένα reboot ακόμα)

• Εχω ένα twrp που υποστηρίζει ota updates (redwolf) και δουλεύει από το καλοκαίρι που το έχω οπότε δεν έχω τέτοιο θέμα το θέμα μου είναι υπάρχει οδηγός για να διευκολυνθω να κατεβάσω το cam2api; Ευχαριστώ

• Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω . Αν φλασαρω το camera 2 API zip στην recovery θα μπορώ να περνώ updates ή όχι; Έχω miui 10 global beta. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ χρειάζεται ειδικό camera API zip για κάθε κινητό

• Αν και άργησα να απαντήσω ευχαριστώ πολύ παιδιά! Και έχεις ότι επιθυμείτε!

• Data limit remove. Miui 10 beta

JohnHD - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Το έκανα. Παλιου βγάζει πάνω plan exceeded αλλά φενεται οκ. Αυτό θα φύγει μόνο του;

• Data limit remove. Miui 10 beta

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία έκανα μια ρύθμιση που θέλω να διαγράψω όσον αναφορά τα data use. Ήταν στο unknown plan . Μπορώ να διαγράψω αυτήν την ρύθμιση ώστε να μην με ειδοποιεί συνεχώς

• Παράθεση από silverpalm: “Δοκιμασα clear data κ clear cache δυστυχώς δεν λύθηκε το θέμα. Ακόμα κρασάρει. Τελικά κατέβασα κ εγκατεστησα κ ενα play store .apk, τίποτα παλι. Ακόμα κρασάρει. Εκανα κ ενα uninstall ολων των αναβαθμισεων του play store μεσα απο το app manager, τπτ κ παλι. Πέρασα κ την .apk μετά απο αυτό το uninstall, τπτ κ παλι. Ξαναπερασα κ την ρομ που βρηκε ο uploader τα ιδια. Δοκιμασα κ την ιδια aroma rom που βρηκα στη λιστα που ειχε το email που μου στειλατε σαν vip member παλι τπτ…

• Παράθεση από discaris: “Καλή Χρονιά! Θέλω ν αναφέρω σύντομα 2 προβληματα(κια) που αντιμετωπίζω εσχάτως με το 4Χ μου χωρίς να χαλάσω τα απόπάνω πιο σημαντικά.. 1) στο Gps όταν βάζω την διεύθυνση που θελω να πάω.. δεν υπάρχουν πλέον φωνητικές οδηγίες! δευτερευόντως, σημαντικό μέρος της οθόνης- διαδρομής το καλύπτει χαζοδιαφήμιση της "Beat" [taxi] 2)όταν πάω να κάνω edit κάποια επαφή στο τηλέφωνο.. μου βγάζει σφάλμα [δεν τρέχει και τίποτα.. μα το αναφέρω, ίσως μάλιστα να το εμφάνιζε απ την αρχή] * …

• Το είχα διαβάσει αυτό και πέρυσι που πήρα το δικό μου και μου έχει ξεφορτησει μόνο μια φορά και η μπαταρία είναι σαν καινούργια

• Mi Messaging Failed to send

Μήνυμα

Τελικα πριν το κάνω αυτό πήρα κοσμοτε τηλέφωνο και ενώ περίμενα μια ώρα στην αναμονή μου το έφτιαξαν. Αν και περίμενα έμεινα ευχαριστημένος που τουλάχιστον δεν μου ζητούσαν ένα σωρό στοιχεία αφμ τηλεφώνου κτλπ. Έτυχε να είναι παρόχου πρόβλημα αλλά ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια !

• Mi Messaging Failed to send

Μήνυμα

Ξεκλειδωτος είναι όμως δεν θα χάσω αρχεία ; Αν κάνω φλασ από πάνω;