Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 181.

• - Οπα μισό γίνεται και στην miui 9 να αλλάξουμε χρώμα του led? @8@nos

• Factory reset κανε

• Αν δεν σου δουλεψει ουτε αυτο οι λυσεις ειναι 2. Να δοκιμασεις μια να κανεις factory reset μπας και δουλεψει ή να κατεβασεις μια rom. Αμα δεν θες να ξεφεβγεις πολυ απο miui βαλε την XTRV ΑΡΩΜΑ Ειναι πολυ καλη!

• Eυχαριστω! Το εφτιαξα εκτος απο αυτο που μου ειπες εκανα disable και το high contrast και τωρα ειναι κομπλε !

• Καλημερα. Χθες το βράδυ πήγα να ανοίξω το κινητό μου και παρατήρησα ότι το font έχει αλλάξει και έχει γίνει έως πολύ άσχημο σε σχέση με πριν θα έχω ένα screen από κάτω για να μου πείτε πως να το φτιάξω άμα ξέρετε. Ευχαριστώ Υ.Σ:Δοκίμασα να αλλάξω theme η γλώσσα μπας και φτιαχτεί αλλά δεν δούλεψε προς το παρόν.

• Αχα δηλαδή γίνεται να το κλειδώσω ανά πάσα στιγμή απλά με stock ROM και recovery;

• Ευχαριστώ και στους 2 σας Θα καταλήξω σε τελικη απόφαση και θα ενημερώσω στο μελλον. Καλή καθαρα δευτέρα! =============== Φεβ 22nd 2018, 10:54pm =============== Καλησπέρα σε όλους πάλι! Μετά από τελική μου απόφαση θα ξεκλειδώσω τον bootloader! Θα ήθελα να ρωτήσω όμως και κάτι άλλο που ανακάλυψα πρόσφατα. Γίνεται να τον ξανακλειδωσουμε; Γιατί σε ένα βίντεο έτσι είδα μεσω του CMD fastboot και είχε και proof.Δηλαδη ας πούμε γίνεται να βάλω XTRV ROM στο κινητό μου και να κλειδώσω bootloader?

• Καλησπέρα σε ολους σας! Δεν εχω καποιο θεμα με το κινητο μου και ουτε εχει βγαλει καποιο ιδιαιτερο προβλημα που να μην λυνεται. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν ειναι καλο να κανω unlock τον bootloader απο τωρα η οχι; (global version κινητο εχω με miui 9.2.4.0 NAMMIEK ) Απλα θα ηθελα να μαθω ( με εχει βολεψει η miui ) πανω κατω γιατι ο περισσοτερος κοσμος κανει αλλαγη rom π.χ xtrv η καποια αλλη επειδη μου περασε απο το μυαλο σε καποια φαση να αλλαζα αλλα ειπα να ρωτησω κ εσας εδω

• Προσωπικα θα σου προτεινα να κανεις backup με συνδεση mi account η google account θα σωθουν οι εφαρμογες κ αν επιλεξεις σωστα μπορεις να σωσεις και τα αρχεια ή μεσω μιας καρτουλας. Θα σου προτεινα επισης αφου κανεις reset να δεις πως θα πηγαινει με αυτην την rom αλλιως να δοκιμασεις την XTRV που την φτιαχνουν εδω τα παιδια και ειναι πολυ καλη και αξιοπιστη rom! να ξερεις δεν ειμαι moderator ουτε σου λεω με σιγουρια κανε αυτο κανε εκεινο απλα σου δεινω μερικες ιδεες για το τι μπορει να ακολουθησε…

• Πρόβλημα με SD Card

JohnHD - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

- Οκ ευχαριστώ θα ψάξω και κάποια άλλη λύση αλλιώς το πολύ πολύ να κάνω φορμάτ να δω αν την διαβάζει

• Πρόβλημα με SD Card

Μήνυμα

Ειναι καρτα sandisk 8gb και σε ένα κινητό άλλο δουλεύει αλλά σε άλλο ένα εκτός από το 4X όχι

• Πρόβλημα με xiaomi redmi 4x

Μήνυμα

Δοκιμασε να πας από την συλλογή και να δεις άμα σου δείχνει τις φωτο σου.Αν ναι τότε παρά τις 3 τέλειες πάνω δεξιά κ κάντο share στο messenger.Μπορει να φταει η εφαρμογή

• Πρόβλημα με SD Card

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Έβαλα σήμερα για πρώτη φορά μια SD card στο 4Χ redmi κ μου την βγάζει corrupted όταν πάω να κάνω φορμάτ της κάρτας μέσω του κινητού δεν με αφήνει.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα Ευχαριστώ

• - @Thanidee φίλε εξαρτάται από τι ROM θέλεις να βάλεις άμα θες π.χ να βάλεις XTRV ΑΡΩΜΑ θέλει bootloader unlocked αλλά άμα θες να περάσεις developer ROM η miui 9 τότε δεν χρειάζεται...

• AXXAXAXA Τι άλλο θα βγάλει η Google ...

• Κατι που ισως παρελειψες ειναι οτι αν εχεις την καρτα σου στο 2ο slot ( που μπαινει και η sd) τοτε εχεις μονο την δυνατοτητα 3g/2g αμα εκανες κατι τετοιο βαλτην sim στο 1ο slot και θα εισαι κομπλε

• Καλησπέρα παιδιά σήμερα μου ήρθε μία ειδοποιήση στο mi forum app ότι θα βγεί καινούργια rom miui 9 8.15 Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό θα βγεί για Xiaomi Redmi 4X και αν θα είναι Android 8 oreo; Ευχαριστώ.

• Παιδία επειδή μου είπατε να ενημερώσω να ξέρετε το πρόβλημα σε εμένα επιλύθηκε και νομίζω πως φτιάχτηκαν οι servers

• Bro μάλλον έχουν θέμα οι servers γιατι εγώ αγόρασα το Xiaomi Redmi 4X σήμερα δεν πέρασα καμία rom απλά εκανα τα updates κανονικοτατα και δεν με αφήνει να συνδεθώ μονο στο mi account μην αγχώνεσαι!

• Οκ παιδία ευχαριστώ πολύ!