Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
? Παράθεση από Alex_MLT: “Οκ. Θα σε συμβούλευα, όπως και έγραψαν και τα άλλα παιδιά, να περάσεις οφίσιαλ ρομ, με καθαρή εγκατάσταση τότε. Λογικά, θα πρέπει να επανέλθει αν είναι κάτι που έχει να κάνει με λογισμικό. Αλλιώς πάς σε τεχνικό για έλεγχο και -ίσως- αντικατάσταση του ακουστικού. ” Ειχα περασει και official στο παρελθον τα ιδια φιλε..Δεν ξερω μαλλον θα παει σε τεχνικο ευχαριστω για την βοηθεια παντως. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω απο softwatre
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Πήγαινε audio>volume>voice > στο δεύτερο πεδίο επέλεξε headset. Στην στήλη DL gain ανέβασε τους αριθμούς που βλέπεις κατά 40 μονάδες και πάτα το set στο κάτω μέρος της οθόνης. Δοκίμασε να δεις αν υπάρχει διαφορά στον ήχο του ακουστικού. ” Τα ανεβασα οσα μπορουσα κατα 40 αλλα τιποτα παραμενει το προβλημα!
-
Κλείδωμα κινητού
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους και Καλή χρονιά. Περνώντας σήμερα την νέα arωma κλείδωσε το κινητό μου στην προσπάθεια μου να το σετάρω μόλις γινόταν οι ρυθμίσεις στην αρχή. Το κινητό συνδέθηκε στο mi account μου ζήτησε κωδικό τον οποίο και δεν θυμόμουν και μετά μπήκα στην επίσημη σελίδα ακολούθησα κάποια βήματα και έδωσα ένα άλλο κινητό μου για να μου στείλουν κωδικό τον οποίο έβαλα στον site. Μου λένε ότι σε τρεις μέρες θα ξεκλειδώσει η συσκευή. Ο κωδικός θα μου σταλεί στο άλλο κινητο μου; Η θα πρέπει να α…
-
Καλησπερα σε ολους, θελω να το παρω για την δικια μου το a1 αλλα ειμαι μεταξυ google και miui. Εννοειται πως αν επελεγα εγω θα επαιρνα 5Χ αλλα για γυναικα δεν ξερω τι θα ταιριαζε. Δωστε τα φωτα σας παρακαλω.
-
Καλησπέρα και από εμένα, έχω την stable 8.5.3.0 και λέω να περάσω την αρωμα 7.11.23. Υπάρχει κάποιο θέμα με την μπαταρία; Κάποιο drain ; Με αυτήν που έχω τώρα έχω δυο τρία θεματάκια σε κάμερα,μπαταρία πέφτει γρήγορα αρκετά δηλαδή με 70% μου δίνει 11 ώρες χρήση. Τι διαδικασία ακολουθώ για να περάσω άλλη rom έχοντας την ελληνική μέσα;
-
Καλησπέρα, ύστερα από αναβάθμιση στο redmi pro σε ελληνική ρομ , προέκυψε ένα θέμα κατά την πληκτρολόγηση. ; Έχω απενεργοποιήσει τις αυτόματες διορθώσεις στο swiftkey αλλά όταν γράφω κάτι είτε ελληνικά είτε αγγλικά κοκκινίζει το κείμενο μου με μια εκνευριστική κόκκινη γραμμή. Έψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα κάτι που να το διορθώνει. Υπάρχει κάποια λύση;
-
Προβληματα οθονης Omega
ΜήνυμαΚαλησπερα, το ιδιο εκανα και εγω περασα μια ελληνικη ρομ και το προβλημα λυθηκε αμεσως.
-
Προβληματα οθονης Omega
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δυστυχώς είναι ένα από τα αρνητικά των OLED οθονών, και υπάρχουν κάποια προγράμματα στο Google Play που ίσως βοηθήσουν ελάχιστα. ” Το τρεμόπαιγμα που κάνει σε χαμηλή φωτεινότητα πιστεύεις να διορθωθεί με αλλαγή ρομ;;Σε εμένα αυτό το πρόβλημα εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό. Προστατεύεται αν αλλάζεις συχνά τα εικονίδια από burn in η οθόνη ή είναι μύθος;
-
Προβληματα οθονης Omega
ΜήνυμαΌχι δεν την άλλαξα και δεν το έχω το κινητό αυτή την στιγμή. Το έχω δώσει σε γνωστό να μου περάσει την ελληνική ρομ και περιμένω.
-
Προβληματα οθονης Omega
ΜήνυμαΠριν από δύο εβδομάδες μου εμφάνισε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν έχω αλλάξει την rom έχω μια με μισά αγγλικά μισά ελληνικά από το σκρουτζομάγαζο το οποίο αγόρασα το κινητό. Προσφάτως αποφάσισα να αλλάξω την ρομ μπας και βελτιωθεί;; Διορθώνεται κάπως το πρόβλημα ή χρειάζεται όπωσδήποτε αλλαγή;
-
Μπλοκ σε διαφημισεις Chrome
Μήνυμα@George Kaggelaris Σε ευχαριστω πολυ για τις υποδειξεις.Λογω μειωμενου χρονου θα ασχοληθω στο επομενο διαστημα γιατι δυστυχως δεν περισσευει καθολου χρονος.Εχω ακομη τρεις αποριες. 1.Υπαρχει προβλημα αν μεινω με αυτη την rom για λιγο διαστημα; 2.Το ακουστικο παιζει σε πολυ χαμηλο volume και δεν ακουω καλα ορισμενες φορες τους συνομιλητες μου.Υπαρχει τροπος να αυξησω την ενταση με καποια ρυθμιση; 3.Με την νεα rom θα υπαρξει βελτιωση στην διαχειριση της μπαταριας; Ευχαριστω πολυ!
-
ΜήνυμαΕυτυχως ειναι ξεκλειδωτος και δεν χρειαζεται να περασω την china rom. Τι κανω στην συνεχεια;
-
ΜήνυμαΚατι εχω διαβασει απο αυτα που ποσταρεις εδω και καιρο σχετικα με το θεμα. Ποια rom μου προτεινεις να βαλω;Υπαρχει ελληνικη rom για το συγκεκριμενο κινητο;
-
ΜήνυμαΟριστε
-
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους! Κατοχος πριν λιγο ημερων Xiaomi Redmi Pro και ψαχνω εναν οδηγο πως θα απαλλαγω απο τις διαφημισεις σε chrom.Αν εχετε τιποτα κατα νου θα το εκτιμουσα. Το κινητο δεν ειναι root.