Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 87.
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
Μήνυμακαλημερα παιδια..πηρα την αναβαθμιση συν μια μικροτερη ...το θεμα που εχω ειναι με το ηχειο της συσκευης...ακουω πολυ χαμηλα τον συνομιλιτητη ....... το κινητο το πηρα απο γνωστη ελληνικη αλυσιδα.....πως μπορω να δω αν εχω την Β20 μπαντα? ευχαριστω
-
Μήνυμαπαιδια διαβαζω για αναβαθμιση.....και η οποια οταν γινει δεν θα μπορεις να ξαναγυρισεις πισω το κινητο....τι ξερετε?..τι ισχυει η τι θα ισχυει...??
-
καταναλωση ΜΒ
Μήνυμαεπειδη δεν ξερω πως να ανεβασω φωτο εχω την........ MIUI global 10 σταθερη 10,0,20 ....OEIMFH δεν ξερω αν αυτο σας βοηθα...
-
καταναλωση ΜΒ
Μήνυμακαλημερα παιδια..εχω ενα θεμα με καταναλωση ΜΒ σε REDMI 5 ..ενω ειναι ολα κλειστα....καταναλωνει χρηματα...τα δεδομενα κλειστα....εχει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση? ευχαριστω
-
Μήνυμαμετα την τελευταια αναβαθμιση εχω αρκετα θεματα με το wifi ακομη και μπροστα στο ρουτερ αποσυνδεεται...εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταει?..συμβαινει σε καποιον αλλον?
-
Μήνυμαπαιδια καλημερα....καθε φορα που ανοιγω το WI FI μου εμφανιζει ενα παραθυρο ' η εφαρμογη mi comnunity κλεισιμο εφαρμογης" επειδη ειναι εκνευριστικο ξερει καποιος τι πρεπει να κανω? ευχαριστω
-
Μήνυμαευχαριστω πολυ...αρχιζω το ψαξιμο...
-
Μήνυματι ειδους ρυθμισεις εννοεις?..
-
Μήνυμααρα εμεις οι κατοχη του α1 ας προσεχαμε..για να ειχαμε...
-
Μήνυμαπροσωπικα με εχει απογοητευση η μπαταρια.....μεσα σε 30 ωρες φοριση ξανα...και να φανταστει κανεις οτι δεν παιζω παιχνιδια φεισμπουκ κ.τ.λ..μονο κανενα μηνυμα σε γουατς απ και βαιμπερ....απογοητευση...
-
Μήνυμαεμενα παιδια φτανει στο 7% ...και χωρις να κανω και τιποτα το ιδιαιτερο....
-
ΜήνυμαΠαιδια καλησπέρα....έβαλα luncher microsoft...μου έφαγε την μπαταρία στο φτερό...έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία?....έτσι είναι με τους luncher.? Ευχαριστώ
-
Μήνυμαπαιδια συγνωμη αλλα διαβαζω ενα καρο μκλ...και εχω χασει την μπαλα ....