Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 181.

• Classic Theme Bug?

JohnHD - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Το είχα China και τώρα το έβαλα Ελλάδα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Εσύ πιο region έχεις;

• Εγώ δυστυχώς δεν γνωρίζω αλλά πιστεύω κατά τέλη οκτωμβρη.

• Redmi 4X Portrait mode στην miui 10;

Μήνυμα

Ευχαριστω !

• Classic Theme Bug?

Μήνυμα

Καλησπερα. Γίνεται και σε εσένα; Βρήκα μια λύση που δεν μου άρεσε και τόσο . Βρήκα ένα theme που έμοιαζε αρκετά στο default όμως δυστυχώς είχε και αυτό bug επειδή ήταν στην miui 8 πριν και γυρνούσε αυτόματα σε default μετά από λίγο.

• Redmi 4X Portrait mode στην miui 10;

Μήνυμα

Καλησπέρα. Είχα διαβασει ότι στην miui 10 θα έρθει σε κάποιες συσκευές το portrait mode σε single camera. Μια από αυτές ήταν το redmi 4X , Note 4X , Note 4 και redmi 4 . Σε αυτό υπάρχει κάποιος τρόπος να το ενεργοποιήσουμε από την beta η θα χρειαστεί να περιμένουμε την stable για να έρθει; Ευχαριστώ πολύ

• Redmi 4X και Γρήγορη φόρτιση

Μήνυμα

Φυσικα και όχι ένα κινητό έχω δεν έχω 500 για να τα δοκιμάσω όλα

Μήνυμα

Κρίμα . Και η φάση είναι ότι κάποιοι που δεν ξέρουν πολλά από αυτά. Όπως και εγώ νομίζουν ότι υποστηρίζει επειδή έχει το icon αυτό και σου δίνει την εντύπωση ότι φορτίζει πιο γρήγορα. Είμαι και εγώ για φαπες :')

• Hey παιδια μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω τα icons απο το default theme; Θελω να φτιαξω ενα pack με αυτα και στη miui 10 το default ειναι λιγο broken

• Classic Theme Bug?

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά τις προάλλες που αντικαταστηθηκε το default theme στην miui 10 με το limitless όταν έβαζα το classic Theme (default παλιά) μου εμφανίζονται μόνο εικονίδια από Xiaomi apps έτσι όπως πρέπει. Όλα τα άλλα εικονίδια έχουν stock εμφάνιση. Αυτό γίνεται και σε εσάς; Υπάρχεις τρόπος να διορθωθεί η θα πρέπει να περιμένουμε για νέα ενημέρωση; Ευχαριστώ

• Ok τότε δεν θα πάρω

Μήνυμα

5V/2A είναι και ο δικός μου όμως είναι αρκετά αργος και δεν δείχνει ότι είναι quick charge στο icon ενώ με έναν άλλον του φίλου μου φόρτιζε γρήγορα

• Καλησπερα θα ήθελα να ρωτήσω τι φορτιστή πρέπει να πάρω για να φορτίζει πιο γρήγορα το κινητό μου; Παλιότερα είχα συνδεσει έναν φόρτιστη Samsung φίλου μου και είχε εμφανιστεί ένα εικονίδιο που από ότι εχω δει σημαίνει ότι φορτίζει πιο γρήγορα όμως ο φορτιστής που πρέπει να πάρω για να φορτίζει γρήγορα τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει; Ευχαριστώ

• Redmi 4X και dual SIM 3G μόνο

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την πληροφορία τελικά έπρεπε να στείλω στο 1333 το μύνημα 4G και μου το ενεργοποίησαν! Thank you!

• Redmi 4X και dual SIM 3G μόνο

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους . Σήμερα έβαλα στο κινητό μου μια δεύτερη κάρτα για να έχω ώστε όταν μου τελειώνουν τα mb στην μια να έχω στην άλλη. Η κάρτα που έβαλα όμως παρολου που είναι από τον ίδιο πάροχο ( κοσμοτε) δεν εχει 4G ενώ η άλλη μου κάρτα (η παλιά) εχει. Γίνεται να έχουν και οι 2 4G; Η θα αρκεστω στο 3G της δεύτερης κάρτας;

• Καλησπερα για όσους έχουν miui 10 βγήκε η 8.8.30!

• redmi 4x ειναι νεκρο

Μήνυμα

Αν έχει δοκιμάσει ήδη να το ανοίξει δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βραχυκυκλωθει η μητρική ;

• Εχεις δίκιο φαντάσου μέχρι και bootloader ανοιχτό να έχεις αν δεν έχεις πισι δύσκολα

• Κομπλέ. Τα ίδια μου έκανε και εμένα με το updater αλλά για miui 10 8.8.16. Όμως με πολλά try again που πατούσα κατάφερα και την πέρασα επιτέλους

• Miui 10 8.8.2 - Top Secret

Μήνυμα

Βγήκε η 8.8.9 μόλις πήγα να την κατεβάσω μετά μου έλεγε no updates

• Miui 10 8.8.2 - Top Secret

Μήνυμα

Καλησπέρα έγινε ένα update 8.8.2 την προηγούμενη εβδομάδα και από τότε γράφει στον updater miui 10 top secret. Διάβασα στο miui.com ότι έχουν σταματήσει τα updates δεν καταλαβαίνω όμως έχουν σσταματήσει και πρέπει να κάνουμε μια άλλη κίνηση για να βάλουμε όταν ξαναρχίσουν η θα μας έρθει ειδοποίηση από updater;