Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 181.
-
Mi Messaging Failed to send
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ για την βοήθεια αυτό θα κάνω
-
ΜήνυμαΣε SMS εννοούσα συγνώμη αν το διατύπωσα λάθος. Δοκίμασα αυτό που είπες με τους smssc αλλά δεν δούλεψε
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Τον τελευταίο καιρό που έβαλα κάρτα παρατήρησα ότι δεν με αφήνει να στείλω SMS. Δεν μου βγάζει συγκεκριμένο error code απλά μου λέει ότι απέτυχε να σταλεί . Είμαι 100% σίγουρος ότι έχω επιλέξει την σωστή κάρτα sim και ότι έχω SMS μέσα αφού σε άλλο κινητό δούλευε. Μπορείτε να μου πρότεινετε καμία λύση ;
-
Παράθεση από mixalhs fakinos: “Παράθεση από JohnHD: “Παιδιά στο τελευταίο miui 10 beta update γίνεται να κάνω την μπαταρία όπως παλιά; Να μην είναι γκρι δηλαδή; ” καλησπέρα ο γιος μου έχει ένα redmi 4x έκανε αναβάθμιση λογισμικού και προσπαθεί να συνδεθεί στο Wi-Fi του σπιτιού αλλά δεν του βγάζει καθόλου το πληκτρολόγιο για εισάγει τον κωδικό τι κάνουμε? ” Αυτο είχε γίνει και σε εμένα μην ανησυχείτε απλά βρείτε ένα ανοιχτό ίντερνετ να συνδεθείτε και μετά θα εμφανιστεί το πληκτρολόγιο κανονικά
-
Ερώτηση για MIUI
ΜήνυμαΚαλα τότε δεν πειράζει. Παραμένω miui. Ακόμα δεν νομίζω να χρειαστεί αφού υποστηρίζουν σχεδόν όλες οι εφαρμογές android 5 έχω καιρό για να αλλάξω android σε 8 η 9 με custom ROM :). Ευχαριστώ
-
Ερώτηση για MIUI
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους . Ξέρω ότι σε κάνα μήνα περίπου το 4Χ θα πάρει stable. Εχω προς το παρόν την beta miui 10. Ομως από ότι μου είχε πει ένα παιδί εδώ δεν θα πάρει android 8. Υπαρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποια miui ROM edited σε android 8 ; Ως custom ROM; Η είναι αδύνατο;.. Ευχαριστώ
-
Classic Theme Bug?
ΜήνυμαUpdate. Τελικά έψαξα λίγο παραπάνω και υπάρχει ένα theme miui 9 το οποίο δουλεύει κανονικά όπως το miui 10 classic με τα animations κτλπ. Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι για να το κατεβάσει κάποιος ίσως χρειαστεί VPN. Εγώ που έχω China location δεν μου το έκανε load αλλά έβαλα VPN σε Γαλλία και δούλεψε !
-
Classic Theme Bug?
Μήνυμαok ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Επίσης και εγώ το ίδιο κάνω απλά όταν είχα miui 9 μου έβγαζε το default που τότε δεν ήταν το limitless και τώρα έχω συνηθίσει