Λοιπον αν καταλαβα καλα απο τον οδηγο αν το τηλεφωνο μου ερθει με οτι να ναι ROM απο το κινεζομαγαζο εγω φλασαρω official με Miphone και αν μου ερθει με official μπορω να την αλλαξω με το Misuite...οσο για το unlock νομιζω δεν θα το χρειαστω αμεσα...ισως στο μελλον αν αρχισω να το βαριεμαι και θελω να πειραματιστω με κατι νεο!!
Οποτε ζηταω απο το κινεζο απαταιωνα μαγαζατορα να το δηλωσει ως δωρο η αλλιως αντικειμενο χαμηλης αξιας και ειμαι σχεδον καλυμενος(οσο για τον κινεζο δεν ειμαι και τοσο σιγουρος )
Δεν υπαρχει δηλ σιγουρος τροπος να αποφυγουνμε αυτα τα τυχον εξοδα; Γιατι διαβασα κατι για 25 ευρω+ και αν μου τυχει κατι τετοιο θα ειναι σαν να το πηρα απο την ελληνικη αγορα ρε συ οποτε δεν αξιζει!
Παιδια αφου εχω καταληξει στο τι θελω να παραγγειλω ηρθε η στιγμη να βρω το καταλληλο κινεζομαγαζο! Απ οτι ειδα εσεις προτεινετε vickmall...ειδα ομως οτι εχει σχετικα λιγους πελατες και το 50% απο αυτους ειναι ελληνες...μηπως να ψαχτω με καποιο αλλο; Επισης κατι αλλο...τι εξοδα αποστολης θα χρεωθω;(τελωνια κτλ)
@osalonikios Καλησπερα αδερφε! Χαιρομαι γι αυτα που ακουω κατι θα ξερεις για να το λες! Επομενως παιρνω το 3αρι για να ειμαι οκ σε 1-2 χρονια(αν οντως κρατησει)
Κοιτα το συγκεκριμενο τηλεφωνο το θελω ως μια φθηνη και καλη λυση παραλληλα λυση...οντας κινεζικο ομως στο πισω μερος του μυαλου μου εχω οτι δεν θα παει πολυ...οποτε αν δεν μου χρειαζονται πραγματικα τα 3gb ram δεν ειναι αναγκη να πληρωσω 30-40 ευρω επιπλεον που κοστιζει.