εγώ έχω εδώ και ένα χρόνο την LOSONCOER δεν δείχνει θερμοκρασία και αργεί λίγο παραπάνω η φόρτιση αλλά μου κρατάει καλά. Τώρα και να μην βάλεις αυτοκόλλητο διπλής δεν πειράζει σταθερή μένει η μπαταρία @Kmarkou
έλα ντε μόνο το κάτω δουλεύει, ούτε μου έπεσε ούτε τίποτα. Ναι το έκανα επανεκκίνηση. Μάλλον θα θέλει αλλαγή όπως μου είχε χαλάσει και το μικρόφωνο πέρυσι. Βρήκα κάτι στο aliexpress . Τώρα θα δούμε @amavroudis
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ρυθμίσεις =>Εγκατεστημένες εφαρμογές => Tap στις τρεις τελείες επάνω δεξιά => Προεπιλεγμένες εφαρμογές => Φυλλομετρητής. ” ευχαριστώ ρε αδερφέ δεν πρόκειται να το έβρισκα με τίποτα μόνος μου
παιδιά πως γίνεται να ακυρώσω τον φυλλομετρητή και να μου ανοίγει τις σελίδες ο chrome? Πριν την τελευταία αναβάθμιση μου τα άνοιγε ο Google chrome πως το επιλέγω πάλι?
έχω 4 διαφορετικές μπαταρίες και όλες στην θερμοκρασία μπαταρίας ήταν κολλημένο στους 25 βαθμούς και όταν ζεσταίνονταν πολύ έπεφτε στους 24 χάχα αντί να ανέβαινε. Μόνο η γνήσια πάει σωστά η θερμοκρασία