Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 70.
-
Καλησπερα εχω ενα θεματακι με την μπαταρια στην τροφοδοσια αργει παρα πολυ κανει δυομιση ωρεσ να τελειωσει και το φορτιζω με τον αυθεντικο φορτιστη της εταιριας εχω περασμενη τη arΩma 9.2.1.0 στο nikel και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα στις εφαρμογες καμια ιδεα κανεις τι φταιει??? εχω κανει και επανεκινησεις το κινητο
-
Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι η καινούργια arωma Stable 9.2.1.0 για το nikel η δεύτερη έκδοση από την πρώτη που βγήκε τέλη Δεκεμβρίου ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Ευχαριστω θα κατεβασω την ΑRΩΜΑ να την δοκιμασω και πρωτα factory reset γιατι εχω dev XTRV και μετα περναμε την stable
-
Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα και καλη χρονια!!! μια ερωτηση εχω να κανω με την ΧΤRV και ΑRΩMA δεν ξερω ποια να προτιμησω και ποια θα ειναι καλυτερη για μενα εχω το δεκαπηρινο Xiaomi_Redmi Note_4 nikel δηλαδη ποια ειναι καλυτερη?
-
Καλημερα παιδια μια ερωτηση πια η διαφορα στην XTRV και ΑRΩMA?
-
Περασε κανενας σε nikel τωρα την κατεβαζω την καινουργια θελω να ακουσω εντυπωσεις
-
Το μόνο πρόβλημα που έχει το κινητό στο redmi note 4 nikel είναι αυτό...δεν μπορώ να ανεβασω screenfoto κρίμα......αναμονή της GSM κατανάλωση μπαταρίας στο 57.3% και τηλεφωνο σε αδράνεια 35.8%
-
Παράθεση από egigo: “Γεια σας, Νομιζω οτι η τελευταια Αρωμα XTRV 7.12.7 πρεπει να ειναι η καλυτερη ROM ολων των εποχων απο πλευρας μπαταριας για το NIKEL που ποναει στο θεμα μπαταρια εχει κανενας παρομοια γνωμη? ” Συμφωνω και εγω για την μπαταρια στο nikel πολυ καλη αποδοση σε ολα
-
εγω περασα στο Xiaomi_Redmi Note_4 την MIUI 9 7.12.7 XTRV και ολα πανε καλυτερα ακομα και στην μπαταρια που κατεβαινε σαν τρελη πιστευω οτι μεχρι τωρα ειναι η καλυτερη για το κινητο μου και δεν εχω προβληματα καθολου μπραβο στην ομαδα
-
προσπαθω να κατεβασω την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V9_XTRV_7.12.7.zip και συνεχεια κολαει στην αρχη το download
-
κατεβαζω την ΜIUI 9 XTRV 7.12.7 και κολαει στο κατεβασμα Θα προσπαθησω αργοτερα
-
Καλησπερα παιδια εχω περασει την MIUI 9 7.11.30 XTRV και μου βγαζει ενα σφαλμα οταν κανω επανεκινηση το κινητο και λεει [Δυστυχώς, η εφαρμογη KLO Bugr...] υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα?
-
Το μόνο πρόβλημα που έχω παιδιά στο Redmi note 4 nikel είναι η οθόνη 88.7 χρήση μπαταρίας. Από το κινητό δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία screenshot
-
Μολις περασα την MIUI 9 7.11.30 και προς τοπαρον φαινονται ολα ενταξει αν εντοπισω καποιο προβλημα θα ενημερωσω
-
την κατεβαζω τωρα αλλα θα την περασω αυριο με recovery
-
Καλησπερα παιδια σημερα εβαλα την MIUI 9 XTRV-7.11.23 μου ηρθε κατευθειαν αναβαθμηση σε MIUI 9 XTRV-7.11.30 για να μην κανω καμια βλακεια θα την περασω κατυθειαν με install απο την αναβαθμηση ή θα την περασω με recovery?
-
Ευχαριστω πολυ makisfz
-
Καλησπερα παιδια αυτη την στιγμη εχω την dev MIUI 9 και οταν βγει για το κινητο μου η stable θελω να την περασω. Θα ακολουθησω τα βηματα factory reset και μετα θα την περασω ή θα χρειαστει καπιο αλλο βημα να κανω?