παιδια καλησπερα...θελω να σας ρωτησω εδψ και δυο μερες το φεις μπουκ ανοιγει αφου κανω αρκετες προσπαθειες..και καποια στιγμη μου βγαζει και μηνυμα πως η εφαρμογη δεν ανταποκρινεται...αναφορα ...διακοπη...κτ.λ. εχεις κανεις αλλος προβλημα?
παιδια καλησπερα...θα ηθελα να ρωτησω εαν βαλω κωδικο στις σημειωσεις (εχω αρκετα pass ) τι γινεται σε περιπτωσει που τον ξεχασω?..ποτε κανω επαναφορα κωδικου? ευχαριστω
αρα τι γινεται ?..απλα δεν λειτουργρει η εφραρμογη =============== Σεπ 9th 2017, 3:08pm =============== λοιπον παιδια συνεχιζω το κρεσεντο των ερωτησεων....σχετικα με το φορουμ mui...υπαρχουν και εφαρμογες εκει?..(δωρεαν)
σε υπερ ευχαριστω φιλε..το βρηκα....για μενα ειναι απαραιτητο αυτο το κλειδωμα...εβαζα το τηλ στην τσεπη και ειτε εβγαζε φωτο ειτε ανοιγε εφαρμογες... να σαι καλα...ευχαριστω πολυ
δεν υπηρχαν φωτο ενα ασπρο φοντο με την ημερ/νια...οταν εκανα επιλογη την επελεξε...με το σβησιμο με ρωτουσε αν ηθελα να σβησω τις φωτο και απο το mi cloud....
λοιπον παιδια ..κατι παρομοιο....εκανα cut απο το κινητο και paste στον η/υ....ολα καλα..ομως παρεμειναν οι ημερ-νιες...δεν ξερω το το λογο η γιατι μενουν..επισης μου εγραφε οτι εχουν αποθυκευτει στο mi cloud....ερωτηση πρωτη...πως φευγουν οι ημερ/νιες...και πως τις βλεπω στο mi cloud? ευχαριστω για την κατανοηση σας δεδομενου οτι ειμαι ασχετος
ελπιζω να μην με κραζετε παιδια...λοιπον θα ηθελα αν μπορω να κανω και τριτη σελιδα...(να βαλω εκει οσες εφαρμογες δεν χρησιμοποιω) γινεται?...ενα αυτο....στο φορουμ MIUI πρεπει να κανω εγγραφη?.....αλλα και στο ΜΙ λογαριασμος.....ειναι απαραιτητο?...επισης στο Ι..ΜΙ ...COM ...? και παλι ευχαριστω
και οι ερωτησεις συνεχιζονται (θα τις γραφω μια μια )......παιδια το ακουστικο -ηχειο ειναι πολυ δυνατα...μου τρυπαει το τυμπανο...(και κουφος ακουει) υπαρχει περιπτωσει να το ρυθμισω ? ευχαριστω