Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
@markito ναι έχω official stable καί θέλω να βάλω την global beta
Έχω stable και θέλω να πάω σε beta πώς γίνεται ;
Παιδιά αν αλλάξω το origin σε Ιταλία για να έχω face unlock θα έχω κανένα πρόβλημα στο τηλέφωνο Γενικά;
Να ρωτήσω παιδιά υπάρχει νήμα συζήτησης για το mi mix 3
@amavroudis έβαλα Ινδία ,Χονγκ Κονγκ, Κατάρ και τίποτα , δεν μου εμφάνισε στην οθόνη κλειδώματος την επιλογή για το πρόσωπο
Για να έχω face unlock τι ακριβώς πρέπει να κάνω παιδιά ????
Παραγγειλα και εγώ χτες σκέφτομαι να περάσω την beta μόλις έρθει ή να αφήσω την stable ; Εσείς τι προτείνετε;
Απο stable για να πάω σε global dev. Beta με κλειδωμένο bootloader γίνεται?
Ε εντάξει ρε παιδιά ούτος η άλλος τι παραπάνω θα πρόσθεταν σε μία συσκευή σχεδόν 3 χρόνων, και αυτές οι αναβαθμίσεις που γίνονται τώρα Κλάιν Μάιν είναι τίποτα ουσιαστικό
Ξέρει κανείς πως μπορεί να ανοίξει η εφαρμογή google camera στο mi 5 ; Την κατεβάζω και μου λέει ότι δεν ανταποκρίνεται
παιδιά ξέρουμε αν έχει βγει ενημέρωση global beta 8.11.8 για το mi 5 ?
δεν υπάρχει σε μένα @amavroudis
Παράθεση από amavroudis: “Ναι. Υπάρχει η αντίστοιχη ρύθμιση και μπορείς να το λειτουργήσεις και με τα κουμπιά αλλά και με τα gestures. ” που είναι αυτή η ρύθμιση αδερφέ και δεν μπορώ να την βρω στο mi 5
παιδιά μία ερώτηση έχω την τελευταία global dev με miui 10, υπάρχει τρόπος να κάνω το κινητό να δουλεύει με gestures και όχι με τα κουμπιά αφής?
υπάρχει καμία rom που να έχει face unlock το mi5 ?
έβαλα global dev με miui 10 και από περίπου 128000 έφτασε κοντά στα 164000 τι γίνεται ότι να'ναι δείχνει το antutu?
παιδιά ξέρουμε πότε θα βγει η global έκδοση του mi band 3 για να την περάσουμε?