Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 60.
-
Καλησπέρα, όταν βάζω κάποιο GPS app Navigon ή Google maps και δουλεύει ταυτόχρονα με το ράδιο στο παρασκήνιο μετά από λίγο μου βγάζει ένα μνήμα: δεν επιτρέπεται ...κάτι... (δεν προλαβαίνω να διαβάσω το μήνυμα) και κλεινει το ράδιο. Υπάρχει τρόπος ή κάποια ρύθμιση για να το κάνουμε να μην κλείνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Boot loop μετα από πτώση
ΜήνυμαΕντάξει, ευχαριστώ για την βοήθεια και ας μην έγινε κάτι
-
Boot loop μετα από πτώση
ΜήνυμαΑπό το ένα μέτρο έπεσε πάντως... Που μπορώ να το πάω υπάρχει κάποιο μαγαζί που ασχολείται με xiaomi;
-
Boot loop μετα από πτώση
ΜήνυμαΠ. Φάληρο. Πριν το δει τεχνικός για πλακέτα δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ;
-
Boot loop μετα από πτώση
ΜήνυμαΝαι αυτό το έκανα όταν έβγαλα το βύσμα της μπαταρίας αλλά ξέχασα να το γράψω. Τα έβγαλα και τα ξαναέβαλα όλα κάτω από το μεταλλικό καπάκι. Έχει κανένα άλλο να δω;
-
Boot loop μετα από πτώση
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλή χρονιά! Σήμερα έπεσε κάτω το mi max και έσβησε χωρίς να ανοίγει από το power κουμπί. Το βάζω στον φορτιστή και ανοίγει, δείχνει το mi logo και ξανασβήνει και πάλι το ίδιο. MI logo σβήνει κλπ. Fast boot μπαίνει με τον φορτιστή, όταν το βάζω στον υπολογιστή δεν κάνει τίποτα. Ούτε boot loop ούτε fast boot μπαίνει. Έβγαλα την πλάτη του κινητού έβγαλα το βύσμα της μπαταρίας περίμενα λίγο το ξαναέβαλα. Τίποτα πάλι τα ίδια κάνει. Καμιά ιδέα να το ξαναζωντανέψουμε;
-
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!
-
Να ρωτήσω; Ξεκλείδωσα με την ρομ που φοράει τώρα. Θα πρέπει να περάσω την official dev china πρώτα για να περάσω την ελληνική και το TWRP ή μπορώ να παραλήψω την εγκατάσταση της official dev china; Ρωτάω γιατί έχω κατεβάσει την official από το κινητό, από τον σταθερό υ/η και από 2 laptop και δεν μπορεί να κάνει επαλήθευση του πακέτου οπότε και δεν την περνάει.
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΕυχαριστώ! Καλός σας βρήκα!