Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-68 από 68.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kted: “Παράθεση από psybill: “ Για μένα το Mi Home αξίζει 1000% έστω και στον Server της Κίνας. Δεν χρειάζεται να μάθεις κινέζικα, όλα σχεδόν είναι στα αγγλικά. Οι αυτοματισμοί φτιάχνονται εύκολα σε ένα ωραίο σχετικά περιβάλλον.” Η αλήθεια είναι ότι τώρα που μπήκα ξανά στο Mi Home, βγάζει τις συσκευές στα αγγλικά, ενώ την πρώτη φορά που μπήκα, μετά την επιλογή του China server, τις είχε όλες στα κινέζικα. Τώρα φαίνονται σωστά. Επόμενο βήμα να βγάλω κοστολόγιο για αυτά που χρειάζομαι…
-
Παράθεση από sgatz: “Γιατί κάθεστε και σπάτε τα νεύρα σας με το gadgetbringe πραγματικά δε μπορώ να το καταλάβω ... Πρώτο βήμα κατεβάζεις από το σάιτ του γιατρού την τελευταία ελληνική έκδοση του mi fit Δεύτερο βήμα κατεβάζεις το ελληνικό firmware με τα τελευταία recourses. Τρίτο βήμα απεγκατάσταση οποίου mi fit έχετε και εγκατάσταση του γιατρού. Τέταρτο βήμα εγκατάσταση του notify fitness και αφού ολοκληρωθεί περιμένουμε να συγχρονίσουν και οι δύο εφαρμογές. Αφού γίνει αυτό πάμε στο notify fitn…
-
Παράθεση από gregory_gr: “Παιδια κατι κανετε λαθος εγω εχω 3.4.6 γιατρου mi fit και 1.5.0.2 + resources 40 περασμενα μεσω gadgetbrodge ,και δουλεευουν ολα αψογα ελληνικα ειδοποιησεις φνπ βαημπερ κτλπ καιρος με ελληνικα γραμματα ευρεση κινητου κολερ αιντι” Άρα δεν περνά τα ελληνικά μόνο του το mi fit 3.4.6; χρειάζεται να κάνουμε όλη τη διαδικασία μέσω gadget bridge; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από arisgkogkas: “Παράθεση από vrwmiaris: “Το mi fit δεν το δουλεύεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν ρωτας εμενα φυσικα και το δουλευω. Το mi band tools το εχω για να λειτουργουν ειδοποιησεις σε κλησεις viber κτλ. Μεχρι τωρα δουλευαν ολα αψογα και στα Ελληνικα, απλα στην τελευταια εκδοση το gadgetbridge οταν επιλεγω το filmware 1.5.0.2 παραμενει στο γινεται συνδεση.” Το fw το πέρασες με το mi fit ή με το gadget bridge; πέρασες και τα resources; ρωτώ γιατ…
-
Το mi fit δεν το δουλεύεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από phpscript: “Δεν χρειαζεραι τα περναει αυτοματα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, να ρωτήσω, το τελευταίο mi fit 3.4.6 που εγκαθιστά το 1.5.0.2 , περνά αυτόματα τα ελληνικά; χρειάζεται πάλι το gadget bridge; Ευχαριστώ!