Έχω την miui 10 8.7.3 nightly αυτό σημαίνει ότι θα παίρνει updates κάθε νύχτα ή κάνω λάθος; Γιατί θυμάμαι από developer που έλεγε weekly για αυτό ρωτάω .
Παιδια δεν ξερω τι φαση αλλα μετα απο λιγη ωρα το κινητο δεν αναγνωριζοταν απο τον υπολογιστη. Πηγα να κανω αυτο που μου ειπατε και να βγαλω το καπακι αλλα πριν απο αυτο το δοκιμασα να δω μηπως ανοιξει το κινητο. Και ομως ανοιξε! Δεν καταλαβαινω τι ακριβως ειχε συμβει και τελικα κανει boot στην miui 10 με καθηστερηση κανα 10 λεπτο. Ενα προβλημα που συναντησα ηταν οτι δεν μπορουσε να μπει σε wifi με κωδικο, δηλαδη δεν εβγαζε καν το πληκτρολογιο αλλα μικρο το κακο εκανα το δικτυο μου ανοιχτο για λ…
Ειχα official miui 9.5.10 και flash εκανα την miui 10 global beta που ειχε στειλει ενα παιδι στην γενικη συζητηση.Γινεται να φυγω απο hardbrick η τωρα τελειωσαν ολα;
Καλησπερα. Εχω να πω πως ειμαι λιγο ανυσηχος διοτι φλασαρα την miui 10 στο κινητο μεσω twrp και ξεκλειδωμενο bootloader και οταν πατησα reboot to os το κινητο δεν αφησε στιγμα ζωης. Η οθονη ειναι τελειως μαυρη και δεν εμφανιζεται καν το miui logo. Οταν βαζω το κινητο στον υπολογιστη ακουγεται ο ηχος πως το αναγνωριζει αλλα δεν μπουταρει καθολου... Υπαρχει περιπτωση να χαλασε τελειως;
Ευχαριστω σε ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας Πραγματικα δεν εχω λογια! Εκανα αυτο που ειπατε με το lazyflasher και το εκανα flash μεσω adb sideload που ειχα δοκιμασει και πιο παλια. Δουλεψε! Ευχαριστω και τους 2 σας για την γρηγορη απαντηση και την βοηθεια!
Καλησπέρα σε όλους μολις εγκατεστησα την twrp miui hellas απο τον οδηγο που κανατε. Ολα πηγαν καλα μεχρι που εκανε boot στην rom. Αρχικα μου ζητουσε κωδικο αλλα τελικα πατησα παραλειψη και μπηκα στην twrp. Επειτα πατησα επανακινηση στο συστημα και κολησε στο mi logo. Ο bootloader ειναι ξεκλειδωμενος. Μπορειτε να με βοηθησετε να μπω στην rom?
Ευχαριστώ όλους σας , για την βοήθεια. Προτιμώ άρα να ξεκλειδώσω το bootloader για να φορτώνω εύκολα για οποία ROM θέλω ! Προς το παρόν θα περάσω miui 10!
Συγγνωμη για την ενοχληση αλλα θα ηθελα να κανω αλλη μια ερωτηση. Οταν βγει το stable και το βαλω θα γινεται να ξανακλειδωσω τον bootloader? Η αν τον κλειδωσω θα εχω bootloop?