Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 68.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από vrwmiaris: “ Να αποφύγω όλη τη διαδικασία θέλω, δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση εμφανισιακά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ξαναδιάβασε αν θέλεις τι σου απάντησα πριν. Το έκανα edit για να είναι πιο αναλυτικό ;)” Ωραία,η 3.5.0 αφού την βάλω από πάνω γιατί δεν θα περάσει μόνη της τα resources που χρειάζεται το 1.6; Αφού θα περάσει το fw . Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από sgatz: “@vrwmiaris Αν απεγκαταστήσεις το mi fit εκείνο και βάλεις αυτό θα κάνει τη σύνδεση και το update στο firmware αλλά θα χρειαστεί το notify fitness για τα recourses και μόνο. Μετά σβήσε το notify” Σε κάθε νέα έκδοση θα τα κάνει μόνη της η mi fit ή τούμπαλιν τα ίδια; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
συγχαρητήρια για την δουλειά και το μεράκι σας.Επειδή είμαι λίγο στραβοξυλο, δεν μπορώ να περάσω το ελληνικό mifit πάνω από την 3.4.6 του γιατρού και να κάνει μόνη της η εφαρμογή την αναβάθμιση; θέλει υποχρεωτικά το notify , αποσύνδεση κτλπ;Ή έστω μελλοντικά θα μπορεί να γίνει με αυτό τον τρόπο;
-
Αναμένουμε την νέα έκδοση. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναμένουμε την έκδοση. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από demolition23: “Από την πρώτη σελίδα αυτού του νήματος Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι αυτή ρε, γράψε στο γουγλι να την βρεις.Επίσης μήπως έχεις την international έκδοση; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το ελληνικό mi fit περνάνε μόνα τους τα ελληνικά, δεν θέλει άλλη εφαρμογή Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από demolition23: “Καλησπέρα, κατέβασα την έκδοση από την πρώτη σελίδα Mi Fit 3.4.6 Stable - Εγκαθιστά το firmware 1.5.0.2 Είναι κινεζική έκδοση. Έκανε την αναβάθμιση σε 1.5.0.2 αλλά είναι πάλι κινέζικα. Δεν έχω πειράξει κάτι αλλο, όπως το έβγαλα από το κουτί. Τι κάνω για να έχω ελληνικά; Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Του γιατρού την 3.4'6; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εάν το βρει κανείς ας το γράψει,ή να φαίνεται η μπαταρία στην αρχική οθόνη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, η 3.4.6 περνά το 1.5.0.6 το οποίο έχει τα ελληνικά.δεν κάνετε τίποτα άλλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από SEFIS33: “Να σας πω ρε παιδια εσας ποσο καιρο εκανε να έρθει το mi band 3? Γτ εγω το εχω παρει απο το gear best Παράθεση από vrwmiaris: “Παράθεση από SEFIS33: “Να σας πω ρε παιδια εσας ποσο καιρο εκανε να έρθει το mi band 3? Γτ εγω το εχω παρει απο το gear best και ψιλο αν χώθηκα πρωτη φορα παραγγέλνω απο κινα.. ” Παρά άργησε, μάλλον δεν θα είχαν στοκ.μπορεί να είναι ήδη εδώ όμως γιατί δεν έχεις tn Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” - Εχω Tracking number RE3…
-
Παράθεση από SEFIS33: “Να σας πω ρε παιδια εσας ποσο καιρο εκανε να έρθει το mi band 3? Γτ εγω το εχω παρει απο το gear best και ψιλο αν χώθηκα πρωτη φορα παραγγέλνω απο κινα..” Παρά άργησε, μάλλον δεν θα είχαν στοκ.μπορεί να είναι ήδη εδώ όμως γιατί δεν έχεις tn Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από nefos78: “Παράθεση από vrwmiaris: “Όχι, βασίζετε σε αυτή, έχει τα λινκ σε νήμα ειδικά για fw του mi band 3 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μπορείς σε παρακαλώ να μου τα δείξεις?ευχαριστώ.” Γράψε στο γουγλι , mi fit γιατρός και θα στο βγάλει.βγάζει ενημερωμένες εκδόσεις με τα ελληνικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι, βασίζετε σε αυτή, έχει τα λινκ σε νήμα ειδικά για fw του mi band 3 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από nefos78: “Καλημέρα σε όλους και ευχαριστούμε για τη δουλειά που μας προσφέρεται! Μόλις παρέλαβα το 3 εχθές και να πω τη μαύρη αλήθεια δεν ήξερα πως είναι στα Κινέζικα. Για τον λόγο πως δε θέλω να ασχοληθώ με όλα τα του οδηγού - και πως δε με ενδιαφέρει το band να μου δείχνει ελληνικά , και σύμφωνα και με το τελευταίο update δέχεται την αγγλική γλώσσα αν το τηλέφωνο είναι γυρισμένο στα αγγλικά θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι άλλο. Το κινητό το έχω στα ελληνικά μόνο για …
-
Να ρωτήσω, πότε πρέπει να το φορτίζω; πρέπει να αδειάσει η μπαταρία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk