Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 96.
-
Κανείς για βοήθεια???? Στην συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος( Καλημέρα και βοήθεια!!!Καιρό τώρα το τουλιπ μου τρώει κολλήματα στην επανεκκίνηση και μετά απο ώριμη σκέψη είπα να του κάνω ένα φορματ και καθαρή εγκατάσταση της νέας Ρομ.. Αφου πήρε ωωωωωώρες να ανοίξει,τα κατάφερε...Έβαλα κωδικό δικτύου, ενεργοποίησα την συσκευή και τώρα παραμένει κολλημένο στην αντιγραφή εφαρμογών και δεδομένων..Πατάω ρύθμιση ως νέα συσκευή και ενώ λέει έλεγχος για ενημερώσεις με πετάει πίσω..Δεν προχωράει και δ…
-
Καλημέρα και βοήθεια!!!Καιρό τώρα το τουλιπ μου τρώει κολλήματα στην επανεκκίνηση και μετά απο ώριμη σκέψη είπα να του κάνω ένα φορματ και καθαρή εγκατάσταση της νέας Ρομ.. Αφου πήρε ωωωωωώρες να ανοίξει,τα κατάφερε...Έβαλα κωδικό δικτύου, ενεργοποίησα την συσκευή και τώρα παραμένει κολλημένο στην αντιγραφή εφαρμογών και δεδομένων..Πατάω ρύθμιση ως νέα συσκευή και ενώ λέει έλεγχος για ενημερώσεις με πετάει πίσω..Δεν προχωράει και δεν δέχεται καμία επιλογή.Κάποια στιγμή πέταξε και ένα το σύστημα …
-
Πολύ καλησπέρα σας. Ζητάω τα φώτα σας από την ξενιτιά. Πέρασα μόλις την τελευταία arωma και αυτό που έγινε ήταν να κάνει πάνω από 15 για να ανοίξει.. Μέχρι που βαρέθηκα και το έβαλα σε recovery, wipe τα γνωστά και πήρε πάλι μπρος... Αφου με το καλό άνοιξε, η gcam δεν λειτουργούσε γιατί δεν υπήρχε το camera2api Στην προηγούμενη όμως μια χαρά. Το πέρασα ξανά μέσω magisk και όλα καλά! Τι κουράδια (επιτρέπεται η χρήση της λέξης στο φόρουμ ?)έχω κάνει όμως και κάνει τόση ώρα για να ανοίξει ? Δεν είνα…
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά από τα κρύα! Επιτέλους ξεκλείδωτο, ακολούθησα την διαδικασία εγκατάστασης της ελληνικής rom κλπ.. Πέρασε η τελευταία arwma αλλά παρατηρώ ότι σε recovery μπαίνει μόνο με το κουμπί τερματισμό και το volume up. Σαν επιλογή (όπως εμφανιζόταν τουλάχιστον στο mido), όταν πατάω το κουμπί τερματισμού, δεν υπάρχει. Συνήθως κάνει θα επανεκκίνηση και στο δεύτερο ταυτόχρονο πάτημα μπαίνει σε recovery. Το Dolby atmos δεν το δέχεται με τίποτα.. Αυτά νομίζω για αρχή.. Σκέψεις κανείς ?
-
Πολύ καλησπέρα σας!Πριν λίγο μου ήρθε δώρο το Redmi note 6 pro (κοκκινάκι) με εκατεστημένη την : V10.0.5.0.OEKMIFH Το δοκίμασα για ξεκλείδωμα αλλά μου δίνει αναμονή 360(!!!!!!) ώρες Μπορεί κάποιος,αν γνωρίζει, να μου πει αν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω? Αν όχι,ποια είναι τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσω όταν έρθει η ώρα με το καλό, γιατί ζαλίστηκα με το ψάξιμο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλημερούδια σας ομορφόπαιδα! Μιας και είναι η τελευταία μας λοιπόν μέχρι την επόμενη , μας παίρνει για magisk αυτήν την φορά ή μένουμε στον Super?
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ξέρουμε αν θα μπορούμε να εμπιστευθούμε την εγκατάσταση τούτη την εβδομάδα με το magisk? Ή θα μας ταράξει στα κολλήματα ?
-
Mido αναφέρει κόλλημα και μαύρη οθόνη που λύνεται μόνο με επανεκκίνηση, την ώρα μόνο (ως τώρα τουλάχιστον) που ακούω μουσική.. Και με την μαμά εφαρμογή και με το jet audio Τι μου συμβαίνει ?
-
Σε mido όλα όμορφα ως τώρα...Τολμώ να πω οτι αφήνει μια γλυκειά αίσθηση στις ανταποκρίσεις του πια.. Θα δούμε σύντομα ξανά Volte?4G αντί για LTE(απλά νιώθω ελλειπής)...Face unlock(πάνω που είχα αρχίσει να περνάω υπέροχα μαζί του,πάει το χάσαμε)...? Το Chrome να μην κολλάει..?? Ξέρω οτι τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής μένουν αναπάντητα συνήθως αλλά μαζί σας έχω την ελπίδα οτι όντως όλα είναι πιθανά και δυνατά. Ο μόνος λόγος που θα αγόραζα ξανά Xiaomi είστε ΕΣΕΙΣ!! Υποκλίνομαι και σας ευχαριστώ
-
Μπαίνω αλλά το μόνο που κάνει είναι επανεκκίνηση σε twrp... 2 Fr και τίποτα...Μόνο αυτό
-
Μιλάμε πάντα για τη δική μας Ρομ...Ξεκλείδωτα είναι όλα
-
Παιδιά....ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Μετά τα κολλήματα που έφαγε με το magisk περασμένο,έιπα να την περάσω ξανά αλλά με super...Ενώ μπήκε κανονικά σε recovery για να γίνει η εγκατάσταση,από εκείνη τη στιγμή και μετά το μόνο που κάνει είναι επανεκκίνηση σε recovery!Του έκανα fr και εγκατάσταση ξανά αλλά τίποτα Μιλάω για mido και την τελευταία Αρωμα...
-
To mido από εδώ αναφέρεται!! Στην προηγούμενη με magisk όλα υπέροχα.. Σε τούτην εδώ,τραβάει τα ζόρια του και τα κολλήματά του, μόνο όμως, όπως τουλάχιστον παρατήρησα ως τώρα, με τα δεδομένα ενεργά! Σε WiFi όλα καλά... Κατά τα άλλα, η μπαταρία έχει τον ατελείωτο και είναι λες και κρατάω νέο κινητό στα χέρια μου.. Εξακολουθούν να μου λείπουν, volte, face unlock κλπ αλλά έχω εμπιστοσύνη σε σας και κάνω υπομονή!
-
χαχα.... Τον γνωρίζω τον ορισμό και σε ευχαριστώ απλά υπήρχε, ίσως υπάρχει ακόμα αμφιβολία, για την χρήση της στο κείμενο.. Και πάλι ευχαριστώ