Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-96 από 96.
-
Στο φόρουμ το επίσημο, στα σχόλια που έχουν γίνει υπάρχουν ευχαριστίες για την προσθήκη της επιλογής. Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου λένε
-
Πείτε μου σας παρακαλώ ότι είδαν καλά τα μάτια μου γραμμένο ότι πλέον,σε αυτή την αναβάθμιση, υπάρχει επιλογή αν ο ήχος κλήσης θα είναι αυξανόμενος ή όχι...
-
Νταξει.. Σε ευχαριστώ πολύ αλλά αντέχω να περιμένω για τα επίσημα αποτελέσματα
-
Ωχ? Ο γιατρός δηλαδή προτείνει να το αφήσουμε ως έχει ? Τέλεια τότε... Θα κάνω υπομονή για να έχω έγκυρη άποψη από τα μαγικά εργαστήριά σας!
-
Σε ποιον φάκελο το αντιγράφουμε ?
-
Ομορφόπαιδα έχουμε κάνα νέο με τον αυξανόμενο ήχο κλήσης ?
-
Αστυνόμο Σαΐνη δεν τον έλεγαν παλιά αυτόν???!!
-
Αλήθεια παιδιά, αυτό το κουσούρι με το fingerprint unlock έχουμε τρόπο να το λύσουμε ? Και την αυξανόμενη ένταση στις κλήσεις ? Δεν λέω, υπέροχο το Kenzo μας αλλά στον ήχο είναι λίγο του κουφού.. Αν αυξάνεται κιόλας ο ήχος στις κλήσεις, χάνεις τις μισές μέχρι να το πάρεις χαμπάρι Ευχαριστώ
-
Καλώς μας ήρθαν...Να βάλουμε και ένα μεταφραστή κάπως γιατί πραγματικά ένα υπαρξιακό το πέρασα! Επίσης άσχετο με τη Ρομ αλλά χρειάζομαι βοήθεια. Ενώ έχω απενεργοποιήσει τον adblocker για τη σελίδα και την έχω περάσει κιόλας στις ρυθμίσεις να δείχνει τις διαφημίσεις σας,γιατί τότε κάθε φορά που την ανοίγω μου ζητάει να τον απενεργοποιήσω και δεν βλέπω καμία διαφήμιση?
-
Παιδιά!!!Χάλασα εγώ ή ο υπολογιστής μου?Γιατί τα βλέπω Κινέζικα?Τόσο Xiaomi πια...????
-
Καλημέρα και από δω και καλή χρονιά. Επιμένει και το δικό μου kenzo να είναι στην Πολωνία μετά από κάθε επανεκκίνηση. Μου λείπει επίσης η επιλογή αλλαγής ταπετσαρίας κλήσης. Κατά τα άλλα εδώ και καιρό θέλω να σας πω σε όλους εκεί που εργάζεστε ένα τεράστιο ευχαριστώ γιατί μόνο με τη δική σας δουλειά ερωτεύτηκα το κινητό αυτό. Καλή συνέχεια
-
Καλησπέρα. Έχετε μήπως ιδέα γιατί δεν μπορώ να κάνω backup στο micloud? Ο συγχρονισμός δουλεύει μια χαρά αλλά ούτε σε αυτήν ούτε στην προηγούμενη Rom μπορούσα να το κάνω.Έχω ελέγξει τα δικαιώματα και είναι όλα εντάξει.