Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
@giwrgosalim Το Xiaomi Redmi Note 4 στα 3/32gb απο Banggood. Κοιτά,πηρα ενα κινητο σε λεφτά που θεωρουσα καλή ευκαιρία.Κ δεν ξαναειχα τετοιο κ ειπα να δωσω μια ευκαιρία.Αν είναι τελικά να φτασω σε ένα Χ ποσό που δν ήθελα να διαθέσω, δεν αξίζει. Επαιξα κ εχασα.Ετσι είναι αυτά. Αν μπορώ να το δώσω χωρίς κέρδος εννοειται,στα λεφτα που εδωσα,μαλλον θα το κανω.
-
Παράθεση από longus: “Παράθεση από doctor13: “καλησπερα Εξυπηρέτηση σε συγγενικό πρόσωπο Έγινε παραγγελία από banggood Xiaomi redmi pro 23 αναχώρηση Free shipping Απλά το πήρα με paypal μην στραβωσει κάτι. Ξαφνικά εχθές εμφανίστηκε Και δείχνει ότι είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής από εχθές Το γλύτωσα το τελωνείο η υπάρχει πιθανότητα ακομα ? ” Φίλε μου θυμάσαι μήπως με ποια εταιρεία στο έστειλε; Μήπως ήταν με swiss post; Γιατί περιμένω και εγώ ένα δέμα από το ίδιο κατάστημα με swiss post trackin…
-
Γειας σας κ καλώς σας βρήκα. Είπα τη χειρότερη περίοδο να παραγγείλω κ εγω ενα Note 4 3/32 απο Banggood, το οποιο με κουπονι μου βγαινε 138. Δεν ειχα δει καλα το χαμό με τα τελωνεία κ τωρα τα πραγματα δυσκολα.Εφυγε απο Κινα 24/1 κ τωρα αναμονη κ προσευχες,αν κ προετοιμαζομαι ψυχολογικα για τα ασχημα!Ηταν πολυ καλη η τιμη κ μπηκα στον πειρασμο,εγω που καιρο τα βαριομουν αυτα κ ψωνιζα απο Ευρωπη. Ας ελπισω να μην περναει το 100% τελωνειο. Υ.Γ μια καμερουλα αυτοκινητου που πηρα αρχες Δεκεμβρη εφτασ…